giorgolavos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 plot twist: Εργάζεται ως τραβεστί στο blue oyster. ως ταμειο + υπευθυνος σε strip club 3
Anorymous Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο 3,5 χρονια ανεργιας βρηκα δουλεια. και μαλιστα δουλεια που γουσταρω να πηγαινω. Αντε, το 2015 να βρω και μια γυναικα που να γουσταρω, αν και με την δουλεια δεν νομιζω να εχω τυχη σε αυτο. Μπραβο ρε φιλε πολυ χαιρομε για εσενα, αντε να περνουμε και εμεις σειρα σιγα σιγα 1
dimitrisOP Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Κανονικά έπρεπε να της δείξεις "ισότητα" που τόσο αποζητάνε, αλλά τεσπα... Μπράβο σου που άντεξες τόσο. πιθανοτατα αν το εκανε αυτο να εμπλεκε λογο της "ισοτητας"
dimpa16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω κερδισει ποτε φλουρι Καλύτερα.Σου μιλάει η πείρα.
GreekMonkey Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Κανονικά έπρεπε να της δείξεις "ισότητα" που τόσο αποζητάνε, αλλά τεσπα... Μπράβο σου που άντεξες τόσο. Το μπράβο δεν καταλαβαίνω γιατί το λες. Εγώ από την άλλη έχω να του πω, καλός .... είσαι που δεν το έκανες από την πρώτη μέρα.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εκανα πολλα το 14 αλλα που δεν.ηθελα αλλα που ηθελα... Με αναγκασαν να παρω αμαξι γιατι αλλιως θα εχαμα την δουλεια μου, μια μερα μου παν οι δικοι μου βρες αμαξι να πας στην δουλεια, ειχαμε δυο, το ενα ειναι μεσα σε γκαραζ και βγαινει μονο αν τυχει. Υποχρεωθηκα σε ενα παιδι για δυο εβδομαδες και πηγα πηρα ενα βιαστηκα...για καλη μου τυχη μου βγηκε καλο. Ενιωσα πολλες φορες να με βλεπουν μονο απο συμφερον, το καταλαβα αλλα εκανα τον μαλακα. Γνωρισα μια κοπελα που ακομα και τωρα ειμαστε μαζι, την παντρευομουν ανετα αν επαιρνα λιγα παραπανω ευρω. Πολλες φορες ειπα δεν ξαναπαταω στην δουλεια λογου του κλιματος που υπαρχει αλλα παω γιατι πρεπει.. Πολλες φορες εδωσα λεφτα που μετανιωσα και δεν ξαναπηρα. Χαιρομαι που αρχισα να προσεχω τον εαυτο μου, κατι που παλια και ως φοιτητης το αγνόυσα και λεω γιατι αφησα να φυγουν ετσι τα χρονια... 2
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 [ζωή] Υποχρεωθηκα σε ενα παιδι για δυο εβδομαδες και πηγα πηρα ενα βιαστηκα...για καλη μου τυχη μου βγηκε καλο.Ενιωσα πολλες φορες να με βλεπουν μονο απο συμφερον, το καταλαβα αλλα εκανα τον μαλακα.Γνωρισα μια κοπελα που ακομα και τωρα ειμαστε μαζι, την παντρευομουν ανετα αν επαιρνα λιγα παραπανω ευρω.Πολλες φορες ειπα δεν ξαναπαταω στην δουλεια λογου του κλιματος που υπαρχει αλλα παω γιατι πρεπει..Πολλες φορες εδωσα λεφτα που μετανιωσα και δεν ξαναπηρα.Χαιρομαι που αρχισα να προσεχω τον εαυτο μου, κατι που παλια και ως φοιτητης το αγνόυσα και λεω γιατι αφησα να φυγουν ετσι τα χρονια... [/ζωή] 1
kathytherion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έφυγα απ'το πατρικό σπίτι κ πλέον μένω μόνη μου. Επιτέλους privacy! Άντε γεια 2014, το 2015 πιστεύω θα είναι καλύτερο. Αυτο να μπει στο bucket list του 2015 για μενα... εφυγα απο το φοιτητικο μου και επεστρεψα στο πατρικο.. πηρα πτυχιο Κ εμεινα ανεργη...ομως γεννηθηκε η ανιψουλα μου
Narayan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Το μπράβο δεν καταλαβαίνω γιατί το λες. Εγώ από την άλλη έχω να του πω, καλός .... είσαι που δεν το έκανες από την πρώτη μέρα. Όταν έχεις και παιδιά το σκέφτεσαι δύο φορές επειδή θέλεις το καλύτερο για αυτά... την απόφαση την πήρα όταν ήμουν πλέον σίγουρος πως το καλύτερο για τα παιδιά είναι να μην μεγαλώνουν σε τέτοιο περιβάλλον. 2
johnkal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Για μένα το 2014 ήταν χάλια. Παρόλο αυτά σίγουρα είναι μια χρονιά που θα την θυμάμαι για πάντα. Γίνανε περιστατικά σε όλους τους τομείς μου που για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως συνωμότησε ολόκληρο το σύμπαν υπέρ μου. Στο τέλος αποδείχθηκαν τα πάντα φούσκα και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα, εννοείται με χειρότερη ψυχολογία απ'όσο να μη γινόταν εξαρχής τίποτα. Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις ! 1
lambroszekis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Φάρμα των ζώων, 1984 από Όργουελ και Μεταμόρφωση από Κάφκα... Sent from my iPad using Insomnia
DrLo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Έκανα και μια σιγμοειδοσκόπηση, οπότε έχω φάει και δαχτύλωμα από άνδρα είμαι σεταρισμένος από εμπειρίες. χχχχχχχχμμμμμμμμμμ ??????????
Runner25 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 εγω θελω να πω κατι να το διαβασουν οι στεναχωροι του φορουμ ροδα ειναι και γυρναει μη σας παιρνει απο κατω αυτο φανταζει σαν μια συνειθησμενη ευχη αλλα οταν το λεει ενα ατομο απο δικη του εμπειρια και το ευχεται στους αλλους αποκτα ιδιαιτερη σημασια εμενα δεν με επιασε το πνευμα των χριστουγεννων δεν πιστευω σε τετοια ουτε παντα θελω να ειμαι καλος με τους αλλους εμενα φετος πηγε καλα η φαση εχω ικανοποιησει σε πρωτη φαση τις βασικες μου αναγκες εχω καποιο εισοδημα καποιους φιλους και παιζει και κανα μουνακι. στην ουσια εχω πολυ απλα πραματα αλλα ετσι φαινεται, δεν ειναι τοσο απλα καποιοι πασχιζουν να τα αποκτησουν ομως γυρναει ο τροχος εμενα μου γυρισε παντως να πιστευετε η καλυτερα να την ψαχνετε τη φαση. δεν ψαρωνω με αγαπες και λουλουδια αλλα με ποιανει ωρες ωρες το ψυχοπονιαρικο ελπιζω να βοηθησουν καποιους τα λογια μου,προσπαθησα να γραψω αληθειες να μην το παιξω, δεν θελω να το παιζω ανετος και ωραιος εχω ακομη πολλα θεματα καλη χρονια σε ολους 2
George b Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Εδωσα πανελληνιες και δεν περασα...το μετανιωσα και εδωσαν οι γονεις μου αρκετα λεφτα τα οποια τα ειχαν αναγκη καταλαβα οτι λιγοι ανθρωποι υπαρχουν που νοιαζονται για σενα και οτι ο καθενας κοιταει το συμφερον του και πως να περασει αυτος καλα αγνοωντας του αλλους, ετσι οι δικοι μου ανεβήκαν κατα πολυ επίπεδο στα μάτια μου.Τοτε καταλαβα οτι εγω εκανα λαθος που εδινα την βοηθεια μου σε ανθρωπους που καθε μερα με μείωναν για δικη τους ευχαρίστηση. η χρονιά φέτος δεν ειχε κατι το σπουδαίο εκτος απο τα πολλα απρόοπτα και διαφορα-διαφοροι που προσπαθησαν να με "γονατίσουν" και δεν το κατάφεραν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα