Sapounos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα κ καλη χρονια. Την τελευταια εβδδομαδα εχω σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστη.. κανει επανεκκινηση μονος του μερικες φορες. Αλλες φορες μου βγαζει μπλε οθονη και μου λεει παρουσιαστηκε προβλημα κ για παραπανω πληροφοριες ν αναζητησω ηλεκτρονικα system thread not handled. Κ αλλες φορες απλα μου παγωνε η οθονη χωρις να σβησει τιποτα.. απλα σταματουσε να λειτουργει κ να δειχνει κανονικα την επιφανεια εργασιας χωρις να μπορω να κανω τιποτα παρα μονο να πατησω το restart. Εκανα φορματ δοκιμασα αλλον σκληρο κ οταν τα ξαναεγκατεστησα κ αρχισα να εγκαθιστω drivers μου εμφανησε παλι την μπλε οθονη και εκανε επνεκκινηση. Δεν ξερω τι μπορει να ειναι πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο. Ο σκληρος μου ο ενας ειναι ο ocz agility 3 250gb και ο αλλος western digital 1tb.. τα windows που εγκατεστησα ειναι τα 8.1 pro 64bit.. ΥΓ: Ο ssd πλεον δεν μπορει καν να δεχτει εγκατασταση των windows. παρουσιαζει συνεχεια πρόβλημα και επανεκκινει τον υπολογιστη.
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 αρχισα να εγκαθιστω drivers μου εμφανησε παλι την μπλε οθονη και εκανε επνεκκινηση. Όταν πέρασες τον driver για την κάρτα γραφικών μήπως;
Sapounos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι. Υπαρχει γενικο προβλημα με αυτους τους drivers?? Nvidia gtx 770..
TheELF Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον έχει πρόβλημα η vga σου και δουλεύει μόνο πολύ χαμιλά, μόλις περάσεις driver, οπότε και πάει να ανεβάσει την ανάλυση, κρεμάει η γραφικών σου.
Sapounos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 η αληθεια ειναι οτι πριν κανω φορματ κανα δυο φορες μου χε πεσει η αναλυση των windows παρα πολυ χαμηλα χωρις λογο. το οτι δεν μπορω να εγκαταστησω windows στον ssd δεν δηλωνει προβλημα και στον ιδιο τον σκληρο?? μηπως εχουν προβλημα και τα 2?
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ενδέχεται να έχουν πρόβλημα και τα δυο,ενδέχεται να κάνεις και απλά κάτι λάθος εσύ στην εγκατάσταση,πρέπει να μας εξηγείσεις ποιο αναλυτηκά το τι συμβαίνει ή απλά δοκίμασε τον ssd και σε άλλον Η/Υ.
Sapounos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο ειναι πολυ περιεργο να το περιγραψω. Θα ξεκινησω απο ολο το ιστορικο. Πριν ενα μηνα περιπου η μανα μου ξεσκονιζε εκει στον υπολογιστη κ της επεσε κατω.. οχι ολος μονο η πισω μερια κ απο υψος το πολυ 30 εκατοστα με αποτελεσμα να σπασε ενα ροδακι.. τα προβληματ ομως ξεκινησαν πριν απο 2 εβδομαδες οταν σερφαρα απλα στο ιντερνετ κ ανοιξα κ το winamp να ακουσω μουσικη.. τοτε αρχισε να κολαει η μουσικη κ μετα απο 2 λεπτα εκανε επανεκκινηση. Πιστεψα οτι εγινε με τον explorer (δεν θελω σχολια για τον browser που χρησινοποιω ) και ξαναεγκατεστησα τον chrome.. μετα απο 1 2 μερες μου ξαναεκανε επνεκκινηση 2 3 φορες και κολισε οταν επαιζα παιχνιδια.. heroes of the storm και dota 2.. τοτε αποφασισα πως εχω γεμισει πολυ τον σκληρο.μιας κ οντως ηταν γεματος οριακα στο να κοκκινησει η μπαρα που εδειχνε ποσο γεματος ειναι κ αρχισα να κανω μεταφορες αρχειων μουσικης κ παιχνιδιων κ προγραμματων απο εναν εξωτερικο σε αλλον εξωτερικο ωστε να αδειασω εναν δισκο που ηθελα κ να μεταφερω τα παιχνιδια μου εκει κ να ελαφρυνω τελειως τον κυριο σκληρο. Στη φαση αυτη λοιπον χαλασε τελειως το πραγμα.. απειρες φορες κολισε κ εκανε επνεκκινηση το συστημα. Τοτε αποφασισα να κανω φορματ. Εκανα κ οταν ηταν να εγκαταστησω τα windows παλι απλα δεν μπορουσα να τα εγκαταστησω. Κ οταν καταφερα να εγκαταστησω καποια αρχεια στην επανεκκινηση και στο boot βρηκε οτι δεν υπαρχει λειτουργικο στον σκληρο. Ετσι εγκατεστησα τα windows σε αλλον σκληρο δισκο κ το μονο προβλημα που ειχα ηταν στην εγκατασταση του driver της vga. Το προαναφερθεν προβλημα. Ξαναεγκατεστησα τον driver της καρτας και ολα καλα. Επισης να πω οτι 2 φορες πριν κανω φορματ ακομα οταν εκανε επανεκκινηση μπηκε στα windows με πολυ μικρη αναλυση μπορει και 800 χ 600.. κ επρεπε να ξανακανω μονος μου επανεκκινηση ωστε να ερθει να κανονικα επιπεδα η αναλυση.. υποψιαστηκα οτι μπορει να κουνηθηκε καποιο εξαρτημα απ την πτωση η οποια ηταν πολυ μικρη κ ετσι ανοιξα τον υπολογιστη κ κουνησα καποια εξαρτηματα κ η καρτα ηχου ηταν λιγο χαλαρη κ την εσπρωξα στη θυρα μεσα να εφαρμωσει καλα. Δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα κ αναλυτικοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα