Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα παντως κριτηριο ζεστης κρυου , ειναι η τσουτσού

Απαξ κ κρυβεται κ ειναι μεζεμενη εχει κρυο

Αν ειναι οξω κ κρεατωδης κ περηφανη , ολα καλα

• Like 4
Δημοσ.

Γενικα παντως κριτηριο ζεστης κρυου , ειναι η τσουτσού

Απαξ κ κρυβεται κ ειναι μεζεμενη εχει κρυο

Αν ειναι οξω κ κρεατωδης κ περηφανη , ολα καλα

Πολυ σωστος ο παικτης. Εγω κρεμαω ενα ζευγαρι παπαρια στον τοιχο αντι για θερμομετρο και ενα τσουτσουνι εξω στην αυλη για να παρακολουθω τη θερμοκρασια.

Το καλοκαιρι εχω μια τουφα μπουκλες της αδερφης μου για να μετραω και την υγρασια, αναλογα το ποσο σγουρες γινονται.

• Like 18
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειμαι μια χαρά αλλα αναλογα την ώρα αντέχω .Και σημερα ημουν καπως αρρωστος και δε τη παλευα ούτε με αρκούδι στους 24 κρυωνα.

Δημοσ.

<p>Δεν ειπα οτι ειμαι μια χαρά αλλα αναλογα την ώρα αντέχω .Και σημερα ημουν καπως αρρωστος και δε τη παλευα ούτε με αρκούδι στους 24 κρυωνα.</p>

Πάντως αν αρρωστησεις στους γιατρούς θα δώσεις πιο πολλά από το να αναβες το καλοριφέρ :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλή θερμοκρασία είναι αυτή που νιώθεις άνετα, ντυμένος φυσιολογικά για χειμώνα. Θερμοκρασίες στο περίπου 16-22 και με φουτεράκι/ζακέτα και καλτσούλες.

Θέρμανση στους 30 και με κοντομάνικο είναι για αυτούς που έχουν τα λεφτά για πέταμα...

Δημοσ.

<p>Καλή θερμοκρασία είναι αυτή που νιώθεις άνετα, ντυμένος φυσιολογικά για χειμώνα. Θερμοκρασίες στο περίπου 16-22 και με φουτεράκι/ζακέτα και καλτσούλες.</p>

<p>Θέρμανση στους 30 και με κοντομάνικο είναι για αυτούς που έχουν τα λεφτά για πέταμα...</p>

Καλά για πέταμα δεν τα λες.. Απλά εγώ προσωπικά δεν τα έχω, αν τα είχα.... Γυμνός στο σπίτι.

Δημοσ.

13 βαθμούς αν είχα μες το δωμάτιο θα έκαιγαν το λάπτοπ και τα ραφια για να ζεσταθω. Δεν θα άντεχα ουτε λεπτο να κατσω.για εμένα κομπλε θερμοκρασία είναι 19-20 βαθμους.εσύ με 13 κανεις επιβίωση στο δωμάτιο.

Δημοσ.

Ενταξει μην τρελαθουμε.. στους 16 δεν νομιζω να νιωθεις και ανετα.. Και σιγα μην φοραω στο ιδιο μου το σπιτι φουτερ ζακετα κτλ. Κανονικα ντυμενος με μια λεπτη μακρυμανικη και γυρω στους 22 ειναι το φυσιολογικο. Παω και σε σπιτια απο φιλους που εχουν 16 βαθμους και ειναι με την φλις χοντρες καλτσες και χοντρη φορμα. Ε ελεος ρε φιλε στο ιδιο σου το σπιτι εισαι δωσε κατι παραπανω και μην τυρανας τον εαυτο σου. Προσοχη δεν μιλαω γι αυτους που δεν εχουν τιποτα αλλα για οσους ειναι σε νορμαλ επιπεδο.

Καλα για τους 13 δεν το συζητω.. ειναι σαν να εισαι εκτος σπιτιου ολη μερα με τετοια θερμοκρασια.

Δημοσ.

13???? εγω θα εκανα παρτυ αν ειχα 13

η θερμοκρασια του δωματιου μου ειναι 8-9 βαθμους.

φυσικα με μπουφαν και σκουφο μερα-νυχτα (και ηλεκτρικη κουβερτα για τον υπνο)

υπαρχει κριση παιδες, για να εχεις σταθερη θερμοκρασια 20-22 πρεπει να καει ολη μερα το καλοριφερ ή θερμαντικο.

κοστος περιπου 15-20 ευρω την ημερα...

Δημοσ.

Είναι και θέμα μονωσης.Εχω παει και σε δόμα σε ταράτσα εκτεθειμένο και χωρίς καλοριφερ για 10 ώρες ειχε πάνω απο 20 και έξω 2-3. 

Αλλα είχε βαρβάτη μονωση.

Τωρα έχω 15 βαθμούς και νιώθω οριακά καλα.

Οσοι πήγατε στρατό πως την παλεύατε που δεν έχει θέρμανση :P ; (δεν εχω παει ακομα αλλα συντομα)

Δημοσ.

Και εμένα τώρα στους 13 είναι με μια μικρή αύξηση από τους 11 που είχε νωρίτερα.

Ότι πρέπει θερμοκρασία και για το PC. 

• Like 1
Δημοσ.

13???? εγω θα εκανα παρτυ αν ειχα 13

η θερμοκρασια του δωματιου μου ειναι 8-9 βαθμους.

Ok το τερμάτισες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...