GreyHorse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 γιατι στην δωρεα χρεωνεται αυτος που του κανεις την δωρεα απο οτι θυμαμαι και οχι εγω 3% της αντικειμενικης αξιας του ακινητου...Οποτε δεν μας συμφερει κατι τετοιο και βαλαμε μισθωση. Βεβαια με τα φετινα δεδομενα που θα βαρεσουν χιλιαρικο στα ιδια θα ερχοταν πανω κατω. Παραχώρηση και φιλοξενία δεν σας πέρασε από το νου, έτσι;
igoods Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παραχώρηση και φιλοξενία δεν σας πέρασε από το νου, έτσι; ειναι για καταστημα
GreyHorse Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ειναι για καταστημα Όχι, και για σπίτια
igoods Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, και για σπίτια εννοω η περιπτωση που μιλαμε ειναι για καταστημα αρα ακυρη η φιλοξενια.Και η δωρεαν παραχωρη ειναι με 3% οπως ανεφερα.Το οτι λεγεται δωρεαν δεν ειναι κιολας
Dannie Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι οντως επρεπε να γραψω στην φορολογικη μου δηλωση και το χαρτζιλικι που μου δινει ο πατερας μου για να ζω ωστε να φορολογηθει και αυτο με 10%. Στην πραγματικοτητα σαν ενοικιο δεν παιρνω ΤΙΠΟΤΑ.Το βαλαμε για τον λογο που ειπα. Οποιος ειναι εξω απο τον χωρο ωραια τα λεει.Και στο κατω κατω αν εβαζα οτι επαιρνα 300 τον μηνα για να φαινομουν ομορφος στο κρατος τι θα αλλαζε?..Να σου πω εγω,θα με φορολογουσε ακομα περισσοτερο. Δεν εχεις καταλαβει οτι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει εισοδημα 50% και πανω στο συνολικο πραγματικο εισοδημα απο ενοικιο.Απο φετος θα του φορολογει ξεχωριστα το τεκμαρτο του με 26%...Πως σου φανηκε καλο?..Και θες μετα εγω να ειμαι ενταξει απεναντι στο κρατος οταν απο περσι μου πηγε ολο το τεκμαρτο με 10% και σε εσενα π.χ που εισαι μισθωτος και επαιρνες 9 χιλιαρικα σου εβγαλε φορο 0? Ψαξε πρωτα πριν πεις κατι Ενταξει αυτα και θα πληρωσει ο Σαμαρας στις εκλογες και οποιος δεν ξερει τι ακριβως εννοεις δεν μπορει να καταλαβει....! Εγω το μονο εισοδημα που εχω ειναι ενα ενοικιο με φορολογει πανω σε αυτο ζητα και 55% προεισπραξη για το επομενο ετος αλλα δεν φτανει αυτο με φορολογησε σαν ελευθερο επαγγελματια απο το πρωτο ευρω των τεκμηριων δηλαδη ειχα τεκμηρια 7.000 και επρεπε να πληρωσω καπου 1.300 ευρω(ασχετα τον φορο ενοικιου).ΚΑΘΑΡΟ κλεψιμο ενος ανεντιμου κρατους μετα βαλε το ΕΝΦΙΑ που ο Σαμαρας το εβριζε ως χαρατσι και μετα με μια μικρη μειωση το εκανε μονιμο οταν κυβερνησε.Ξευτιλες....! 1
igoods Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει αυτα και θα πληρωσει ο Σαμαρας στις εκλογες και οποιος δεν ξερει τι ακριβως εννοεις δεν μπορει να καταλαβει....! Εγω το μονο εισοδημα που εχω ειναι ενα ενοικιο με φορολογει πανω σε αυτο ζητα και 55% προεισπραξη για το επομενο ετος αλλα δεν φτανει αυτο με φορολογησε σαν ελευθερο επαγγελματια απο το πρωτο ευρω των τεκμηριων δηλαδη ειχα τεκμηρια 7.000 και επρεπε να πληρωσω καπου 1.300 ευρω(ασχετα τον φορο ενοικιου).ΚΑΘΑΡΟ κλεψιμο ενος ανεντιμου κρατους μετα βαλε το ΕΝΦΙΑ που ο Σαμαρας το εβριζε ως χαρατσι και μετα με μια μικρη μειωση το εκανε μονιμο οταν κυβερνησε.Ξευτιλες....! Ετσι και εγω απλα με μικροτερα ποσα.Συμφωνα με τα οσα ισχυουν για φετος αντι να μας φορολογησει το τεκμαρτο οπως περσι με 10% (που παλι παραλογο ειναι αφου σε κανεναν μισθωτο δεν συμβαινει αυτο) θα μας φορολογησει με 26% αρα θα σου πιασει τα 7000 με 26% =1820 + προκαταβολη φορου + φορο για το ενοικιο. Γιατι φιλε μου πρεπει να τιμωρηθουμε ολοι μας για καποιους @@@...( το κακο βεβαια ειναι οτι αυτοι που πρεπει δεν εχουν τιμωρηθει ακομα) 1
Dannie Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι και εγω απλα με μικροτερα ποσα.Συμφωνα με τα οσα ισχυουν για φετος αντι να μας φορολογησει το τεκμαρτο οπως περσι με 10% (που παλι παραλογο ειναι αφου σε κανεναν μισθωτο δεν συμβαινει αυτο) θα μας φορολογησει με 26% αρα θα σου πιασει τα 7000 με 26% =1820 + προκαταβολη φορου + φορο για το ενοικιο. Γιατι φιλε μου πρεπει να τιμωρηθουμε ολοι μας για καποιους @@@...( το κακο βεβαια ειναι οτι αυτοι που πρεπει δεν εχουν τιμωρηθει ακομα) Εγω φετος το εχω σαν δευτερη κατοικια(αφου δεν μπορω να το εχω ως αδειο) μου αρεσει να πηγαινω μια στο ενα μια στο αλλο να αλλαζω παραστασεις φετος θα μου επιστρεψει το 55% που προεισπραξε περσυ και να μην σωσουν ολοι μαζι που αλληλοκαλυψαν οσους εκλεψαν και απο τα 2 κομματα η λιστα Λαγκαρντ θα τελειωσει ο ελεγχος του αγιου ΠΟΤΕ.
defacer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι οντως επρεπε να γραψω στην φορολογικη μου δηλωση και το χαρτζιλικι που μου δινει ο πατερας μου για να ζω ωστε να φορολογηθει και αυτο με 10%. Στην πραγματικοτητα σαν ενοικιο δεν παιρνω ΤΙΠΟΤΑ.Το βαλαμε για τον λογο που ειπα. Οποιος ειναι εξω απο τον χωρο ωραια τα λεει.Και στο κατω κατω αν εβαζα οτι επαιρνα 300 τον μηνα για να φαινομουν ομορφος στο κρατος τι θα αλλαζε?..Να σου πω εγω,θα με φορολογουσε ακομα περισσοτερο. Δεν εχεις καταλαβει οτι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει εισοδημα 50% και πανω στο συνολικο πραγματικο εισοδημα απο ενοικιο.Απο φετος θα του φορολογει ξεχωριστα το τεκμαρτο του με 26%...Πως σου φανηκε καλο?..Και θες μετα εγω να ειμαι ενταξει απεναντι στο κρατος οταν απο περσι μου πηγε ολο το τεκμαρτο με 10% και σε εσενα π.χ που εισαι μισθωτος και επαιρνες 9 χιλιαρικα σου εβγαλε φορο 0? Ψαξε πρωτα πριν πεις κατι Ξυδάκι για περαστικά και συγγνώμη που δεν έχω ακίνητα να νοικιάζω. Η μόνη μου έγνοια βλέπεις είναι το σπίτι που η γυναίκα μου παραχωρεί στην αδερφή της, και το οποίο αποτελεί τεκμήριο κανονικά. Κατά τα άλλα η απάντησή σου είναι γεμάτη βλακείες, από τις οποίες θα μπω στον κόπο να σχολιάσω μόνο το εξής: Δωρεάν παραχώρηση Α' κατοικίας μέχρι 200 τετραγωνικά από γονείς σε παιδιά ή το αντίστροφο δεν αποτελεί τεκμήριο. Επομένως για το σπίτι που λες ότι παραχωρείς στον πατέρα σου δε θα έπρεπε να πληρώνεις τίποτα ούτε φέτος ούτε πέρσι, εκτός αν ο πατέρας σου έχει με τη σειρά του κι άλλα ακίνητα οπότε θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει για τις δυσκολίες του να έχει στην οικογένεια 2 ακίνητα ο καθένας. Πάω τώρα να ψάξω πριν πω κάτι, όπως π.χ. το πόσα πληρώνεις για τέλος επιτηδεύματος σαν ελέυθερος επαγγελματίας προτού καν βγάλεις ούτε ένα ευρώ έσοδα (ούτε καν κέρδη).
Joshua21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 γιατι στην δωρεα χρεωνεται αυτος που του κανεις την δωρεα απο οτι θυμαμαι και οχι εγω 3% της αντικειμενικης αξιας του ακινητου...Οποτε δεν μας συμφερει κατι τετοιο και βαλαμε μισθωση. Βεβαια με τα φετινα δεδομενα που θα βαρεσουν χιλιαρικο στα ιδια θα ερχοταν πανω κατω. ειναι για καταστημα Είχα την εντύπωση ότι ήταν για σπίτι, εφόσον πρόκειται για κατάστημα ισχύει κανονικά το τεκμαρτό εισόδημα. Το λες ανάποδα όμως, ο ιδιοκτήτης το χρεώνεται και όχι ο ενοικιαστής/αυτός που του κάνεις τη δωρεάν παραχώρηση.
igoods Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ξυδάκι για περαστικά και συγγνώμη που δεν έχω ακίνητα να νοικιάζω. Η μόνη μου έγνοια βλέπεις είναι το σπίτι που η γυναίκα μου παραχωρεί στην αδερφή της, και το οποίο αποτελεί τεκμήριο κανονικά. Κατά τα άλλα η απάντησή σου είναι γεμάτη βλακείες, από τις οποίες θα μπω στον κόπο να σχολιάσω μόνο το εξής: Δωρεάν παραχώρηση Α' κατοικίας μέχρι 200 τετραγωνικά από γονείς σε παιδιά ή το αντίστροφο δεν αποτελεί τεκμήριο. Επομένως για το σπίτι που λες ότι παραχωρείς στον πατέρα σου δε θα έπρεπε να πληρώνεις τίποτα ούτε φέτος ούτε πέρσι, εκτός αν ο πατέρας σου έχει με τη σειρά του κι άλλα ακίνητα οπότε θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει για τις δυσκολίες του να έχει στην οικογένεια 2 ακίνητα ο καθένας. Πάω τώρα να ψάξω πριν πω κάτι, όπως π.χ. το πόσα πληρώνεις για τέλος επιτηδεύματος σαν ελέυθερος επαγγελματίας προτού καν βγάλεις ούτε ένα ευρώ έσοδα (ούτε καν κέρδη). Η βλακεια σου ειναι ακαταμαχητη τελικα.Μιλησα για καταστημα οπως ειπα και πιο πανω.Και το καταστημα το κληρωνομησα δεν ειχα φραγκα να το παρω..Να γυρισω πισω τον συγγενη που πεθανε;;;Αλλα εισαι τοσο @@@ που αυτα ξερεις αυτα λες. Με κατι τετοιους παμε μπροστα.Αστο αγορι μου Υ.γ εκτος απο εμενα ηταν και αλλοι που ειχαν το προβλημα που ειχα και εγω εαν ειδες το ποστ,αλλα εχεις τυφλωθει για καποιον λογο... Και πολλα σου ειπα για τα οικογενειακα μου,αν δεν εχεις νιονιο να καταλαβεις αυτα που γραφω στο αρχικο ποστ αστο γτ τα λες και δημοσια.
GreyHorse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Η βλακεια σου ειναι ακαταμαχητη τελικα.Μιλησα για καταστημα οπως ειπα και πιο πανω.Και το καταστημα το κληρωνομησα δεν ειχα φραγκα να το παρω..Να γυρισω πισω τον συγγενη που πεθανε;;; Αλλα εισαι τοσο @@@ που αυτα ξερεις αυτα λες. Με κατι τετοιους παμε μπροστα.Αστο αγορι μου Υ.γ εκτος απο εμενα ηταν και αλλοι που ειχαν το προβλημα που ειχα και εγω εαν ειδες το ποστ,αλλα εχεις τυφλωθει για καποιον λογο... Και πολλα σου ειπα για τα οικογενειακα μου,αν δεν εχεις νιονιο να καταλαβεις αυτα που γραφω στο αρχικο ποστ αστο γτ τα λες και δημοσια. Τι να το κάνεις το δημόσιο από τη στιγμή που μιλάς με ψευδώνυμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα