Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θα ηθελα αν γνωρίζει κάποιος το κοστος για την αποκτήση διπλώματος για απλό επιβατικό.θα ήθελα να αν μπορούσαμε να μου αναλυσετε το κοστος.πήγα σε δυο σχολες κ όλες μου λέγανε ενα τελικο νουμερο..ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κατα Μ.Ο 300€ χωρίς ελαΐς , ~400-500 με ελαΐς

μιλάω για Θεσσαλονίκη

Αποκεί και πέρα εξαρτάται την περιοχή / πόλη 

• Like 1
Δημοσ.

Με 600 βρισκεις με λαδωμα μεσα.. Το λαδωμα καποιες φορες χρειαζεται, ακομα και καλος να εισαι, καθως καποιες φορες ειναι κατι γ@^*%$ενοι που σε κοβουν για να βγαζει το υπουργειο εξτρα λεφτα (πληροφοριες απο μεσα).

Εχουν εντολες στα 1-2 λαθη να κοβουν παρα πολυ αυστηρα, φυσικα δεν λεμε να περασεις ΣΤΟΠ, αλλα αν ξεχασεις τιποτα αλαρμ κλπ την εβαψες απο αυτους.

Δημοσ.

Φίλος έδωσε 2 φορές γιατί την 1η φορά , αφού έκανε την αναστροφή , βγήκε η μαλάκω η εξετάστρια και μέτρησε μεχάρακα την απόσταση αυτοκινήτου - πεζοδρομίου ...

ήταν 4 πόντους πιο μακρυά απο το πεζοδρόμιο απο το "επιτρεπόμενο" λέει

..............

Δημοσ.

Με 600 βρισκεις με λαδωμα μεσα.. Το λαδωμα καποιες φορες χρειαζεται, ακομα και καλος να εισαι, καθως καποιες φορες ειναι κατι γ@^*%$ενοι που σε κοβουν για να βγαζει το υπουργειο εξτρα λεφτα (πληροφοριες απο μεσα).

Εχουν εντολες στα 1-2 λαθη να κοβουν παρα πολυ αυστηρα, φυσικα δεν λεμε να περασεις ΣΤΟΠ, αλλα αν ξεχασεις τιποτα αλαρμ κλπ την εβαψες απο αυτους.

Το να ξεχάσεις να ανάψεις αλαρμ είναι εξίσου σοβαρό λάθος πάντως...

• Moderators
Δημοσ.

Τι 300 ευρώ ρε, πριν από καμιά δεκαριά χρόνια που είχα δώσει εγώ ήταν 800 ευρώ χωρίς λάδωμα και δεν έπαιζε πουθενά τιμή παρακάτω. :/

Έχουν ξεφτυλιστεί τόσο οι τιμές;

Δημοσ.

Εγώ το 06 είχα δώσει 650 αν θυμάμαι καλά. Πλέον βρίσκεις και κάπου στα 500. 300 με την καμία. Τόσο είναι μόνο τα παράβολα και οι γιατροί.

Δημοσ.

Σε ποια περίπτωση κατά τη διάρκεια της εξέτασης ανάψατε αλάρμ?  :huh:

Όταν σταματάς για το παράλληλο παρκάρισμα, δεν ανάβεις αλάρμ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...