Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Greyhorse ιδιοκτήτης και νοικιάζεις σπίτια; Στην έχουν κάνει και σένα έτσι;

Ουουουυουουουουου, καμιά 100ριά τελευταία φορά που τα μέτρησα!

Οι γονείς μου έχουν ξενοίκιαστο κατάστημα, η τελευταία νοικιάρισσα άφησε πάρα πολλά φέσια (ΔΕΗ, ΟΑΕΕ, δήμους, πρόστιμα κτλ) τα νοίκια τα πλήρωνε ευτυχώς, δεν φέσωσε τους δικούς μου.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουουουυουουουουου, καμιά 100ριά τελευταία φορά που τα μέτρησα!

Οι γονείς μου έχουν ξενοίκιαστο κατάστημα, η τελευταία νοικιάρισσα άφησε πάρα πολλά φέσια (ΔΕΗ, ΟΑΕΕ, δήμους, πρόστιμα κτλ) τα νοίκια τα πλήρωνε ευτυχώς, δεν φέσωσε τους δικούς μου.

Δεν ήταν γυρισμένα στο ονομά της;

Δημοσ.

Δεν ήταν γυρισμένα στο ονομά της;

Στο όνομά της ήταν, ξεκαθάρισα, νομίζω, ότι δεν φέσωσε τους δικούς μου. Αυτοφεσώθηκε και πολύ άσχημα μάλιστα (για ΔΕΗ ξέρω πήγα να ρωτήσω αν χρωστάει και μου είπαν ήταν στα 5.000 και κάτι απλήρωτα, κάτι έλεγε η ίδια για χρόνο και βάλε απλήρωτο ΟΑΕΕ), αλλά στους δικούς μου ευτυχώς στα ενοίκια όχι.

Δημοσ.

Το χαρτί που έχεις υπογράψει έχει την ίδια αξία με κωλόχαρτο. Φύγε και βρες σπίτι με ΦΑ αν μπορείς κιόλας..σαλονίκη είσαι. Αλλιώς αν είναι μικρό ζεσταίνει εύκολα με κάποιον θερμοπομπό. Την μόνωση να κοιτάξεις να είναι καλή.

Σήκω φύγε δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα...παράνομη είναι εφόσον δεν έχει καταθέσει συμβόλαιο στην εφορία. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ιδιοκτήτες που τρομαζουν με φωνές και απειλές πιτσιρικάδες και πιτσιρίκες φοιτητές που νομίζουν ότι θα του κυνηγήσουν δικαστικά. Εδώ η άλλη δεν εχει λεφτα να σου φτιαξει το σπιτι που υποχρεούται και θα εχει ποσα λεφτά (υπερπολλαπλασια) για να σε κυνηγήσει σε τρομερά μαρκοχρονη δικαστική μαχη χωρίς το παραμικρό χαρτί στα χέρια της? Επίσης μην ακούς τον καθένα..χωρίς κανονικο συμβόλαιο δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ!!!

Μην της δώσεις ούτε ΕΥΡΩ!!!!

• Like 2
Δημοσ.

4 μήνες έχει μέσα τον νοικιάρη, όχι 4 χρόνια

Κανονικά αν θυμάμαι καλά πρέπει στο μήνα επάνω να κατατεθεί ηλεκτρονικά το μισθωτήριο και ο ενοικιαστής να μπει να κάνει αποδοχή επίσης ηλεκτρονικά..

Οι πουστίτσες που ήξεραν μερικοί τελείωσαν, ακόμα και αν είναι προφορική πρέπει να περάσει στο σύστημα άμεσα και όχι απλά να δηλωθεί το καλοκαίρι.

Αν τη πάει δικαστήριο μπορεί να ζητηθεί αποδεικτικό της υποβολής στο taxis και ακόμη κι αν δικαιωθεί στο Θεμα του ενοικίου να έχει θέμα με τη φοροδιαφυγή την οποία κάνει.

H ts στη πραγματικότητα είναι η πιο καλυμμένη, αν θέλει δε το κουνάει καν και αν αν φύγει δε μπορεί να της κάνει και τίποτα γιατί θα πληρώσει πολλαπλάσια από τα χρωστουμενα και είναι αμφίβολο το αν θα δικαιωθεί

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση πως στο καλό δε συμβιβάζεται η ιδιοκτήτρια για να μη χάσει τα νοίκια;

Γιατί δε σε βάζει να φτιάξεις εσύ την θέρμανση με τα λεφτά απ' το νοίκι; Αφού ξέρει πως σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι χαμμένη!

Δεν ξέρω τι πραγματικά συμφωνήσατε και πόσα δίνεις αλλά πιστεύω πως έχεις σκοπό το φέσωμα με πρόφαση την φοροδιαφυγή της και ρωτάς για να μάθεις τις πιθανές επιπτώσεις.

Όσον αφορά την ερώτηση σου, δε θα σου κάνει τίποτα 100% για τους λόγους που ειπώθηκαν.

Παρόλα αυτά δε θα σε συμβούλευα να κάτσεις παραπάνω τσάμπα.. θα σε κάνει να φύγεις "νύχτα" και με το δίκιο της.

ΠΟΤΕ μη νοικιάζεις σπίτι αν δεν είσαι σίγουρη πως σε βολεύει ή αν έχεις αμφιβολίες πως δε θα μπορείς να πληρώνεις το νοίκι.

Δημοσ.

Για να απαντησω στην ερωτηση γιατι δε το φτιαχνω εγω ....φωναξα τεχνικο και για να το φτιαξει αντιστοιχουσε σε εναμιση ενοικιο , την ενημερωσα και μου ειπε να μη το κανω γιατι εχει δικο της τεχνικο και φυσικα δεν ειναι σκοπος μου το φεσωμα αλλιως δεν θα υπεγραφα οτι χρωσταω. Τεσπα εγω εφυγα απο το σπιτι εδω και δυο μερες της παρεδωσα το κλειδι και αρχισε να με απειλει οτι θα βαλει 10 δικηγορους να με κυνηγανε και εχει μαρτυρα τον μεσιτη οτι ΕΓΩ δεν ηθελα να κανω συμβολαιο και εφυγα

Δημοσ.

Για να απαντησω στην ερωτηση γιατι δε το φτιαχνω εγω ....φωναξα τεχνικο και για να το φτιαξει αντιστοιχουσε σε εναμιση ενοικιο , την ενημερωσα και μου ειπε να μη το κανω γιατι εχει δικο της τεχνικο και φυσικα δεν ειναι σκοπος μου το φεσωμα αλλιως δεν θα υπεγραφα οτι χρωσταω. Τεσπα εγω εφυγα απο το σπιτι εδω και δυο μερες της παρεδωσα το κλειδι και αρχισε να με απειλει οτι θα βαλει 10 δικηγορους να με κυνηγανε και εχει μαρτυρα τον μεσιτη οτι ΕΓΩ δεν ηθελα να κανω συμβολαιο και εφυγα

Αν όσα λες είναι αλήθεια, εγώ θα στη θέση σου θα περίμενα 5-6 μέρες το πολύ προειδοποιώντας την, θα έφερνα τεχνικό, θα τον πλήρωνα και θα της έδινα την απόδειξη όταν συμπληρωνόταν το ποσό με το όποιο υπόλοιπο για το νοίκι.

Σόρι αλλά συνεχίζω να βλέπω λάθος και από την δική σου πλευρά βρίσκοντας ευκαιρία να μετακομίσεις αλλού γλιτώνοντας τα ενοίκια και τα έξοδα της όποιας μετακόμισης. Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι φέσι θα της έρθει με την ΔΕΗ γιατί πολύ αμφιβάλλω ότι δεν άναψες στο φουλ ηλεκτρική θέρμανση δυο μήνες τώρα με τέτοια κρύα.

Δημοσ.

Ο μεσίτης όντως ήταν μπροστά την ώρα που λέγατε για το συμβόλαιο; Αν δεν ήταν, πλήρωσέ την και εσύ με το ίδιο νόμισμα, φίλους έχεις; βρες έναν έμπιστο και πες του να σε υποστηρίξει και να πει ότι ήταν μπροστά την ώρα που μιλούσατε για το συμβόλαιο και ότι αυτή ήταν που δεν ήθελε να το κάνετε.

Δημοσ.

Τι θα πει εσύ δεν ήθελες συμβόλαιο? Με πιστόλι πήγες και έκανες κατάληψη στο σπίτι ενώ αυτή ούρλιαζε για συμβόλαιο? Με το ίδιο σκεπτικό έχω και γω στο μαγαζί μου έναν δίπλα στο ταμείο να ορκίζεται ότι οι πελάτες δεν θέλανε αποδείξεις για τις αγορές τους! 

χαχαχαχαχα πραγματικά γελάω με τις ηλίθιες απειλές κάποιων τέτοιον θρασύτατων!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ο μεσιτης δεν ηταν μπροστα γιατι ποτε δεν εγινε αυτο. Οσο για τη δεη ειχε ερθει ο λογαριασμος πιυ ηταν στο ονομα της μια βδομαδα πριν φυγω και την πληρωσα κανονικα. Δεν ειμαι ανθρωπος που δεν αναλαμβανει τις υποχρεωσεις του. Αλλα δεν μπιρω την κοροιδια γι αυτο και εφυγα αφου ειχα ενημερωσει πρωτα τουλαχιστον 20μερες

Δημοσ.

Ο μεσιτης δεν ηταν μπροστα γιατι ποτε δεν εγινε αυτο. Οσο για τη δεη ειχε ερθει ο λογαριασμος πιυ ηταν στο ονομα της μια βδομαδα πριν φυγω και την πληρωσα κανονικα. Δεν ειμαι ανθρωπος που δεν αναλαμβανει τις υποχρεωσεις του. Αλλα δεν μπιρω την κοροιδια γι αυτο και εφυγα αφου ειχα ενημερωσει πρωτα τουλαχιστον 20μερες

Mια χαρά είσαι μην απολογείσαι καν. Μην απαντάς καν στα τηλέφωνα της..δεν μπορεί να σου κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!! Άδειες απειλές ρίχνει...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μη ορκίζεσαι γι'αυτό, χωρίς να σε αμφισβητώ, αλλά ήταν έναντι ή εκκαθαριστικός; Επιπλέον, πολλές φορές (τις περισσότερες δηλαδή) λέει εκκαθαριστικός αλλά κανείς δεν πάει να ελέγξει νούμερα και μετρητή και τα βάζουν στην τύχη υπολογίζοντας πάνω στην περσινή κατανάλωση. Αν πέρσυ ίδιο διάστημα πχ είχε κατανάλωση ρεύματος 50 ευρώ και φέτος έκαναν "εικονική εκκαθάριση" πάλι 50 θα έρθει και κάποια στιγμή που θα αξιωθούν να στείλουν άνθρωπο να μετρήσει τα νούμερα θα έρθει η διαφορά και δεν θα έχει ιδέα από πού της ήρθε το έξτρα ραβασάκι και γιατί...

Καλά χέστηκες γι'αυτό, ας πρόσεχε να σου δώσει τη ΔΕΗ στο όνομά σου.

Κι εγώ, αν και στην έχω πει και δεν συμφωνώ με την στάση σου, δεν πιστεύω ότι θα σου κάνει κάτι για δυο ενοίκια. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις.

Δημοσ.

επρεπε να την αφησεις φεσι.... και ας την να ψαχνεται..

μερικοι μαθαινουν δυσκολα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...