redhotstef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Διάβασα στην κόρη μου την κοκκινοσκουφίτσα πριν κοιμηθεί Εμαθα (σημερα) οτι εχεις παιδι. Βασικα ολο το 2014 εγραφα σχεδον καθε μερα στο μπλα μπλα αλλα πιστευα οτι επι το πλειστον ολοι εδω μεσα ηταν μη παντρεμενοι, και οτι ολα τα κοριτσια ηταν ελευθερα. Το καλυτερο που εκανα το 2014 παντως, αν και νοεμβρη μηνα, ηταν να βρω δουλεια στον τομεα μου (τεχνολογος γεωπονος). 1
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καινούριο: πήγα και γράφτηκα σαν δωρητής μυελού οστών. 6
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καινούριο: πήγα και γράφτηκα σαν δωρητής μυελού οστών. Απίστευτη η κίνηση σου! Μπράβο
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ, δεν πρέπει να είναι πολύ συνηθισμένο γιατί ούτε και αυτοί ξέρανε τί διαδικασία έπρεπε να γίνει.
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ, δεν πρέπει να είναι πολύ συνηθισμένο γιατί ούτε και αυτοί ξέρανε τί διαδικασία έπρεπε να γίνει. Φαντάσου..! Εγώ είμαι χρόνια γραμμένη στον ΕΟΜ αλλά όταν ήθελα ανανέωση για την κάρτα με ενημέρωσαν πως είχε βγει νέο διάταγμα πως αν και ενήλικη, έπρεπε να υπάρχει δήλωση πως συμφωνούν και οι γονείς μου.. Μυελό έδωσα το καλοκαίρι για την ξαδέρφη μου. Μπράβο σου πάντως, λίγοι επιλέγουν κάτι τέτοιο.
Mau-Maus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το πιο σημαντικο και πιο δυσκολο πραγμα που εκανα την χρονια που περασε ηταν το οτι ΔΕΝ τσιμπησα οριστικο banaki εδω! το '14 δεν εχει φυγει ακομη βεβαια, οποτε -και με βαση την συμπαθεια που μου εχουν οι μοντεραδες- ποτε δεν ξερεις .. 4
MT60RS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καινούριο: πήγα και γράφτηκα σαν δωρητής μυελού οστών. μπραβο, θελει αρχιδια αυτο
EvilEyes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καταφερα και ξεφυγα απο τα ενοικια καθως ανακαινισα και μπηκα στο πατρικο. Η γυναικα μου εμεινε εγκυος στην κορη μας που με τοση λαχταρα περιμενουμε. Τωρα μενει να βρω μια καλυτερη δουλεια στον τομεα μου γιατι το ντελιβερυ με κουρασε 3 χρονια τωρα. 3
stormiez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Έφυγε το βάρος Ε.Σ. από πάνω μου !Ανεβάσαμε με φίλους μια θεατρική παράσταση για παιδιά και πήγε άψογα ! Η Δουλειά μου με χρηματοδότησε μέσα στο στρατό χωρίς να χρειαστεί να ζητήσω ένα ευρώ απο τους δικούς μου !Ήταν όμορφη χρονιά ! Πάμε για τα καλύτερα ! 2
kanadesu Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αυτή η χρονιά ήταν απλά σαν να έπρεπε να περάσει μου έμεινε ότι δούλεψα το καλοκαίρι,πήγα diamond στο league of legends και πώς είδα κάποια anime που μου μείνανε στην καρδιά τρελελε συναρπαστική χρονιά ήτανε
+~CyBeR~+ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 1: περασα στις εξετασεις για τα σηματα οδικης κυκλοφοριας, οδυγηση του χρονου 2: εστησα καινουργιο υπολογιστη 3: χθες χαλασε 4
kyriakh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Του χρόνου! Ή του παραχρόνου ή κάποια στιγμή τέλος πάντων! Χαχα.Αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου για να μη με πάρει από κάτω. Καλές γιορτές zio10 νάχουμε όλοι 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 1: περασα στις εξετασεις για τα σηματα οδικης κυκλοφοριας, οδυγηση του χρονου 2: εστησα καινουργιο υπολογιστη 3: χθες χαλασε 1. αντε και στης ορθογραφιας 2. με γεια 3. κλασσικη περιπτωση βλαβης 3
Narayan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μετά από 7 χρόνια ψυχολογικής και σωματικής βίας καθώς και οικονομικής αφαίμαξης, ζήτησα διαζύγιο. 11
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σκατά άρχισε , σκατά τελειώνει....Να φύγει και να μην ξανάρθει ποτέ Το μόνο καλό που έκανα για μένα ήταν να πάω σε καρδιολόγο ( όλα καλά) γιατί είχα κάτι φτερουγίσματα και να κόψω για 2 μήνες ποτό και αναψυκτικά. Κατά τα άλλα η χρονιά παρά τα 3 φλουριά που βρήκα σε βασιλόπιτες ήταν ένα μάτσο χάλια. Υιοθετήσαμε ενα σκυλάκι και βρήκαμε στο δρόμο ένα γατάκι και το κρατήσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα