Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Θα μιλησω απο την πλευρα μου σαν καποιος που εχει πλατινες στο αριστερο του ποδι. Δεν μου κανουν ολα τα αθλητικα την ιδια δουλεια. Τα καλυτερα αθλητικα που εχω φορεσει εως τωρα ηταν τα Shocks της Nike τα οποια διεθεταν πλατφορμα στυλ για το πελμα. Επισης αρκετα ανθεκτικα αν θεωρησεις οτι πανω απο 6 μηνες κανενα παπουτσι δεν αντεχει στη χρηση που του κανω (και τα Shocks μου εβγαλαν 8 γεματους μηνες). Αγορασα τα Reebok G-quick 2 απο τη λογικη οτι τα αισθανθηκα καλα στα ποδια μου και πραγματι ηταν αν και οχι τοσο καλα οσο τα Shocks. Εχουν ομως ενα θεμα...σχεδον 2 μηνες μετα τα παπουτσια ειναι σχεδον για πεταμα. Ξεφτισαν και χαλασαν παρα πολυ γρηγορα και δεν τα πηρα και φτηνα στα 95 ευρω τη στιγμη που τα shocks τα πηρα σε προσφορα στα 130 (απο 170 που κοστιζαν περιπου). Απο αποψη ανθεκτικοτητας και υποστηριξης ποδιου νομιζω οτι η Nike διαθετει την πληρεστερη και (μαλλον) καλυτερη λιστα αθλητικων εκει εξω. Εχω δοκιμασει παρα πολλες διαφορετικες μαρκες, επωνυμες και μη, και παντα επιστρεφω στις λυσεις της Nike ακομα και αν κοστιζουν ακριβοτερα απο αλλους τουλαχιστον σου βγαινει σκυλος το παπουτσι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, εμένα έχουν αντέξει από πέρσι το Πάσχα. Γυμναστήριο 4 μέρες την εβδομάδα και όλη μέρα με τα ίδια παπούτσια. Άσε που τα έχω φορέσει και σε 3 πεζοπορίες και είναι τέλεια.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, εμένα έχουν αντέξει από πέρσι το Πάσχα. Γυμναστήριο 4 μέρες την εβδομάδα και όλη μέρα με τα ίδια παπούτσια. Άσε που τα έχω φορέσει και σε 3 πεζοπορίες και είναι τέλεια. Σερβιτορος γαρ σε δυο απο τα ποιο busy καταστηματα της περιοχης μου. 10-12 ωρες την ημερα solid τρεξιματος + κακουχιες κακοκαιριας, υγρασιας, ατυχηματων κτλ. Η πλακα ειναι οτι μου χαλασαν πρωτα απο την πανω μερια (του πλεγματος) με αποτελεσμα να πεταγονται τα μεγαλα δαχτυλα των ποδιων μου εξω απο το παπουτσι. Δεν ειναι μονο τα reebok που εχουν τετοια θεματα, και adiddas που ειχα ξεφτυζαν γρηγορα οι πλαινες αεροθηκες ή ελιωναν γρηγορα οι βασεις για τις φτερνες και παει λεγοντας. Γενικα ξοδευω το χρονο αρκετα χρηματα για αθλητικα και μεχρι στιγμης μονο με nike μπορω να πω οτι εχω καποια αξια και σωστη στηριξη για τα δικα μου ποδια και χρηση που τους κανω. Ξερω οτι δεν ειναι ολοι ετσι αλλα σκεψου οτι πριν κανω τον σερβιτορο τα διαφορα nike που ειχα μου κρατουσαν χρονια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 για δοκιμασε τα μιζουνο και τα λεμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα