Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αυτό είναι πρόβλημα μάλλον. Καλύτερα συμβουλέψου κάποιον νομικό, γιατί δύσκολα θα πάρεις απάντηση σε τεχνολογικό φόρουμ
kage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 τεσπα για ποιο λογο να μην θελει να φτιαξει την θερμανση?χαλασε ο καυστηρας ας πουμε?ή κανα a/c? αν την φτιαξει θα μεινεις ή απλα το ολο σκληνικο γινεται για να φυγεις ?
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αλλα δεν ξερω αν μπορει να κανει κατι μ αυτο απο τη στιγμη που δεν υπαρχει συμβολαιο στην εφορια και δεη στο ονομα μου Εχει θερμοσυσωρευτες και φυσικα θα εμενα γι αυτο και υπεγραψα αυτο το χαρτι αλλα δεν αντεχω αλλο το κρυο. Προχθες χιονιζε και δεν ειχα θερμανση. Λεει πως δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα τωρα να το φτιαξει
johnbond Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ε κάντε ένα συμβιβασμό..πλήρωσε το ένα και φύγε
gokuthelegend Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι φαινομαι . γραφει το ονομα μου και οτι οφειλω 2 μηνες ενοικια. Εσύ έχεις υπογράψει σε αυτό το χαρτί; Είναι χειρόγραφο ή τυπωμένο από υπολογιστή;
Silverage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι φαινομαι . γραφει το ονομα μου και οτι οφειλω 2 μηνες ενοικια. Ναι, χαίρω πολύ. Και εγω πάω στο word και γράφω οτι μου χρωστάς 2 ενοίκια.Το χαρτί τί είναι; Έχει καμιά υπογραφή, σφραγίδα, κάτι;
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Με την δικιά μου λογική, εφόσον το χειρόγραφο λέει ότι το χρέος αφορά ενοίκιο , το οποίο δεν είναι δηλωμένο στην εφορία , το πρόβλημα το έχει η ιδιοκτήτρια. Στην ουσία του προβλήματός σου δεν μπορώ να μπώ αν δεν έχω ακούσει και τις δύο θέσεις. 2
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Με την δικιά μου λογική, εφόσον το χειρόγραφο λέει ότι το χρέος αφορά ενοίκιο , το οποίο δεν είναι δηλωμένο στην εφορία , το πρόβλημα το έχει η ιδιοκτήτρια. Στην ουσία του προβλήματός σου δεν μπορώ να μπώ αν δεν έχω ακούσει και τις δύο θέσεις. Φυσικα και γραφει για ενοικιο απλα με πιεζει παρα πολυ
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 φύγε από το σπίτι όσο πιο γρήγορα μπορείς. Σε δικαστήριο δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά η επισκευή θέρμανσης είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη, η μη επισκευή θέτει την υγεία σου σε κίνδυνο, ακόμα και με συμβόλαιο έφευγες χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρα σου. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το αδειάσεις άμεσα. 1
riama125 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ηδη εχω κανονισει να φυγω αυριο και την εχω ενημερωσει κι ολας και αρχισε να φωναζει
igoods Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σε μπακαλοχαρτα και υπογραφες μεταξυ δυο ιδιωτων χωρις καποια επισημη σφραγιδα του κρατους να το επιβεβαιωνει ειναι σαν να μην εχει γινει τιποτα
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να το έφτιαχνες εσύ και να αφαιρούσες τα χρήματα από τα ενοίκια? Αν και μάλλον είναι μπέρδεμα, καλύτερα να βρεις άλλο σπίτι
GreyHorse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σε μπακαλοχαρτα και υπογραφες μεταξυ δυο ιδιωτων χωρις καποια επισημη σφραγιδα του κρατους να το επιβεβαιωνει ειναι σαν να μην εχει γινει τιποτα Ναι, αφού σε κάθε ενοικιαστήριο μπαίνει και η υπογραφή του πρωθυπουργού πάνω. Τα συμβόλαια δεν είναι υποχρεωτικά από τον νόμο.
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι, αφού σε κάθε ενοικιαστήριο μπαίνει και η υπογραφή του πρωθυπουργού πάνω. Τα συμβόλαια δεν είναι υποχρεωτικά από τον νόμο. Αυτή την εντύπωση έχω κι εγώ, η προφορική συμφωνία έχει την ίδια ισχύ νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα