mwiec Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση? Παίζει ρόλο η μάρκα , ο τρόπος, η συσκευή η έκδοση?
driftingcris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Οχι. Rooted phone ειναι εκτος εγγυησης
arc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Η μόνη μάρκα (απο τις γνωστές) που επισημα επιτρέπει το root ειναι η xiaomi γιατί εντός του miui εχει ενσωματωμένο το εργαλείο/επιλογη για να ενεργοποιήσεις το root. Ανεπίσημα το επιτρέπουν και άλλες γιατί δεν κλειδώνουν τον bootloader (π.χ. lenovo). Το αλλο άκρο (όπου και root ισοδυναμει bye-bye εγγύηση) ειναι εταιρείες που καρακλειδώνουν τα πάντα (sony, apple, samsung, κλπ) και μάλιστα βάζουν και εργαλεία οπου αμα γίνει root το καταγράφει (π.χ. samsung).
mwiec Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Οχι. Rooted phone ειναι εκτος εγγυησης Δεν πιστευω ενα ναι η ενα οχι απαντα επαρκώς στην ερώτηση κα εαν οντος ειναι ετσι γιατι υπαρχουν 10αδες πληροφοριες για Unrooting ας πουμε Η μόνη μάρκα (απο τις γνωστές) που επισημα επιτρέπει το root ειναι η xiaomi γιατί εντός του miui εχει ενσωματωμένο το εργαλείο/επιλογη για να ενεργοποιήσεις το root. Ανεπίσημα το επιτρέπουν και άλλες γιατί δεν κλειδώνουν τον bootloader (π.χ. lenovo). Το αλλο άκρο (όπου και root ισοδυναμει bye-bye εγγύηση) ειναι εταιρείες που καρακλειδώνουν τα πάντα (sony, apple, samsung, κλπ) και μάλιστα βάζουν και εργαλεία οπου αμα γίνει root το καταγράφει (π.χ. samsung). υπαρχει knox και σε αλλες μαρκες ? (LG πχ)
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλό είναι κάποιος να ξέρει τι αγοράζει, τι κάνει και ποιες είναι συνέπειες αυτού που κάνει. Συνήθως rooted και jailbroken τηλέφωνα είναι εκτός εγγύησης. Κατά τη γνώμη μου σωστά
stratigos24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ισχυει, δεν ισχυει, δεν ξερω... http://osarena.net/hardware/root-ara-tin-android-siskevi-mou-chano-tin-engiisi.html
arc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει knox και σε αλλες μαρκες ? (LG πχ) google it
Grey Warden Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αν κάνεις root την επίσημη rom, μπορείς να κάνεις unroot και να είσαι εντός εγγύησης ανεξαρτήτως εταιρίας. Με custom rom δεν έχεις εγγύηση γενικώς και αν έχεις Samsung τότε με custom rom γράφει ο Knox counter και βγαίνεις εκτός εγγύησης. 1
chios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 το xiaomi που έχω είναι ροοτ από την μαμα του δεν νομίζω να χάνεις την εγγύηση. και το jiayu που έιχα πριν με τη original rom πάλι ροοτ ήταν.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ολα λιγο πολυ ,γυριζουν σε προ ρουτ κατασταση ΕΚΤΟΣ των σαμμυ και μετα απο καποια μοντελα καποιων μηνων πριν πατσαρουν τους κερνελ,πχ στα Ν3 ηταν σε οσα ειχαν βγει πριν τον ιουνιο/ιουλιο του 14,σε ολα τα νεα σαμμυ μονο να το ρουταρεις δε μιλαω για κερνελ και ρομ εισαι οφ.υπαρχουν και καποια μαγαζια τα οποια δεν το κοιτανε οταν εισαι εντος εγγυησης,ΔΕΝ μπορω να το πω με σιγουρια οτι ισχυει και οτι γινεται,εκτος φυσικα αμα εχεις γνωστο κτλπ,το ιδιο συστημα που επικρατει στο ελλαδισταν
Grey Warden Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τα Samsung αν είναι απλά ρουτ χωρίς να γράψει ο knox counter μια χαρά γυρνάνε σε στοκ.
alldaynews Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο off topic αλλα και σχετικό.Θέλω να βάλω custom rom στο κινητό μου υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός στα Ελληνικά???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα