Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω. Πριν δύο χρόνια είχαμε καταθέσει τις πινακίδες από ένα μηχανάκι ( yamaha crypton r) Οι οποίες τώρα λογικά έχουν διαγραφεί, ξέρετε αν μπορώ να βγάλω καινούργιες και αν ναι τι χρειάζεται?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να σας ρωτήσω. Πριν δύο χρόνια είχαμε καταθέσει τις πινακίδες από ένα μηχανάκι ( yamaha crypton r) Οι οποίες τώρα λογικά έχουν διαγραφεί, ξέρετε αν μπορώ να βγάλω καινούργιες και αν ναι τι χρειάζεται?

Καλησπέρα. Δές εδω :http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=297&id=&tid=297. Πάντως εγω που έκανα μεταβίβαση σε ένα μηχανάκι 125cc πήγα στα ΚΕΠ. Κάνε μια ερώτηση και εκεί μήπως και σε βοηθήσουν. :-D

Δημοσ.

Φίλε δεν ξέρω αν γίνεται στα ΚΕΠ γιατί το καλοκαίρι μεταβιβασα ένα μηχανάκι και πήγα στα κεπ και με έστειλαν στο υπουργείο.

Δημοσ.

Οι πινακίδες μετά την 1/1/13 δεν καταστρέφονται μετά την κατάθεση στη ΔΟΥ, ενώ στην περίπτωση καταστροφής μπορούν να εκδοθούν στην οικεία διεύθυνση μεταφορών του ΥΜΕ ατελώς.

Αυτά εφόσον είχατε κάνει απλώς προσωρινή ακινησία στην εφορία. Θα χρειαστεί μόνο να το ασφαλίσεις πριν κάνεις άρση ακινησίας για να παραλάβεις πινακίδα + άδεια κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Σε αυτή τη περίπτωση σου δίνει η εφορία μια βεβαίωση ότι καταστράφηκαν, και με αυτό πας στο υπουργείο για να σου βγάλουν άλλη.

Δημοσ.

Οσο για κεπ-υπουργειο... Ναι το καλοκαιι δεν γινοταν, ειχε δωθει εντολη να σταματησουν οι μεταβηβασεις αλλα απο Οκτωβρη παλι κανονικα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...