Fan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα blog που θα ανεβάζω τραγούδια από το youtube και θα τα σχολιάζω. Επειδή δεν έχω ξαναδημιουργήσει σελίδα στο διαδίκτυο έχω κάποιες ερωτήσεις: α. Με συμφέρει να δουλεύω σε blog ή σε site; β. Πόσο περίπου θα στοίχιζε η δημιουργία του; γ. Ξέρω ότι για να έχεις κάποιο χρηματικό όφελος απαιτούνται αρκετά κλίκς. Υπάρχει κάποιος απλός οδηγός να διαβάσω που να εξηγεί πώς κάνεις λογαριασμό ώστε να κερδίζεις χρήματα και πόσα "χτυπήματα" την ημέρα πρέπει να έχεις το μίνιμουμ. δ. Θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο από κάποιον που δεν έχει ιδέα από γλώσσες προγραμματισμού κτλ;
genius_13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Με συμφέρει να δουλεύω σε blog ή σε site; Όλα τα blogs είναι και website... Πόσο περίπου θα στοίχιζε η δημιουργία του; Domain + Hosting , το .gr κοστίζει 23Ε πάνω κάτω για 2 χρόνια και web server θα βρεις και από 4Ε τον μήνα. Από εκεί και πέρα θα χρειαστείς ένα CMS (βλέπε Joomla,Wordpress) που είναι δωρεάν. Διαφορετικά υπάρχει και το blogspot.. Ξέρω ότι για να έχεις κάποιο χρηματικό όφελος απαιτούνται αρκετά κλίκς. Υπάρχει κάποιος απλός οδηγός να διαβάσω που να εξηγεί πώς κάνεις λογαριασμό ώστε να κερδίζεις χρήματα και πόσα "χτυπήματα" την ημέρα πρέπει να έχεις το μίνιμουμ. Σου δίνω μία ιδέα από adsense , μπορείς να χρησιμοποιήσεις και affiliates , εγώ δεν είχα την υπομονή Φαντάζομαι η σελίδα σου θα απευθύνετε σε ελληνικό κοινό οπότε δώσε βάση εκεί μιας και το CPC (Cost Per Click) στην Ελλάδα εκεί παίζει .. Θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο από κάποιον που δεν έχει ιδέα από γλώσσες προγραμματισμού κτλ; Ναι , wordpress και blogspot είναι user friendly , το Joomla μισό κλικ λιγότερο. Και αν κολλήσεις , google is your friend , υπάρχουν τα πάντα. *Σημαντικό: Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η τακτική youtube + adsense να μην σου κάνει λόγο πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών... AdSense publishers may not display Google ads on webpages with content protected by copyright law unless they have the necessary legal rights to display that content. This includes sites that display copyrighted material, sites hosting copyrighted files, or sites that provide links driving traffic to sites that contain copyrighted material.
Fan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποιον που κατασκευάζει επαγγελματικά σελίδες. Με 100 ευρώ μου είπε ότι μπορεί να φτιάξει κάτι όμορφο. Αυτό με τα βίντεο από youtube δεν το ήξερα. Απλώς βλέπω σε πολλά blogs με διαφημίσεις ανεβάζουν τραγούδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα