redhotstef Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει μηχανημα που σου δινει κωδικο για χ χρονικο διαστημα και μετα σε αποσυνδεει Αν υπαρχει χρονικο οριο τοτε εννοειτε πως οχι. Επισης αν πληρωσω εγω και πω τον κωδικο στους διπλανους μου παλι δεν θα μπορουν να το ελενξουν.
NemeSis1990 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν υπαρχει χρονικο οριο τοτε εννοειτε πως οχι. Επισης αν πληρωσω εγω και πω τον κωδικο στους διπλανους μου παλι δεν θα μπορουν να το ελενξουν. μια συσκευη ανα κωδικο
redhotstef Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καθε κινητο θα εχει διαφορετικο κωδικο wifi? πως γενεν αυτο? Αν ισχυει αυτο τοτε θα ανοιξω εγω ενα μαζαζακι καπου κεντρικα και θα πουλαω αερα.. μισο ευρω το wifi για μιση ωρα, θα εχω και καρεκλιτσες να καθονται τα πελατακια μου!
Tigris7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καθε κινητο θα εχει διαφορετικο κωδικο wifi? πως γενεν αυτο? Ενας ειναι ο κωδικος του wifi,στο οποιο οταν συνδεθεις,για να εχεις προσβαση στο ιντερνετ θα πρεπει να καταχωρησεις σε ειδικη σελιδα του wifi τον μοναδικο κωδικο που θα παρεις απο το μηχανημα.. (Αντιστοιχο υπαρχει και στα πλοια) 1
Beastakos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καθε κινητο θα εχει διαφορετικο κωδικο wifi? πως γενεν αυτο? Γινεται με hotspot-radius server-coupons αλλα ειναι τεχνικα προχωρημενη φαση για ενα τυπικο εστιατοριο. Η περιορισμενη προσβαση ωστοσο, επιτυγχανεται και με αλλους απλουστερους τροπους πχ ορισμενο χρονο συνδεσης ανα mac.
telemaxos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καθε κινητο θα εχει διαφορετικο κωδικο wifi? πως γενεν αυτο? Το wifi είναι ανοικτό αλλά όταν πας να μπεις στο νετ σε κανει redirect σε τοπικη σελίδα που ζητάει εναν μοναδικό κωδικο( σαν αυτούς που ανανεώνεις το καρτοκινητό σου) και βάζεις τον αγορασμένο κωδικό και μπήκες 2
Silverage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γιγάντια γυφτιά. Εστιατόριο είναι όχι ιντερνετ καφε. Ε βέβαια αν δεν έχεις τίποτα άλλο απο το να κάνεις ψάχνεις τα ποστ μου, ελεος.Αν πρόσεχες όμως τι έγραφα θα καταλάβαινες οτι κάποιος φίλος προχωρά σε υλοποίηση και δεν χρειάζεται να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Εκείνη η περιοχή δεν έχει σήμα παρά μόνο απο την Wind οπότε σκεφτήκαμε οτι θα φαινόταν χρήσιμο για κάποιους.ΗΡΕΜΗΣΤΕ δεν σας αναγκάσαμε να αγοράσατε ίντερνετ Αυτή είναι η φθηνή κλασική δικαιολογία του φίλου. Απο τα υπόλοιπα post σου στο άλλο θέμα καταλαβαίνουμε οτι εσυ έχεις το εστιατόριο. Χα! 3
telemaxos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το εχω εγω αλλά δεν αξίζει να σου απολογηθώ για το τι κάνω στη ζωή μου και τι όχι
gatokoritso Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 εξαρταται το ποσο απελπισμενη ειμαι. οταν λεμε 50 λεπτα εννοουμαι την ωρα ή για οσο ειμαι στο μαγαζι?
Silverage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το εχω εγω αλλά δεν αξίζει να σου απολογηθώ για το τι κάνω στη ζωή μου και τι όχι Σε πήραμε χαμπάριιιιιι...! 2
telemaxos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Σε πήραμε χαμπάριιιιιι...! χμμμμμμ, φαίνεται πως δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι
Pa0ki Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εσείς θα πληρώνατε για WiFi σε εστιατόριο με κόστος της τάξης των 0.50 ευρώ? Ούτε καν
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Θα πληρωνα. Σιγουρα θα πληρωνα. Λεφτα υπαρχουν
topaz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πάντως ότι ο μαγαζάτορας εστιάζει σε λάθος θέμα τις υπηρεσίες του. Εγώ, (λέω εγώ, που μπορεί να είμαι ανώμαλος και παλαβός), θα εστίαζα στο πολύ καλό φαγητό, στο άψογο service, στις δίκαιες τιμές, στην εξαιρετική διακόσμηση του μαγαζιού μου, στην καθαριότητα των χώρων, κλπ... Και κάπου σε μια γωνίτσα θα είχα ένα routerαρκι να δουλεύει και θα έλεγα "μάγκες αυτός είναι ο free κωδικός, μπείτε και ότι καταλαβαίνετε". Θέλω να πω, ότι η παροχή "wifi" δεν είναι φλέγον θέμα σε ένα εστιατόριο. Υπάρχουν άλλα σημεία που πρέπει να είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Α για να κάνεις έναν αλεξιπτωτιστή που μπήκε στο μαγαζί σου, μόνιμο πελάτη. Θεωρώ περιττό βέβαια να αναφέρω ότι κάτι σούργελα του τύπου "πληρώστε το wifi" για να βγείτε στο internet για 10-15 λεπτά που χρησιμοποιεί κανείς το wifi στο εστιατόριο, γίνονται βούκινο Α-Μ-Ε-Σ-Ω-Σ στον περίγυρο οπότε στα γρήγορα βγαίνει και η ταμπέλα "μεγάλος γύφτος ο εστιάτορας". Και δεν είναι το μισό ευρώ. Εγώ αν πήγαινα θα το πλήρωνα, έτσι για το χαβαλέ και γιατί καταλαβαίνω ότι έχει πέσει ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξαναπήγαινα... γιατί θα σκεφτόμουν αν εδώ χρεώνουν και το wifi, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. Φαντάσου τι άλλο θυσιάζουν, για να βγάλουν 10 ευρώ παραπάνω... Κάπου εκεί μου έρχεται αναγούλα, οπότε απλά λέω "δεν ξαναπατάω στο γύφτο" και το λέω σε γνωστούς - αγνώστους το σκηνικό, να γελάσουμε βασικά... Θα θεωρούσα ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΚΑ τον εστιάτορα να είχε μια VDSL σφαίρα και να την έκανε share στο wifi του μαγαζιού του. Αυτό ναι, θα ήταν ένα ΣΥΝ για μένα στο μαγαζί. Το ότι έχει μια γραμμούλα να μπούμε να δούμε κανα email και το πληρώνουμε χρυσάφι κιόλας, το θεωρώ μεγάλο ΠΛΗΝ. Αυτά... 5
Tigris7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 χμμμμμμ, φαίνεται πως δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι Ουτε εσυ μαλλον και ανοιγεις και καλα γκαλοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα