Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ξεκινάω ένα κανάλι στο YouTube σιγά σιγά στο οποίο θέλω να κάνω unboxings tutorials και reviews. Έγραφα κάποια χρόνια σε blogs άρθρα για την τεχνολογία και γενικά ασχολούμαι παρά πολύ με αυτόν τον τομέα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω τα απαραίτητα skills σε video editing και photo editing δεν έχω τον εξοπλισμό για να φτιάξω τα videos. Θέλω φώτα και φακούς και μια καλή dslr. Επίσης θέλω ένα μικρόφωνο για τα Voiceovers και ένα tripod. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά κοστίζουν και σκεφτόμουν να το βάλω σε κάποιο fund raising site όπως το kickstarter. Δεν ξέρω όμως μήπως είναι λίγο παράξενο. Ποια είναι η γνώμη σας ; Το logo του καναλιού το έκανα μόνος, είναι ένα παράδειγμα από αυτά που κάνω.
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Στο Kickstarter συγκεκριμένα, δύσκολο να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. Σε καμιά άλλη crowd sourcing πλατφόρμα ίσως.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Στο Kickstarter συγκεκριμένα, δύσκολο να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. Σε καμιά άλλη crowd sourcing πλατφόρμα ίσως. Έχεις κάτι κατά νου ;
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Το logo του καναλιού είναι αυτό που έχεις και avatar εδώ?
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς όχι, δεν έχω ασχοληθεί με crowd sourcing. Πάντως, το λόγο χρήζει βελτίωσης.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι παιδιά το logo είναι αυτό. Δεν ξέρω μήπως είναι λιγάκι shiny, να το κάνω ασημί;
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι παιδιά το logo είναι αυτό. Δεν ξέρω μήπως είναι λιγάκι shiny, να το κάνω ασημί; Εμένα μου αρέσει αισθητικά, αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να βελτιωθούνε
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου αρέσει αισθητικά, αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να βελτιωθούνεΔες το σε όλο του το μεγαλείοhttps://www.dropbox.com/s/vtwgewpmudl0qhr/G-Tech%20Gold.png?dl=0 Βέβαια είναι μια μαύρη τέλεια στη μέση που μου τη δίνει και δεν βρίσκω και το project file για να το διορθώσω. Να το κάνω πάλι από την αρχή βαριέμαι οπότε αστό έτσι σιγά το πράγμα. 1
Haldol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν και φεύγουμε πολύ εκτός θέματος, το λογότυπο είναι κακοσχεδιασμένο διότι δε μπορεί να αποτυπωθεί σε διαφορετική μορφή από αυτή που βλέπουμε! Είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Το αν είναι ωραίο ή όχι, είναι θέμα γούστου. Το αν όμως είναι σωστό ή όχι, είναι αντικειμενικό και μετρήσιμο. Αν δείτε το λογότυπο οποιασδήποτε εταιρείας (σοβαρής) θα δείτε ότι δεν έχει σκιάσεις, δεν έχει γυαλάδες, δεν έχει βάθος, δεν, δεν, δεν, αποτελείται κατά 99% από απλές γραμμές. Τυχαία παραδείγματα: Apple, Android, NOKIA, Microsoft, SIEMENS, Suzuki, Pfizer. Φυσικά, ανάλογα την εφαρμογή (π.χ. τηλεόραση ή web) μπορεί να εμπλουτιστεί, και συνήθως εμπλουτίζεται. Αλλά η "βασική" του σχεδίαση, είναι dead-simple: μόνο γραμμές. Αυτό που έχεις σχεδιάσει, δεν είναι εμπλουτισμένο με τα εφέ, αλλά βασίζεται στα εφέ. Αν βγάλεις χρώμα, γυαλάδα, 3D και σκιά, δε μένει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει λογότυπο χωρίς αυτά. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν και φεύγουμε πολύ εκτός θέματος, το λογότυπο είναι κακοσχεδιασμένο διότι δε μπορεί να αποτυπωθεί σε διαφορετική μορφή από αυτή που βλέπουμε! Είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Το αν είναι ωραίο ή όχι, είναι θέμα γούστου. Το αν όμως είναι σωστό ή όχι, είναι αντικειμενικό και μετρήσιμο. Αν δείτε το λογότυπο οποιασδήποτε εταιρείας (σοβαρής) θα δείτε ότι δεν έχει σκιάσεις, δεν έχει γυαλάδες, δεν έχει βάθος, δεν, δεν, δεν, αποτελείται κατά 99% από απλές γραμμές. Τυχαία παραδείγματα: Apple, Android, NOKIA, Microsoft, SIEMENS, Suzuki, Pfizer. Φυσικά, ανάλογα την εφαρμογή (π.χ. τηλεόραση ή web) μπορεί να εμπλουτιστεί, και συνήθως εμπλουτίζεται. Αλλά η "βασική" του σχεδίαση, είναι dead-simple: μόνο γραμμές. Αυτό που έχεις σχεδιάσει, δεν είναι εμπλουτισμένο με τα εφέ, αλλά βασίζεται στα εφέ. Αν βγάλεις χρώμα, γυαλάδα, 3D και σκιά, δε μένει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει λογότυπο χωρίς αυτά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σου, θα προσπαθήσω να κάνω κάτι καλύτερο. Είχα σκεφτεί να κάνω κάτι flat και minimalistic αλλά προτίμησα αυτό
bnvdarklord Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν έχεις να δείξεις κάτι γιατι να σου δώσει καποιος donation? Εσύ αν διαβαζες το post σου σαν τρίτος θα σε επειθε; Ξεκίνα να φτιάχνεις πράγματα που σου αρέσουν με τον κακό/μέτριο εξοπλισμό που μπορεί να έχεις(ή ρισκαρε αγοράζοντας κατι καλο) και αν αυτό που φτιάχνεις αξίζει και αποκτήσεις καποιους followers τότε στέκει να ζητήσεις donations μέσω patreon πχ ή οτιδήποτε. Καλη χρονιά, και καλή τύχη.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν έχεις να δείξεις κάτι γιατι να σου δώσει καποιος donation? Εσύ αν διαβαζες το post σου σαν τρίτος θα σε επειθε; Ξεκίνα να φτιάχνεις πράγματα που σου αρέσουν με τον κακό/μέτριο εξοπλισμό που μπορεί να έχεις(ή ρισκαρε αγοράζοντας κατι καλο) και αν αυτό που φτιάχνεις αξίζει και αποκτήσεις καποιους followers τότε στέκει να ζητήσεις donations μέσω patreon πχ ή οτιδήποτε. Καλη χρονιά, και καλή τύχη. Θα το κάνω έτσι. Απλά το δύσκολο κομμάτι είναι ο φωτισμός και η φωτομέτρηση κλπ. Έχω καλή dslr αλλά δεν είναι για βίντεο με τους φακούς που έχω. Έστω και έτσι θα κάνω μερικά βίντεο για αρχή και θα δείξει. Ευχαριστω πολύ, καλή χρονιά και σε εσένα 1
Nahock Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Το περιεχόμενο είναι το Α και το Ω. Τα φώτα και οι κάμερες δεν μιλάνε ούτε κάνουν unboxing. Πράγματα είναι.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Το περιεχόμενο είναι το Α και το Ω. Τα φώτα και οι κάμερες δεν μιλάνε ούτε κάνουν unboxing. Πράγματα είναι.Θα έβλεπες ένα ή κανάλι που τα βίντεο του σου βγάζουν τα μάτια ;
evoracing Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Είναι αρχή ακόμα χαλάρωσε με τον εξοπλισμό. Εξάλλου για unboxing δεν χρειάζεσαι κάτι το ιδιαίτερο. Για τον εξοπλισμό και το "studio". Προσωπικά όσα unboxing βλέπω δεν με εντυπωσιάζει τίποτα πέρα από ένα καθαρό πλάνο. Το προϊών που παρουσιάζεις κοιτάμε και όχι τα παρελκόμενα. Για τον φωτισμό μπορείς να πάρεις ή ακόμα και να φτιάξεις άμα πειραματιστείς λιγάκι 2-3 soft box. Μετά να προσέξεις λιγάκι τα reflection. Σε κανέναν πιστεύω δεν αρέσει να βλέπει τον παρουσιαστή στο unbox μέσα από την οθόνη του κινητού. Προτιμώ τα soft box ή κάτι που να κάνει αντίθεση. Φτιάξε έναν χώρο 1x1 με ελεγχόμενο φωτισμό χωρίς φωτορύπανση και είσαι κομπλέ. Μπορείς να δεις λιγάκι το κανάλι των unboxholics για το πως ξεκίνησαν, πως προχώρησαν και που κατέληξαν. Προσωπικά τα unboxing που κάνουν μου αρέσουν πάρα πολύ απ' όλες τις απόψεις. Κάνε κάποια δοκιμαστικά και εσύ σε κάποιο άλλο κανάλι για να σε βοηθήσουμε για γνώμες και διορθώσεις. Για το logo ναι ωραίο είναι (καλύτερα να το κάνεις όλο μόνος σου όμως ) αλλά όπως αναφέρθηκε δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα. Πλέον αρκετού λειτουργούν με minimal και θα σε βοηθούσε περισσότερο το after effect παρά το cinema 4d. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα