Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πολιτικοι ενδιαφερονται για

1)Την τσεπαρα τους την βαθια που μπαινει μεσα χοντρο χρημα (και χωρις ντροπη και ορια λενε οτι δεν τους φτανει κιολας)...Γιατι αν τους εδιναν τον μισθο που θα πρεπε δεν θα γινοταν ποτε πολιτικοι και για να ακριβολογω δεν θα ασκουσαν κανενα αλλο επαγγελμα γιατι ειναι πανασχετοι(το χω ξανασχολιασει αλλα τα πανεπιστημια που τους δωσαν πτυχια πρεπει να τους παρουν πισω με τη μια)

2)Την καρεκλαρα τους για να νομιζουν οτι εχουν εξουσια

3) Την καθημερινη βυθιση της χωρας σε τρελο τελμα (και πριν την κριση εννοειται)

4)Την απιστευτη γραφειοκρατεια σε ολους τους τομεις παντου και παντα

5)Την λαμογια, την ασυδοσια,την διαφθορα και γενικα ολα τα γνωστα καταπληκτικα που κανουν αβερτα

6)Την ολο και μεγαλυτερη συλλογη προβατων (ψηφοφορων) καθε προεκλογικη περιοδο

7)Tην απυθμενη βλακεια τους σε ολους τους τομεις και παλι (χαρακτηριστικο ειναι οτι τους ρωτας για την χωρα και η απαντηση τους αφορα αλλη χωρα,πχ "ολα ειναι μια χαρα",ολα ειναι οργανωμενα'',δεν υπαρχει χαος","οι ρυθμοι ειναι καταπληκτικοι" κι ενα σωρο αλλες απαντησεις αχαλινωτης φαντασιας.

Σταματησα να ψηφιζω εδω και καμποσα χρονια και τουλαχιστον δεν εχω τυψεις.

Μήπως θα έπρεπε να έχεις τύψεις;

Δημοσ.

"Δεν ψηφίζω άρα δεν φταίω και δεν έχω ευθύνη για το αποτέλεσμα και τα έχω καλά με τον εαυτό μου"

34975d1384194047-heckscheibenwischer-sch

Είναι λίγο αστείο αλλά η ψήφος είναι σημαντική. Όσο ένοχος είναι κάποιος που δε ψηφίζει το ίδιο είναι και όποιος θα ψηφίσει. Διότι η επιλογή του αφορά το μέλλον της χώρας. Ήδη υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που ρίχνουν στο λαό την ευθύνη. Εσείς μας ψηφισατε λενε. Στη Γερμανία γελάει ο λαός με τα τεχνάσματα των πολιτικων μας. Βγάζουν την ουρα τους απ έξω. Για όλα φταίνε οι άλλοι :-)
Δημοσ.

Η ερώτηση του τίτλου προκαλεί γέλια. Οκ, σίγουρα θα υπάρχουν πολιτικοί που είναι η εξαίρεση του κανόνα αλλά χάνονται μέσα στον βούρκο την υπολοίπων πολιτικών.

Προσωπικά, αντί για κόμματα θα γούσταρα να ψηφίζαμε μόνο πρόσωπα, τους πιο ικανούς ανεξάρτητα απ'το χρώμα κ την ταμπελιτσα. Και για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να μας αποδεικνύουν ότι όντως αξίζουν την ψήφο μας (throughout the year, όχι με σαχλα σποτάκια την περίοδο πριν τις εκλογές).

Και όχι να κρύβονται πίσω απ'τις πλάτες του κόμματος όπως γίνεται τώρα. Π.χ. ψηφίστε με, είμαι στη ΝΔ άρα είμαι σοβαρός μπλα μπλα μπλα. Αρχιδια σοβαρός είσαι. Άσε το κόμμα και δείξε μου όντως τί είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Πολιτικός καλός μόνο άνευ μισθού. Και αν πετύχει τοτε να κερδίζει τα παχυλα μπονους του. Οσο η πολιτική είναι επάγγελμα δε θα υπαρξει πρόοδος κατά την άποψή μου.

Το κράτος θα πρέπει να παρέχει μονο τα αναγκαία για τη σωστή διεκπαιρεωση των οποίων εργασιών.

Τα κόμματα χρησιμοποιουνται ως μέσο προβολής. Χωρίς αυτά τα εξοδσ των υποψηφίων θα ηταν περισσοτερα.

Δημοσ.

Η ερώτηση του τίτλου προκαλεί γέλια. Οκ, σίγουρα θα υπάρχουν πολιτικοί που είναι η εξαίρεση του κανόνα αλλά χάνονται μέσα στον βούρκο την υπολοίπων πολιτικών.

Προσωπικά, αντί για κόμματα θα γούσταρα να ψηφίζαμε μόνο πρόσωπα, τους πιο ικανούς ανεξάρτητα απ'το χρώμα κ την ταμπελιτσα. Και για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να μας αποδεικνύουν ότι όντως αξίζουν την ψήφο μας (throughout the year, όχι με σαχλα σποτάκια την περίοδο πριν τις εκλογές).

Και όχι να κρύβονται πίσω απ'τις πλάτες του κόμματος όπως γίνεται τώρα. Π.χ. ψηφίστε με, είμαι στη ΝΔ άρα είμαι σοβαρός μπλα μπλα μπλα. Αρχιδια σοβαρός είσαι. Άσε το κόμμα και δείξε μου όντως τί είσαι.

τοτε προσδιορισε εσυ την ερωτηση την σοβαρη πριν κρινεις....

Δημοσ.

Όχι δεν κατάλαβες, δεν κρίνω εσένα για το θρεντ.

Εννοώ ότι προκαλεί αυτόματα γέλιο (ειρωνικο) γιατί σκέφτομαι τους πολιτικούς αυτού του τόπου.

Δημοσ.

Όχι δεν κατάλαβες, δεν κρίνω εσένα για το θρεντ.

Εννοώ ότι προκαλεί αυτόματα γέλιο (ειρωνικο) γιατί σκέφτομαι τους πολιτικούς αυτού του τόπου.

οκ παρεξηγηση του γραπτου λογου τοτε :)

Δημοσ.

Μήπως θα έπρεπε να έχεις τύψεις;

Σε καμια περιπτωση..(υποθετω οτι ψηφιζεις απ την απαντηση σου). Μηπως θα πρεπε να εχεις εσυ τυψεις;

Δημοσ.

Η ερώτηση του thread είναι αστεία. Επαγγελματίες είναι που μόνο για την τσέπη τους νοιάζονται. Δε φαίνεται;

Πιστεύω μόνο κανένας καυλωμένος με την πολιτική στυλ Λεβέντη δε το βλέπει έτσι, άντε και από τίποτα μικρά κόμματα που δε τα ξέρουμε καν επειδή δε πλασάρονται.

Προσωπικά με έχουν κουράσει, το ίδιο και ο κόσμος που είναι χαμηλής νοημοσύνης και τους ακούει. Τώρα όλη μέρα στα κανάλια τρώγονται για το πιος θα βγει και το πιος θα παραμείνει στο φαγοπότι λες και έχουν τόση ανάγκη τα λεφτά οι άπληστοι.

• Like 2
Δημοσ.

johnkal : Πάντως πρέπει να παραδεχθείς ότι η ολιγαρχία των κρατιστών είναι μία πολύ σφιχτοδεμένη ολιγαρχία με χαρακτηριστικά θρησκίας ουσιαστικά, που προσπαθεί να καθοδηγήσει την σκέψη του ανθρώπου σε συκεκριμμένα μονοπάτια και επίσης προσπαθεί να καταπνίξει κάθε αντίθετη άποψη από τη στιγμή που εκφράζεται δημόσια.

Επίσης είναι γελοία η ύπαρξη μιας ένωσης κρατών με τόσο μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και ακόμα πιο γελοίο το να δανείζεις κάποιον ο οποίος κινέιται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από εσένα και σε κοροιδεύει στα μούτρα σου επι 10ετίες.

Δηλαδή από ένα σημείο και μετά ρίχνω την ευθύνη και στους δανειστές που με την ρευστότητα που παρέχουν κάνουν τον πληθυσμό να πιστεύει στην ύπαρξη λεφτόδενδρων.

Δημοσ.

Είναι λίγο αστείο αλλά η ψήφος είναι σημαντική. Όσο ένοχος είναι κάποιος που δε ψηφίζει το ίδιο είναι και όποιος θα ψηφίσει. Διότι η επιλογή του αφορά το μέλλον της χώρας. Ήδη υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που ρίχνουν στο λαό την ευθύνη. Εσείς μας ψηφισατε λενε. Στη Γερμανία γελάει ο λαός με τα τεχνάσματα των πολιτικων μας. Βγάζουν την ουρα τους απ έξω. Για όλα φταίνε οι άλλοι :-)

Προσωπικα, τις θεωριες του τυπου "πρεπει να ψηφιζεις για να εισαι υπευθυνος πολιτης" 'πρεπει να ψηφιζεις για να εισαι ενεργο μελος στην κοινωνια" και ολες τις υπολοιπες ιδιου τυπου ,τις θεωρω τουλαχιστον αστειες.Οποιος τις ασπαζεται και τις λεει (σε μενα τουλαχιστον),τον παραπεμπω να τις πει σε κανα παιδακι μηπως και τον πιστεψει,(αν και αμφιβαλλω πολυ)..Ξερω πολυ καλα τι κανω,σε ποια χωρα γεννηθηκα και μενω..Προσφερα πολλα για 15 χρονια και εφαγα τα μουτρα μου,καθως εισεπραξα μονο θλιψη και αηδια..Δεν με νοιαζει καθολου αν με θεωρει καποιος ενοχο,καθολου ομως.Τις θεωριες λοιπον,ας τις ακουσουν τα προβατακια που μαζευονται σε Αριστοτελους και λοιπα σημεια τις ελλαδας και τους χειροκροτουν σαν βλαμμενοι κοιμισμενοι που ειναι και θα ειναι αιωνιως..

Συγγνωμη για την παραθεση στο σχολιο σου pontez2,δεν απαντω στο δικο σου σχολιο αποκλειστικα,(απαντω και σε σενα εν μερει),απλως μπερδευτηκα και πατησα "παραθεση"...αναφερομαι σε ολους ομως που  θεωρουν ενοχη την αποχη.

Καμια απολυτως ενοχη και καμια τυψη.

Δημοσ.

Δεν λες όμως ούτε το πως έκανες την προσφορά σου, ούτε πως συμμετέχεις τώρα στην κοινωνία, ούτε το πως έφαγες τα μούτρα σου/τι εισέπραξες.  Κουβέντα να γίνεται δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...