hackertom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πρόσφατα παρέλαβα ένα αντικείμενο διαφορετικό από αυτό στην περιγραφή και τις εικόνες του πωλητή .. Μετά από συνομιλία που είχαμε προσπαθώντας να με πείσει να το κρατήσω μιας και δούλευε ( όντως δούλευε ) άλλα ήταν διαφορετικό από αυτό που αγόρασα, του ζήτησα να το επιστρέψω όπου και δέχτηκε μια και ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι είχαν τελειώσει τα κομμάτια και με έστειλε διαφορετικό... Τώρα ζητάει να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά!!! Δικό του δεν ήταν το λάθος ρε παιδιά γιατί να φορτωθώ εγώ μεταφορικά; Τώρα είμαι στην σελίδα επιστροφής στο eBay και μου ζητάει να βάλω tracking για να προχειρίσει η διαδικασία... Ποιος τα πληρώνει αυτά; Πόσο κοστίζει ένα συστημένο για United Kingdom; Next steps:1. Contact seller to get a return label. The seller will pay for postage. 2. Print and add details of the returned item.3. You should receive a refund within 6 days of delivery.
corsair04 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 πρέπει να πας στην acs courier 40€ έχει ένα συστημένο για Αγγλία και αν γίνεις μέλος έχει μια μικρή έκπτωση
hackertom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 πρέπει να πας στην acs courier 40€ έχει ένα συστημένο για Αγγλία και αν γίνεις μέλος έχει μια μικρή έκπτωση Πλάκα κάνεις; ΕΛΤΑ δεν στέλνουν συστημένα; Πρέπει να πληρώσω εγώ μεταφορικά; 1
corsair04 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ναι εσύ τα πληρώνεις αυτοί στην acs δεν δέχονται να σταλθεί με έξοδα παραλήπτη όταν σου ήρθε το δέμα με την asc ήρθε όχι με ΕΛΤΑ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα δώσεις και να του τα ζητήσεις πίσω μαζί με τα χρήματα του αντικειμένου που αγόρασες αλλά για προσπάθησες να κάνεις αναφορά τον πωλητή στο ebay μπορεί κάτι να βγει ή απλά βάλε του αρνητική αξιολόγηση
christakos07 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να στείλεις συστημένο και με τα ΕΛΤΑ.Για τι μέγεθος αντικειμένου μιλάμε; Έκανες dispute στο ebay ή απλά μίλησες με τον πωλητή;
corsair04 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να στείλεις συστημένο και με τα ΕΛΤΑ.Για τι μέγεθος αντικειμένου μιλάμε; Έκανες dispute στο ebay ή απλά μίλησες με τον πωλητή; εμένα από τα ΕΛΤΑ με έστειλαν στην acs courier αλλά μπορεί επειδή ήταν μεγάλο το κόστος κοντά στα 200€
hackertom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να στείλεις συστημένο και με τα ΕΛΤΑ.Για τι μέγεθος αντικειμένου μιλάμε; Έκανες dispute στο ebay ή απλά μίλησες με τον πωλητή; Το κόστος του αντικειμένου είναι 30€ και ελαφρύ πολύ 200, 300 g . Λογικά θα στέλνουν και τα ΕΛΤΑ αλλά γιατί να μην τα πληρώσει αυτός; Λάθος του ήταν! Dispute έκανα φυσικά, αλλά με την επιλογή να το επιστρέψω. . Και μου έβγαλε σε ένα παράθυρο να βάλω το tracking και τα βήματα που έχω αναφέρει. . Έχω στείλει και ξεχωριστά μήνυμα στο ebay. . Σχετικά με το θέμα αλλά ακόμη τίποτα. . Έχω προχωρήσει και σε αρνητική αξιολόγηση. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει την επιστροφή!
newtech Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το κόστος του αντικειμένου είναι 30€ και ελαφρύ πολύ 200, 300 g . Λογικά θα στέλνουν και τα ΕΛΤΑ αλλά γιατί να μην τα πληρώσει αυτός; Λάθος του ήταν! Dispute έκανα φυσικά, αλλά με την επιλογή να το επιστρέψω. . Και μου έβγαλε σε ένα παράθυρο να βάλω το tracking και τα βήματα που έχω αναφέρει. . Έχω στείλει και ξεχωριστά μήνυμα στο ebay. . Σχετικά με το θέμα αλλά ακόμη τίποτα. . Έχω προχωρήσει και σε αρνητική αξιολόγηση. Το θέμα είναι ποιος πληρώνει την επιστροφή! Με ελτα συστημενο ποσο βγενει? Γιατι δεν το κανεις με ΕΛΤΑ?
hackertom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να το κάνω εγώ; Δεν έχω ρωτήσει για κόστος
jkoukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αφού το αναφέρει η απάντηση του eBay (μέσα στην παράθεση) πως θα γίνει η διαδικασία. Πρέπει να εκτυπώσεις την ετικέτα που θα σου στείλει ο πωλητής. Αυτό βέβαια ανάλογα την πολιτική που χρησιμοποιεί. Δες σχετικές πληροφορίες στο αγγλικό ή αμερικάνικο eBay, ανάλογα ποιο χρησιμοποίησες για την αγορά. Μπορεί να του το στείλεις συστημένο πληρώνοντας εσύ τα ταχυδρομικά. Κατόπιν στέλνεις στο πωλητή φωτοτυπία των παραστατικών με τυχόν δικές σου πληροφορίες και τέλος θα σου γίνει πίστωση του ποσού που πλήρωσες από αυτόν. Στα ΕΛΤΑ θα το κάνεις καθώς σίγουρα είναι φθηνότερα από οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία.
hackertom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αφού το αναφέρει η απάντηση του eBay (μέσα στην παράθεση) πως θα γίνει η διαδικασία. Πρέπει να εκτυπώσεις την ετικέτα που θα σου στείλει ο πωλητής. Αυτό βέβαια ανάλογα την πολιτική που χρησιμοποιεί. Δες σχετικές πληροφορίες στο αγγλικό ή αμερικάνικο eBay, ανάλογα ποιο χρησιμοποίησες για την αγορά. Μπορεί να του το στείλεις συστημένο πληρώνοντας εσύ τα ταχυδρομικά. Κατόπιν στέλνεις στο πωλητή φωτοτυπία των παραστατικών με τυχόν δικές σου πληροφορίες και τέλος θα σου γίνει πίστωση του ποσού που πλήρωσες από αυτόν. Στα ΕΛΤΑ θα το κάνεις καθώς σίγουρα είναι φθηνότερα από οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία. Ναι φίλε αλλά αυτός δεν δέχεται να τα πληρώσει τι λέμε εδώ, να τα πληρώσω εγώ και να μείνω μετά μπουκάλα;
jkoukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Προφανώς έχεις κάνει επικοινωνία μόνο με τον πωλητή. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα link που σου έδωσα, διότι θα είχες καταλάβει ότι: Either you or the seller is responsible for return shipping charges, depending on the seller's return policy and the reason for the return. In most cases, sellers require that buyers pay for return shipping, but some sellers offer free return shipping—check the Return policy section of the listing. If you're returning an item because it isn't as described in the listing, the seller is responsible for return shipping charges, regardless of the seller's return policy. Αφού ο πωλητής δεν σε καλύπτει, άνοιξε case.
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 στειλτο με ελτα. πληρωσε το. οταν σε στειλει το σωστο προιον θα στο στειλει τζαμπα.
hackertom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 στειλτο με ελτα. πληρωσε το. οταν σε στειλει το σωστο προιον θα στο στειλει τζαμπα. Δεν έχει άλλα κομμάτια από το σωστό προϊόν για αυτό μου έστειλε και άλλο! Σήμερα μου λέει αυτό : You have left a negative comment. We have finished communication Δεν έχω επιλογή για νέο open case μόνο αυτά τα βήματα που μου έβγαλε. . Στο PayPal με στέλνει στο eBay. . Το eBay δεν μου έχει απαντήσει στο πρόβλημα που τους έστειλα μήνυμα. . Πραγματικά από τις χειρότερες αγορές στο eBay που είχα και δεν βγάζω άκρη. . ρώτησες στα ΕΛΤΑ ??? Όχι. . Θα ήθελα μια απάντηση και από eBay αλλά άφαντο Προφανώς έχεις κάνει επικοινωνία μόνο με τον πωλητή. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα link που σου έδωσα, διότι θα είχες καταλάβει ότι: Αφού ο πωλητής δεν σε καλύπτει, άνοιξε case. Φίλε δεν μπορώ να ανοίξω νέο case
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα