aristarhos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Free ShippingtoGreece via Singapore Post Site: Aliexpress 222€ Site: Skroutz από 299€
Zapee995 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το ταμπλετ εχει σταματησει να κυκλοφορει στα καταστηματα απο τοτε που κυκλοφορησε το tab s...Προσωπικη μου γνωμη, δεν αξιζει, ποσο μαλλον απο εξωτερικο..Υπομονη να περασουν οι γιορτες και οποιος το φερει παλι σε μαγαζι θα παιξει στη παλια τιμη, περιπου 200ευρω. 1
mikelos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Για εμένα μακριά απο Ali......2 φορες εχω χάσει χρηματα..
alexiko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Κάποια λάθος κίνηση έκανες για να χάσεις χρήματα από το ali. 6
Pa0ki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Έπαιζε γύρω στα 200€ στην Ελλάδα πριν ξεστοκάρει
kostass__ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ερωτηση γιατι εχει ανεβει τοσο πολυ η τιμη του τωρα?
alexiko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Έχουν μειωθεί τα καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο.
kostass__ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν κάνω λαθος δεν ειναι και τοσο παλιο για να είναι σχεδόν δυσευρετο. ισως λογω του νέου μοντελου βέβαια. στα 200 που ηταν δεν είναι πολυ καλη τιμη;
Spira Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω είχε πέσει και λίγο κάτω απο 200, ήταν καλή προσφορά. Το tab s παίζει από 330 και νομίζω θα πέσει και άλλο, οπότε καλύτερα κάποιος να περιμένει και να το πάρει όταν πέσει. Νομιζω ακολουθεί παρόμοια τιμή με το tab pro. Στην αρχή ήταν πανάκριβο και μετά έπεφτε.
mastoras007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 και εγώ δέν θα συστηνα alliexpres εκανα πολες μικρές παραγελίες το τελευταίο διάστημα. Παπουτσακια για της ανιψιες μου και γενικα πραγματα αξιας 3-10 ευρό. ΟΛΑ τα ακύρωναν Παντα τήν επόμενη μέρα γιατι είχε λέει υποπτη συμπεριφορά ο πωλητής και θα μου επιστρέψουν πίσο τα λευτά. Κάποια τα επιστρέψαν κάποιοα ακόμα τα περιμένω.Θα τα πάρω δέν αγχώνομαι αλλά τι παίζει απο πίσο δέν κατάλαβα ακόμα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το εχω απο τον Αυγουστο, το ειχα παρει με μεταφορικα 250Ε, καποια στιγμη ειχε φτασει τα 200 σαν τιμη αλλα λογο του S εχουν σταματησει να το φερνουν.. Αν δεν θες να φτασεις να πληρωσεις πολλα ειναι μια χαρα, σουπερ οθονη, φορητοτητα, αυτονομια και παει σφαιρα
kostass__ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα απο χαρακτηριστικα ειναι κατι παραπανω απο οκ. απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ενταξει δεν ειναι και τοσο παλιό η παρωχημένο απο specs για να το έχουν 2 3 καταστήματα και μαλιστα τοσο ακριβο στην ελλαδα. για καποιον σαν εμενα που θελει κατι σε ενα τέτοιο budget και το s ειναι πανακριβο αυτο ειναι σουπερ. Ελπιζω να ξαναπεσει. Πριν κανα δίμηνο 200 ευρω κατω... ελεος. Κατι αλλο που παρατηρω χαζευοντας το σκρουτζ είναι οτι πολυ υποδεεστερα tablets εχουν σχεδον την ιδια τιμη πραγμα που με κανει να αναρωτιεμαι γιατι καποιος να αγορασει καποιο με τετοια χαρακτηριστικα και οχι αυτο πχ. παντως γενικά ολα τα tablets σχεδόν εχουν φουλ ανεβασει τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα