Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οποίος μπήκε στην διαδικασία και μου απάντησε σοβαρά τον ευχαριστώ γιατί είμαι σε μια φάση που η κάθε γνώμη μετράει. Όταν λέω ότι ταιριάζαμε απόλυτα εννοώ ότι είχαμε τα ίδια θέλω κ επιθυμίες χαιρόμασταν με το ίδια πράγματα απλά ο καιρός και η ρουτίνα μας έφαγε

Δημοσ.

Παιδιά οποίος μπήκε στην διαδικασία και μου απάντησε σοβαρά τον ευχαριστώ γιατί είμαι σε μια φάση που η κάθε γνώμη μετράει. Όταν λέω ότι ταιριάζαμε απόλυτα εννοώ ότι είχαμε τα ίδια θέλω κ επιθυμίες χαιρόμασταν με το ίδια πράγματα απλά ο καιρός και η ρουτίνα μας έφαγε

Προσπάθεια επανασύνδεσης?Είναι με άλλον?

Δημοσ.

Kαι γιατι δεν τα ξαναφτιαχνετε ? Οι πρωτοι θα εισαστε η οι τελευταιοι ? Eιδατε τον εξω κοσμο (εσυ οχι ακριβως), ποσο μερικες εβδομαδες , επιστροφη στα γνωστα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Παλικάρι , δεν τρολλάρω με αυτό που θα σου πώ , θα μιλήσω ειλικρινά !

Για να ξεπεράσεις γκόμενα , πρέπει να μαμήσεις !

Έστω και με πληρωμή. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκολήσει ο εγκέφαλος απο κει που είναι και να δει

τα παρακάτω!

Δημοσ.

Μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου, εκει εξω υπαρχουν καλυτερες απο την πρωην σου. Αρκει να δωσεις την ευκαιρια να στο αποδειξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα μια μεγαλη σχεση 3 χρονια με την κοπελα ταιριαζαμε στα παντα, ωστοσο εδω και 6 μηνες εχουμε χωρισει

μάλλον δεν ταιριάζατε στα πάντα 

και για να πω κάτι που έχει περισσότερο νόημα, ουδείς αναντικατάστατος , ούτε εσύ ούτε αυτή  :-)

Δημοσ.

Μεγάλο λάθος που χωρίσατε πιστεύω. Αν και αν τα ξανά βρείτε μετά από καιρό ίσως και να σας έκανε καλό. Την ρουτίνα πάντως εσείς την κάνατε, δεν δημιουργήθηκε μόνη της. Κάντε πράγματα που δεν κάνατε, πράγματα που να σας κάνει να ξεφεύγετε. Ένας καφές ή ένα ποτό δεν σε βγάζουν από την ρουτίνα! 

Τώρα αν δεν θες να ξανά είσαστε μαζί και όντως ψάχνεις κάτι άλλο και τόσο καιρό δεν έψαχνες κάτι για να περάσεις την ώρα σου (γιατί καλός ή κακός αυτό έκανες) μην ψάχνεις κοπέλα που να ταιριάζετε στα γούστα αλλά που να σου βγάζει συναισθήματα που δεν τα έχεις κάθε μέρα.

Έστω και με πληρωμή. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκολήσει ο εγκέφαλος απο κει που είναι και να δει

τα παρακάτω!

Σοβαρά τώρα? με πληρωμή? εκεί μέσα? Jesus! 

Δημοσ.

όταν ταιριάζεις με κάποιον αντέχεις και τη ρουτίνα, τι πάει να πει μας έφαγε η ρουτίνα;

υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στη ζωή από τη ρουτίνα, όταν σκάσουν αυτά δηλαδή τι θα πει και τι θα κάνει;

ο "άνθρωπός σου" αν θέλει να λέγεται έτσι μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσει και να σου σταθεί σε πολύ μεγάλες δυσκολίες, αν είναι από τα χαζά να το διαλύετε το μαγαζί τότε πολύ απλά δεν ήταν για σένα ή δεν ήσουν εσύ για αυτόν/αυτήν

επίσης το ότι κάποιος έκανε μια φορά μια μεγάλη σχέση και απέτυχε δεν πάει να πει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, ούτε ότι έχασε το άλλο του μισό. η ζωή συνεχίζεται και ελπίζεις για το καλύτερο

ούτε έχει νόημα να εκβιάζεις πράγματα (να προσπαθείς ντε και καλά να βρεις άμεσα αντικαταστάτρια ή να προσπαθήσεις με το ζόρι να ξεχαστεις) , ούτε έχει νόημα να τα βάψεις όλα μαύρα 

αφήνεις τι κατάσταση να κυλήσει στο δρόμο που έχει πάρει και με το χρόνο όλα θα περάσουν.

ψάξου, αλλά κάντο με ψυχραιμία και δέξου ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.

δε θα ξαναβρείς κοπέλα σα τη πρώην σου και στο κάτω κάτω καλύτερα να μη βρεις ξανά τέτοιο άτομο γιατί όπως είδες δεν καρποφόρησε το πράγμα.

δες άλλα καλά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποια άλλη και προσπάθησε να τα εκτιμήσεις ή δώσε τουλάχιστον μια ευκαιρία να σου δείξει η άλλη τι μπορεί να σου δώσει.

σταμάτα τις συγκρίσεις, δεν έχει νόημα..

ούτε εσένα θα σου άρεσε να τα φτιάξεις με μια κλαψομούνα που ακόμα μιλάει για τον πρώην της.

• Like 5
Δημοσ.

το κακό είναι ότι μαμησα άλλες και ήταν λες και το βάζω σε δέντρο, όποιος είχε πολύ καιρό σχέση θα με νιώσει. Η επανασυνδεση μου φαίνεται λάθος γτ πρόβλημα που βγήκε στην επιφάνεια μια φορά θα ξανά βγει και μετά πιστεύω θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεχάσεις

• Like 3
Δημοσ.

για να δημιουργήσεις βαθύτερη σύνδεση με μια κοπέλα και να πεις ότι κάνεις καλό σεξ πρέπει να περάσει χρόνος.

εγώ μαζί σου, το δέχομαι ότι έχεις πιο βαθιές αναζητήσεις από το να ξεκαβλώσεις, αλλά αν είσαι αρνητικά προκατειλημμένος με την οποιαδήποτε "άλλη και διαφορετική" από τη πρώην σου δε θα φτάσεις σε επίπεδο που ήσουν με αυτή με καμία άλλη.

και έχοντας περάσει από μια σειρά μεγάλων σχέσεων σου λέω ότι αυτή τη καλή σύνδεση, είναι μάλλον στατιστικά απίθανο να τη πέτυχες με τη πρώτη. για να βρεις ένα άτομο με το οποίο να αναπτύξετε ιδιαίτερο δεσμό μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις πολύ και μπορεί να μην τα καταφέρεις ποτέ.

αυτό που όμως είναι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή διάθεση από μέρους σου.

βρες ένα άτομο που θα σου προκαλεί κάποιο παραπάνω ενδιαφέρον από την ερωτική έλξη (η οποία και βέβαια είναι αυτονόητη) , επένδυσε κάποια συναισθήματα σε αυτό και σε λίγους μήνες μπορεί να σου κάτσει το πράγμα και να αποδειχθείς πολύ τυχερός.

απλά θέσε κάποια κριτήρια, τα οποία όμως σου ξαναλέω να μην έχουν να κάνουν αποκέιστικά με τη πρώην σου

άλλωστε και μια ριζική αλλαγή μπορεί να σου κάνουν μεγάλο καλό και να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί να σου αρέσουν σε μια γυναίκα τα οποία να μην είχες σκεφτεί καν, μην προσπαθείς να το παίξεις εκ του ασφαλούς και να πατάς μόνο σε αυτά που ξέρεις.

να είσαι αισιόδοξος και να έχεις αυτοπεποίθηση, γιατί αν συνεχίσεις έτσι θα πηδήξεις τη ψυχολογία σου.

η αυτολύπηση άλλωστε δεν άρέσει σε καμία, ούτε είναι λογικό και σωστό να περιμένεις να σε λυπηθεί η πρώην σου

το πιο αξιοπρεπές είναι να μπορέσεις να της δείξεις (αλλά και στον εαυτό σου πάνω από όλα) ότι μπορείς και χωρίς αυτήν 

Δημοσ.

Είναι αυτό που λες ότι δεν με νοιάζει να μαμησω απλά για να πω ότι τι έκανα γτ δοκίμασα πως είναι το καλό σεξ και τώρα οτιδήποτε λιγότερο απλα είναι σαν να μην το κάνω,

• Like 2
Δημοσ.

ε δε μπορείς με μερικές φορές να κάνεις σωστή δουλειά, αυτά είπαμε γίνονται με το καιρό

και με τη πρώην σου ακόμα στις αρχές χάλι μαύρο θα ήταν, δε μάθατε σε μια νύχτα ο ένας τα κουμπιά του άλλου

αλλά ξαναλέω αυτά θέλουν να επενδύσεις σε χρόνο, συναισθήματα και καλή διάθεση.. δεν έρχονται με το ζόρι 

και ξέχνα την άλλη πάει τελείωσε, πάρακατω τι κάνεις είναι το θέμα

Δημοσ.

το κακό είναι ότι μαμησα άλλες και ήταν λες και το βάζω σε δέντρο, όποιος είχε πολύ καιρό σχέση θα με νιώσει. Η επανασυνδεση μου φαίνεται λάθος γτ πρόβλημα που βγήκε στην επιφάνεια μια φορά θα ξανά βγει και μετά πιστεύω θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεχάσεις

Είναι αυτό που λες ότι δεν με νοιάζει να μαμησω απλά για να πω ότι τι έκανα γτ δοκίμασα πως είναι το καλό σεξ και τώρα οτιδήποτε λιγότερο απλα είναι σαν να μην το κάνω,

Δηλαδη λειπει το συναισθημα.Εχεις παρει καμμια 10ρια ξερω γω αλλα νιωθεις κενος μεσα σου κι ετσι ? Μηπως σε εκμεταλλευτηκαν ? Ειδαν οι κακουργες οτι εισαι ευαλωτος και αντι να προσφερουν στοργη ικανοποιησαν τα ζωωδη ενστικτα τους ?  :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...