Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω στο λεοφωρειο ημουν και μια γρια εβαλε τις σακουλες με τα ψωνια πανω στο καθισμα:

της λεει ο οδηγος:

-Κυρία μου ακουμπήστε τις σακούλες κατω

-Σιγά τον κόσμο που εχει και τρώω την θέση απο κάποιον

-Ετσι λεει ο κανονισμός, λεει ο οδηγος

-Οι σακουλες μου ειναι πιο καθαρες απο τα καθισματα σου

-Δεν θα το κανεις αυτο που σου πα; 

-Οχι λεει η γρια

-Αχ και να ησουν στην Γερμανια, εξω θα σε πεταγαν και στο τμημα

-Να πανενα χεστουν και οι γερμανοι, σκοτωσαν τον πατερα μου και τον αδερφο μου.

Go figure.

Όχι σε όλα η γριά! Αυτό το post θα ήταν οτι πρέπει στο thread που είχε ανοίξει πριν μερικούς μήνες για τον σεβασμό προς τους μεγαλύτερους και συζητούσαμε για τις θέσεις και την συμπεριφορά των γέρων στα λεωφορεία.

Δημοσ.

μαλακίες λέει ο οδηγός, σιγά μην σε πετάξουν έξω απο το λεωφορείο ή να σε πάνε στο τμήμα αμα έχεις σακούλες πάνω στα καθισματα. 

αν και δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει αυτο το περιστατικό με το θέμα;

Δημοσ.

Εδω στο λεοφωρειο ημουν και μια γρια εβαλε τις σακουλες με τα ψωνια πανω στο καθισμα:

της λεει ο οδηγος:

-Κυρία μου ακουμπήστε τις σακούλες κατω

-Σιγά τον κόσμο που εχει και τρώω την θέση απο κάποιον

-Ετσι λεει ο κανονισμός, λεει ο οδηγος

-Οι σακουλες μου ειναι πιο καθαρες απο τα καθισματα σου

-Δεν θα το κανεις αυτο που σου πα; 

-Οχι λεει η γρια

-Αχ και να ησουν στην Γερμανια, εξω θα σε πεταγαν και στο τμημα

-Να πανενα χεστουν και οι γερμανοι, σκοτωσαν τον πατερα μου και τον αδερφο μου.

Go figure.

Παρότι στη γριά μπορεί να είναι χάρη η ευθανασία, θα ήθελα να ήμουν εκεί να απαντήσω κάτι στον οδηγό ...

Μου θυμισε ένα περιστατικό, βράδυ, κοιμάμαι, και ξυπνάω από το πόνο κωλικού, στυλ δε μπορώ να σταθώ. Μόνος, χωρίς αμάξι (που και να είχα δε έπεαιζε να μπορούσα να οδηγήσω) καλώ 166. Έρχεται ο οδηγός που αν ήταν απλά αγενής θα μπορούσε να μη πει τίποτα μου λέει

"αν ήμασταν στη Γερμανία θα πλήρωνες Χ" ...

...

"αν ήμασταν στη Γερμανία τον πατέρα σου θα τον καθάριζε ο Μένγκελε" πήγα να του πω ...

τελικά αρκέστηκα στο

"αν ήμασταν στη Γερμανία θα ήσουν άνεργος .... παρακαλώ"

Δημοσ.

Όχι σε όλα η γριά! Αυτό το post θα ήταν οτι πρέπει στο thread που είχε ανοίξει πριν μερικούς μήνες για τον σεβασμό προς τους μεγαλύτερους και συζητούσαμε για τις θέσεις και την συμπεριφορά των γέρων στα λεωφορεία.

Εγώ μετά χαράς θα χτύπαγα εισιτήριο και για τις σακούλες μου για να τη σπάσω περισσότερο στους άλλους που θα ήταν μέσα :-)  

Δημοσ.

μαλακίες λέει ο οδηγός, σιγά μην σε πετάξουν έξω απο το λεωφορείο ή να σε πάνε στο τμήμα αμα έχεις σακούλες πάνω στα καθισματα. 

αν και δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει αυτο το περιστατικό με το θέμα;

Με το bold που έβαλα στα περί προσωπικής ευθύνης που έβαλε ο φίλος πιο πάνω.

Εδω σακουλα με ψωνια θελει να ακουμπαει καποιος και κανει φασαρια λες και ειναι σε τηλεριαλιτι, θα αλλαξουμε στα αλλα;

Τωρα δεν ξερω που θα το εφταναν το θεμα στην Γερμανια,ισως να τα ειπε υπερβολικά πανω στα νευρα του αλλα δεν θα το αφηναν και ετσι πιστευω. Σημα θα εδινε και υστερα θα ηταν υπολογος ο επιβατης σε καποιον αλλον που θα εσκαγε μυτη σαν κομάντο.

Δημοσ.

Τους οδηγους των λεωφορειων γενικα τους δικαιολογω και αν πουν κατι παραπανω.Εχουν να αντιμετωπισουν για 8 συνεχομενες ωρες απο συμπεριφορες καθυστερημενων επιβατων μεσα στα λεωφορεια μεχρι κινηση και ανεγκεφαλους οδηγους που παρκαρουν οπου να ναι και η οδηγικη συμπεριφορα τους ειναι επικινδυνη.

Δημοσ.

και στην γερμανία αν ειναι αδειο το λεωφορείο/τραμ/μετρό οι γερμανοι αφήνουν κανονικά τις σακούλες/τσάντες, κτλ επανω. Γιαυτο λέω ότι μαλακίες έλεγε ο οδηγός, κλασσικός εξυπνάκιας.

αλλά και τετοια παραδειγματα ειναι υπεραπλουστευτικά, σιγά μην εξηγήσεις τα προβλήματα του ελληνικού κράτους έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...