defacer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πεινάς και θέλεις να ακούς black metal? Δεν το έλεγες τόση ώρα; Ορίστε η λύση σε όλα σου τα προβλήματα: 5
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 καλά αμα ήμουν vegan θα πείναγα σα λυσσασμένος κ θα έπρεπε να τρώω κάθε μια ώρα αμα δε φάω στο μεσημεριανό μου μισό κιλό κρέας κ στο βραδινό μου επίσης το ίδιο ειναι λες και δεν έφαγα 1
tehAllantin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 αν ξαναπαραθέσεις burzum θα σε σπάσω τα παΐδια νικολάκι.
kyriakh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εχω προσέξει τελευταία οτι αν αργήσω να φάω μερικές ώρες γίνομαι σάικο και θέλω να χτυπήσω κόσμο για μικρά πράγματα. Είμαι ήρεμος και ποτέ δεν έχω εκρήξεις αλλα αν δεν φάω νιώθω εκτός ελέγχου It doesnt make sense , νιώθω περισσότερη ενέργεια σαν έκρηξη αδρεναλίνης και νιώθω υπερβολικά ήρεμος αλλα το παραμικρό με κάνει να αντιδρώ απότομα και fucked up ξαφνικά. Είναι δύσκολο να το ελέγξω και θα χτυπήσω κανέναν για το τίποτα, i see red δεν ειναι low blood sugar , έχω βιώσει κατι τέτοιο οταν πειραματιζόμουν με κάτι παλιότερα κ δεν έχει σχέση . Διάβασα άρθρα και αναφέρονται σε αυτό σαν hangry , άλλοι λένε για επιστημονικές μελέτες που το επιβεβαιώνουν κ άλλοι οτι ειναι μύθος . για άγνωστο λόγο το μόνο που με ηρεμεί είναι να ακούσω με ακουστικά κάποιο black metal κομμάτι σαν αυτό Εσείς το παθαίνετε ? ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει ? το παθαίνουν κ άλλοι με ενα search @ google αλλα δεν έβγαλα άκρη Ναι έχεις δίκιο, συμβαίνει. Είχα σπουδάσει ψυχολογία, και ένας σοφός καθηγητής είχε αναφέρει πάνω σαυτό ότι αυτή η παροιμία ότι ο παχής άνθρωπος είναι και καλόκαρδος, έχει μιά βαση αλήθειας. Οι πολύ αδύνατοι επειδή δεν τρώνε και στερούνται βασικές θρεπτικές ουσίες και ο οργανισμός βρίσκεται μόνιμα σε κατάσταση κακουχίας, είναι και σε αρνητική διάθεση. 1
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 αν ξαναπαραθέσεις burzum θα σε σπάσω τα παΐδια νικολάκι. He did nazi this coming.
Ison_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυτή η ευερεθιστικότητα είναι επειδή πιθανόν τρώτε μόνο μια φορά από πολύ και μετά μένετε νηστικοί για ώρες. H καμπύλη του σακχάρου σας γίνεται ένα roller coaster και ο οργανισμός παλεύει να κρατήσει μια ισορροπία. 1
Soulseeker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ nicoc89 εσυ δεν ήσουν που είχες γράψει οτι τρως και κόκαλα;
Tigris7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αχ Χριστε μου,αχ! Μια οι ζεστες,μια τα κρυα,μια οι γιορτες.Δεν θα ηρεμισουμε ποτε!!!
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ναι έχεις δίκιο, συμβαίνει. Είχα σπουδάσει ψυχολογία, και ένας σοφός καθηγητής είχε αναφέρει πάνω σαυτό ότι αυτή η παροιμία ότι ο παχής άνθρωπος είναι και καλόκαρδος, έχει μιά βαση αλήθειας. Οι πολύ αδύνατοι επειδή δεν τρώνε και στερούνται βασικές θρεπτικές ουσίες και ο οργανισμός βρίσκεται μόνιμα σε κατάσταση κακουχίας, είναι και σε αρνητική διάθεση. παχύς δεν είμαι , αδύνατος δεν ειμαι1,72 77 κιλά και οι ώμοι μου ειναι σκαμμένοι λες και έχω 3 μαχαιριές , σε σημείο να με ρωτάνε αν έχω ρίξει Winnyο οργανισμός μου ειναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκεται αφου πριν 2 εβδομάδες έκανα ότι εξετάσεις θα μπορούσε να κάνει κάποιος όπως κάνω κάθε 6μηνο μιας και οι καταχρήσεις ειναι κομμάτι της κουλτούρας μου.Ολα ειναι σε καλύτερη κατάσταση και απο μικρού παιδιού και δουλεύουν άψογα. Τους τελευταίους δυο μηνες έτρωγα σαν έξτρα κάθε μέρα 2-3 κομμάτια γλυκό ή μια σοκολάτα με γέμιση ή κάτι τέλος πάντων κοντά στις 1000 θερμίδες++ καθημερινά και ότι τράβαγε η όρεξη μου και είδα οτι έπαιρνα λίγο λίπος τζάμπα αφου τα σιχάθηκα να τα τρώω, ηταν λες κ έτρωγα άχυρα . οπότε τώρα τρώω 4000 θερμίδες περίπου και κάθε 7-8 μέρες ότι θέλω , μια pizza γίγας πχ η 4 πιτόγυρα η οτιδήποτε , οπότε δε στερούμαι , το αντίθετο , τρώω τα πάντα γιατι μπορώ κ μου αρέσει να τρώω.γεννήθηκα με νεύρα , με έχουν εξετάσει πολλοί γιατροί και με βρήκαν κομπλέ κ όχι όποιοι κ όποιοι , ονόματα και πληρώθηκαν και αναλόγως. Θυμάμαι ενας ψυχολόγος μου ειχε πει οτι η επιθετικότητα έχει να κάνει και με τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό μας. Οποιος την κοντρολάρει δεν έχει πρόβλημα , ειναι θέμα self control Αυτή η ευερεθιστικότητα είναι επειδή πιθανόν τρώτε μόνο μια φορά από πολύ και μετά μένετε νηστικοί για ώρες. H καμπύλη του σακχάρου σας γίνεται ένα roller coaster και ο οργανισμός παλεύει να κρατήσει μια ισορροπία. εγώ τρώω πρωί με το που ξυπνάω , μετά απο κανα 3-4 ώρες , μεσημέρι , απογευμα και βράδυ . αυτό που λες δεν ισχύει σε εμένα γιατι έχω δοκιμάσει όλες τις διατροφές που υπάρχουν για θέματα πειραματισμού και ο αριθμός των γευμάτων δεν παίζει κανένα ρόλο , ειναι καθαρά θέμα συνήθειας επιθετικότητα ειχα απο την ώρα που γεννήθηκα , αλλα γίνεται ανεξέλεγκτη οταν πεινάω γιατι νιώθω σαν θηρίο , θέλω να κατασπαράξω όποιον στέκεται μεταξύ του φαγητού μου και εμένα Ρε συ nicoc89 εσυ δεν ήσουν που είχες γράψει οτι τρως και κόκαλα; απο κοτόπουλο. Εβαζα μια ωραία σάλτσα σος και ξεροψηνόντουσαν και μπορούσα να τα φάω. όχι όλα , τα πολύ χοντρά δεν μασιούνται μετά έμαθα οτι ειναι επικίνδυνο και τα σταμάτησα , αν και νόστιμα αν ξαναπαραθέσεις burzum θα σε σπάσω τα παΐδια νικολάκι. γιατί ρε μλκ τι ήθελες να παραχέσω? samwell ? χαχαχαχαχαχαχαχαχ toxo incoming prepare
Tigris7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 τι να @@@σουν τα Παρασκευιατικα θεματα μετα...
bluesattack Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 @ nicoc89 Με αυτα που ακους , πως να μην εισαι ολο νευρα Ασε που εβαλες και μαπα κομματι τους.
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 τυχαίο έβαλα για να καταλάβετε το είδος ακούω διάφορα είδη μουσικής ανάλογα το mood αλλα όχι καταθλιπτικά και κλαψουριάρικα γιατι μου χαλάνε την διάθεση
Silverage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω το παθαίνω σπάνια αυτό. Εσαι κοντός Νίκε.
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω το παθαίνω σπάνια αυτό. Εσαι κοντός Νίκε. ειμαι κοντός για να τρυπώνω εκει που οι άλλοι δε χωράνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα