Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  δε θα γινω κουραστικος

εχω μια αναβαθμιση στα σκαρια

εχω καταληξει σε

AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX

GIGABYTE 990FXA-UD5 RETAIL

G.SKILL F3-14900CL8D-8GBXM 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-14900 1866MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT

μια αποψη για μητρικη γιατι επεσε και αυτη στο ματι μου

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

καρτα γραφικων υπαρχει επανω για αρχη  μια    radeon 4870

SSD θα μπει αργοτερα

μεταξυ των 2 Mobo  πια ?  και επισης αν υπαρχει καλυτερη προταση  για μνημες 

ο υπολογιστης θα ειναι για ολες τις δουλειες καθως αργοτερα θα μπει και η  R290  ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα  δε θα γινω κουραστικος

εχω μια αναβαθμιση στα σκαρια

εχω καταληξει σε

AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX

GIGABYTE 990FXA-UD5 RETAIL

G.SKILL F3-14900CL8D-8GBXM 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-14900 1866MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT

μια αποψη για μητρικη γιατι επεσε και αυτη στο ματι μου

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

καρτα γραφικων υπαρχει επανω για αρχη  μια    radeon 4870

SSD θα μπει αργοτερα

μεταξυ των 2 Mobo  πια ?  και επισης αν υπαρχει καλυτερη προταση  για μνημες 

ο υπολογιστης θα ειναι για ολες τις δουλειες καθως αργοτερα θα μπει και η  R290  ευχαριστω

Όσο αναφορά την Motherboard για εμένα πήγαινε στην Asus!!

Με 5 έτη εγγύηση..

Δημοσ.

και η GB που πόσταρες μια χαρά είναι.

Αν δεν σε απασχολουν τα xfire/sli μπορείς να πας και σε κατώτερες μητρικές εκτός κ αν αναζητάς τρομερά OC.

Δημοσ.

OC δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο  αλλα απο την αλλη καλο ειναι να υπαρχει και σαν επιλογη

Sakiz105  γιατι την  sabertooth ? 

Δεν θελω ιντελ γιατι ηδη προαποφασισα για AMD

Δημοσ.

ίσα ίσα που το ζητάνε οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές :P

Αλλά εφόσον ΔΕΝ πάς για oc τρομερό προσωπικά θα σου έλεγα να κατέβεις σε μητρική,ακόμα και οι φτηνές δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν απο τις ακριβότερες.

η sabertooth έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και το uefi bios των asus είναι τρομερό σε ευκολία χρήσης.

Γερό oc μπορείς να κάνεις και με 990ΧΑ μητρική.

Απλά να ξέρεις ότι μην περιμένεις να πιάσεις επιδόσεις ιντελ με τους amd επεξεργαστές.

Δημοσ.

στο ξαναγράφω και άλλη μια φορά,εφόσον δεν θα πας σε τρελό OC και SLI/XFIRE Κλπ η sabertooth είναι υπερβολή(εκτός και αν δεν σε απασχολεί το χρηματικό ποσό)οπότε μπορείς και να πας σε crosshair.

Αν θες ντε και καλα asus πήγαινε σε Μ5Α99Χ EVO R2.0

• Like 2
Δημοσ.

Η Sabertooth είναι τρομερή μητρική αλλά αξίζει να την πάρεις μόνο αν έχεις σκοπό για μεγάλο oc.Τρομερά σταθερή & 5 χρόνια εγγύηση.Αν έχεις σκοπό για stock καταστάσεις με  μία http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958είσαι κομπλέ (και σηκώνει και λίγο oc).Για μένα  η sabertooth είναι σταθερή αξία αλλά μην διαθέσεις χρήματα παραπάνω από την gigabyte που σου είπα αν δεν έχεις μεγάλο στόχο για oc.Είναι πέταμα χρημάτων.Αλλά και ανάμεσα στην σύγκρισή σου SABERTOOTH vs GIGABYTE 990FXA-UD5 RETAIL η επιλογή είναι μία SABERTOOTH.

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να κλοκάρεις , πάρε τον συνδυασμό ASUS SABERTOOTH + FX 8350

Αν δεν έχεις σκοπό να κλοκαρεις τότε αγόρασε τον συνδυασμό ASROCK 970 PERFORMANCE + FX 9370

http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840

http://www.e-shop.gr/amd-fx-9370-44ghz-8-core-box-p-PER.559662

Σου προτείνω δηλαδή την ίδια δύναμη σε διαφορετικές καταστάσεις !

είτε να πάρεις επεξεργαστή στα 4Ghz και μητρική για κλοκάρσμα ,

είτε να πάρεις έτοιμο επεξεργαστή στα 4,4-4,7Ghz και μητρική 220watt TDP για να τον υποστηρίξει !

Ίδια τιμή έχουν οι δυο παραπάνω συνδυασμοί!

Δημοσ.

Πρότεινέ του και μια καλή ψύξη όμως γιατί με 220W θα ψήνεται...

To θεωρώ δεδομένο.

Είτε τον 8350 πάρει και τον κλοκάρει, είτε τον 9370 και τον αφήσει στοκ, την ίδια ψύξη θα χρειαστεί .

Ο 9370 αν και αναφέρεται σαν 220, δεν πρέπει να είναι 220watt. Ποιο πολύ για το oc προφίλ του, αναφέρει τέτοια τιμή.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να θέλει να κλοκάρει ο φίλος,τουλάχιστον όχι αρχικά σύμφωνα με αυτά που γράφει,γι αυτό είπα για το θέμα της ψύξης.Αν πάρει 8350,έστω για λίγο(μέχρι καλοκαίρι π.χ.) μπορεί να βολευτεί με "μαμά" ψύκτρα,αν έχει σφικτό budget.Για τον 9370 πάει κατευθείαν για top ψύξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...