Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λογαριασμός δεν ήταν δηλωμένος τίποτα, γιατί απλά δεν χρωστούσαμε πουθενά.

Το να πάω στη ΔΟΥ ούτε καν μου περνάει απο το μυαλό γιατί εκεί ειναι ακόμη με μυαλά δημοσίου.

Το ότι μου λένε, ναι σου κάνουμε δόσεις αλλά μετά τα παίρνουν εφάπαξ ειναι μια χαρά απάτη.

Σκεφτείτε όσοι έχετε πιστωτικές να σας το έκανε η τραπεζα αυτό.

Οποιοδήποτε ποσό που χρωστάς στο δημόσιο, χρέος είναι, άσχετο που γίνεται η διευκόλυνση με δόσεις.

Μπορείς να πας να το διευθετήσεις στην εφορία, ή θα έπρεπε ήδη να το είχες κάνει από πριν, δεν ξέρω.

Και όσον αφορά τις πιστωτικές, μακάρι να το έκαναν αυτό από την αρχή όμως οι τράπεζες, τότε που τις μοίραζαν αβέρτα και σου έσπαγαν τα νεύρα να σου τηλεφωνούν και να σε παρακαλάν, θα είχαν γλιτώσει πολλά νοικοκυριά από υπερχρεώσεις και χρωστούμενα στα ύψη.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και που ξέρεις αν μετά απο μερικά χρόνια οι δραχμές που θα αντιστοιχούσαν σε 200 ευρώ μετά αντιστοιχούν σε 1500;

Πως θα μπορουσε ποτε να γινει αυτο; Με την δυναμη της αγαπης; Αν ολοκληρη Ρωσια χανει το 40% της αξιας του  νομισματος σε 1 χρονο τι θα κανει ακριβως η Ελλαδα;

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Το γνωστο και ως χρωσταω στην τραπεζα 100 δραχμες καλη ωρα, αλλα καθε μηνα για να παω στα μπουζουκια ειμαι -100, δανειζομαι απο τον Μπαμπη, οι 100 γινονται 200, 500, 10000, στο τελος ο Μπαμπης σου βαζει χερι και σου λεει αμα θελεις να συνεχισω να σου δανειζω κανε αλλαγες στο λαιφσταιλ σου αλλιως πανε στον Τακη ο οποιος θα σε δανεισει με 20% επιτοκιο απο το 3, 5% του Μπαμπη. Οι αλλαγες μου προφανως δεν ειναι να κοψω τα μπουζουκια, αλλα απο τα παιχνιδια και τα φροντιστηρια των παιδιων.

Καταλαβες περιπου τι παιζει με την εξηγηση για 10 χρονων παιδακια, η θελεις να στα πω σαν νασαι 5;

Και κατσε εσυ να πιστευεις οτι η κακια Γερμανια φταιει για ολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντελώς ενημερωτικά , έχω πιστωτικές κάρτες περίπου 20 χρόνια.

Εκμεταλλεύομαι τις άτοκες δόσεις, πληρώνω πάντα στην ώρα τους και δεν έχω πρόβλημα κανενα.

Τα πολιτικά σχόλια κάνω πως δεν τα βλέπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς ενημερωτικά , έχω πιστωτικές κάρτες περίπου 20 χρόνια.

Εκμεταλλεύομαι τις άτοκες δόσεις, πληρώνω πάντα στην ώρα τους και δεν έχω πρόβλημα κανενα.

Τα πολιτικά σχόλια κάνω πως δεν τα βλέπω.

Δεν το είπα προσωπικά για εσένα, γενικά μιλούσα, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

Και που ξέρεις αν μετά απο μερικά χρόνια οι δραχμές που θα αντιστοιχούσαν σε 200 ευρώ μετά αντιστοιχούν σε 1500;

Δεν το ξέρεις. Όπως επίσης δεν ξέρεις και αν μετά από μερικά χρόνια η Ελλάδα θα είναι παγκόσμια υπερδύναμη με μόνιμη θέση στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ή βασικά το ξέρεις γιατί είναι προφανές, απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

υποτίμηση της ρωσσίας και όλοι οι ρώσσοι είναι για ψώνια

Το πλέον κουραστικό troll του insomnia ξαναχτυπά.

Οι Ρώσοι είναι για ψώνια γιατί σήμερα με ένα ρούβλι παίρνεις ένα εισαγόμενο αγαθό Χ ενώ αύριο μπορεί να μη παίρνεις ούτε μισό. Ξέρεις, λόγω της υποτίμησης.

Σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε τελείως λάθος (θεωρητικά μιλώντας) τότε το ίδιο θα ισχύει ακόμα και για τα εγχώρια προϊόντα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα κατά συνήθεια trolls έχουν πλάκα. Για λίγο.

Μετά καταντούν κουραστικά. 

Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.

Δημοσ.

δυστυχως η ευτυχως μας κυβερνουν ως επι το πλειστον τεχνοκρατες αυτο που κοιταν ειναι να βγαινουν τα νουμερα

Δημοσ.

Τι να πω έχετε δίκιο και οι δύο, για decafer και paredwse μιλάω

Το ότι μας κυβερνάνε τεχνοκράτες μόνο ως trolling θα το πάρω!

Δημοσ.

Εκτός κι αν ο ΟΡ δεν είχε σκοπό να πληρώσει καθόλου τον ΕΝΦΙΑ (δεν ξέρω πως), δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ διευκόλυνση προς τους πολίτες είναι και όχι υποχρέωση του κράτους.

Δημοσ.

Το γνωστο και ως χρωσταω στην τραπεζα 100 δραχμες καλη ωρα, αλλα καθε μηνα για να παω στα μπουζουκια ειμαι -100, δανειζομαι απο τον Μπαμπη, οι 100 γινονται 200, 500, 10000, στο τελος ο Μπαμπης σου βαζει χερι και σου λεει αμα θελεις να συνεχισω να σου δανειζω κανε αλλαγες στο λαιφσταιλ σου αλλιως πανε στον Τακη ο οποιος θα σε δανεισει με 20% επιτοκιο απο το 3, 5% του Μπαμπη. Οι αλλαγες μου προφανως δεν ειναι να κοψω τα μπουζουκια, αλλα απο τα παιχνιδια και τα φροντιστηρια των παιδιων.

Καταλαβες περιπου τι παιζει με την εξηγηση για 10 χρονων παιδακια, η θελεις να στα πω σαν νασαι 5;

Και κατσε εσυ να πιστευεις οτι η κακια Γερμανια φταιει για ολα. 

ετσι το βλεπεις εσυ? το γεγονος οτι οι μισοι στην ελλαδα ζουνε σε επιπεδο φτωχιας και δεν εχουν ουτε για τα βασικα και οι πτυχιουχοι δουλευουν για 500 ευρω δεν σου λεει τπτ? το παραδειγμα σου ειναι ατυχες γιατι ο μπαμπης ειναι ενα ατομο και οχι ενα συστημα κοινωνικο ,στην προκειμενη ο μπαμπης αντιπροσωπευει το 15% του πληθυσμου και πολυ σου λεω το αλλο 85% τι?

• Moderators
Δημοσ.

Πως πηγαν καποιοι την κουβεντα από αυτό που λεει το θεμα στην εντελως ασχετη τρομολαγνεια της δραχμης εχει πλακα...

Παρα την αναφορα μου στα οφτοπικ ποστς και πολιτικα σχολια, αυτα παραμενουν, προφανως κριθηκε ότι δεν είναι οφτοπικ και πολιτικα, ετσι κανω αυτό το σχολιο/αποψη περι  εκτροχιασμου της κουβέντας.

Για κλειδωμα είναι το τοπικ κατά τη γνωμη μου (αφου δεν γινεται η επαναφορα που ηταν η άλλη -καλυτερη- λυση) μετα το hijack που υπεστη.

Καλημέρα!

Δημοσ.

ενα θεμα bound to be locked ,αποψη μου οτι απο το καιρο που το κρατος εγινε υποχειριο των δανειστων επαψε να ειναι κοινωνικο ,ειναι κρατος αριθμων και εξισωσεων για να βγαινουν

Δημοσ.

Εγώ ένα πράγμα θα αναφέρω ως παράδειγμα του πως το χρήμα παράγει χρήμα:

Πάει ένας τύπος σε ένα ξενοδοχείο, και λέει στον ξενοδόχο πως, ενώ το δωμάτιο κοστίζει 100€, θα του δώσει τα 50€ και θα ανέβει να το δει. Εάν του αρέσει θα του δώσει άλλα 50€ και θα μείνει, αλλιώς θα πάρει τα 50€ και θα φύγει. Παίρνει κατευθείαν ο ξενοδόχος τηλέφωνο την γυναίκα του και της λέει "Έλα να σου δώσω 50€ να πας να πληρώσεις τον κρεοπώλη που του χρωστάς!". Πάει, τα παίρνει η γυναίκα και ξεχρεώνει στον κρεοπώλης. Μετά ο κρεοπώλης πάει και τα δίνει στον ξυλουργό για έναν πάγκο που του έφτιαξε και τα χρώσταγε. Ύστερα ο ξυλουργός τα δίνει στην γυναίκα του για να ξεχρεώσει στον μανάβη. Μετά ο μανάβης τα δίνει για να ξεχρεώσει στον τσαγκάρη για κάτι παπούτσια που του έφτιαχνε, ο οποίος μετά τα δίνει στον ξενοδόχο πάλι για να του ξεχρεώσει τα υπόλοιπα από μία βραδιά που του προσέφερε το δωμάτιο. Τέλος, κατεβαίνει ο πελάτης από το δωμάτιο επάνω, του λέει πως δεν του αρέσει, παίρνει τα 50€ και φεύγει.

Δηλαδή με ένα φαινομενικό 50ευρω πληρώθηκαν χρέη συνολικής αξίας περίπου 300€.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...