Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναρωτιομουν ποιο θα ηταν το πιο ακριβο pc που καποιος μπορει να φτιαξει.φυσικα οθτε για gaming,video-photo editing,Αλλα για αλλους σκοπους που απαιτουν πιο πολυ επεξεργαστικη ισχυ...πχ νομιζω πως ειχα δει mobo που δεχεται 4 cpu's οπως και επισης ειδα και xeon με 18 coresss(oxi threads).τι ποση ραμ μπορουμε αραγε να βαλουμε και τι gpu θα παρει το θηριο μας?ειμαι ολοσ αφτια!

Δημοσ.

PC=personal computer= για προσωπική χρήση,εσύ αυτά που λες είναι για server,ερευνητές,παραγωγή 3d ταινιών κτλ.

Ο ποιο ακριβός επεξεργαστής για pc σήμερα είναι ο i7-4770K (και ήδη είναι ημιεπαγγελματικός)

Δημοσ.

pc:personal computer.Κατι το οποιο χρησιμοποιειται απο ενα μονο ατομο και δεν χρειαζεται εξειδικευμενες γνωσεις για να λειτουργησει.Αρα τα βασικα (μητρικη-επεξεργαστης(ες)-μνημη-αποθηκευτικος χωρος-τροφοδοσια-εξοδος οθονης-εισοδοι-εξοδοι)

Με προχειρους υπολογισμους σε ενα κουτι (το μεγαλυτερο που εχω βρει) μπορεις να εχεις μια μητρικη με 2 θεσεις επεξεργαστων και 512 gb ram,6 λειτουργικες gpu,Δυο τροφοδοτικα,20 ssd η 10 hdd (δεν εχω βρει κατι να χωραει παραπανω),water cooling loop,4 οθονες,1 πληκτρολογιο 1 ποντικι.

Με ακομα πιο προχειρους υπολογισμους 

14000 οι επεξεργαστες

2500 η μητρικη

αλλα 12-13000 η ραμ

ενα 50000αρι οι gpu

Αποθηκευτικος χωρος δεν μπορει να μετρηθει ευκολα επειδη βαριεμαι (m2,pcie,pci,ddr,sata express τρεχα γυρευε τι θα βαλει ο καθε ενας)

Και ενα 1200αρι τα τροφοδοτικα.

Οθονες μπορει να παρει οτι νανε παλι δεν μπορει να μετρηθει ευκολα

Αντε και καλες τρολιες.Απαντησα μονο και μονο επειδη δεν κατεβηκε ακομα η ταινια

γεια σου ρε elf και εγω αυτο σκεφτηκα με το που ειδα το pc και μετα οτι νανε στην ερωτηση xD

• Like 2
Δημοσ.

pc:personal computer.Κατι το οποιο χρησιμοποιειται απο ενα μονο ατομο και δεν χρειαζεται εξειδικευμενες γνωσεις για να λειτουργησει.Αρα τα βασικα (μητρικη-επεξεργαστης(ες)-μνημη-αποθηκευτικος χωρος-τροφοδοσια-εξοδος οθονης-εισοδοι-εξοδοι)

Με προχειρους υπολογισμους σε ενα κουτι (το μεγαλυτερο που εχω βρει) μπορεις να εχεις μια μητρικη με 2 θεσεις επεξεργαστων και 512 gb ram,6 λειτουργικες gpu,Δυο τροφοδοτικα,20 ssd η 10 hdd (δεν εχω βρει κατι να χωραει παραπανω),water cooling loop,4 οθονες,1 πληκτρολογιο 1 ποντικι.

14000 οι επεξεργαστες

2500 η μητρικη

αλλα 12-13000 η ραμ

ενα 50000αρι οι gpu

Αποθηκευτικος χωρος δεν μπορει να μετρηθει ευκολα επειδη βαριεμαι (m2,pcie,pci,ddr,sata express τρεχα γυρευε τι θα βαλει ο καθε ενας)

Αντε και καλες τρολιες.Απαντησα μονο και μονο επειδη δεν κατεβηκε ακομα η ταινια

γεια σου ρε elf και εγω αυτο σκεφτηκα με το που ειδα το pc και μετα οτι νανε στην ερωτηση xD

50000 ευρω gpu?wtf?και 6 ταυτοχρονα?μεχρι 4 δν ειναι?

Δημοσ.

5 quadro k80,και μια k6000 για να συνδεσεις πανω τις οθονες.

ειναι για επαγγελματιες οι καρτες οχι για να παιζεις far cry

Δημοσ.

14000 οι επεξεργαστες

2500 η μητρικη

αλλα 12-13000 η ραμ

ενα 50000αρι οι gpu

το watchdogs στα ultra Θα το παιζει ομως; :unsure:

• Like 4
Δημοσ.

αναρωτιομουν ποιο θα ηταν το πιο ακριβο pc που καποιος μπορει να φτιαξει.φυσικα οθτε για gaming,video-photo editing,Αλλα για αλλους σκοπους που απαιτουν πιο πολυ επεξεργαστικη ισχυ...πχ νομιζω πως ειχα δει mobo που δεχεται 4 cpu's οπως και επισης ειδα και xeon με 18 coresss(oxi threads).τι ποση ραμ μπορουμε αραγε να βαλουμε και τι gpu θα παρει το θηριο μας?ειμαι ολοσ αφτια!

Εισαι ολος αυτια για πιο λογο αφο μιλαμε για επαγγελματικη χρηση και για παρα πολλα ευρω???

Δημοσ.

5 quadro k80,και μια k6000 για να συνδεσεις πανω τις οθονες.

ειναι για επαγγελματιες οι καρτες οχι για να παιζεις far cry

ναι ρε αγορι μο το ξερω αυτο...απλως νομιζα οτι μεχρι 4 μπορουμε να βαλουμε πανω...

Εισαι ολος αυτια για πιο λογο αφο μιλαμε για επαγγελματικη χρηση και για παρα πολλα ευρω???

δν καταλαβα τι εννοεισ?

PC=personal computer= για προσωπική χρήση,εσύ αυτά που λες είναι για server,ερευνητές,παραγωγή 3d ταινιών κτλ.

Ο ποιο ακριβός επεξεργαστής για pc σήμερα είναι ο i7-4770K (και ήδη είναι ημιεπαγγελματικός)

βασικα δν ειναι ο καλυτερος γιατι τον εχω εγω και ξερω...οι χεον ειναι οι καλυτεροι

Δημοσ.

βασικα δν ειναι ο καλυτερος γιατι τον εχω εγω και ξερω...οι χεον ειναι οι καλυτεροι

μηλαμε για pc cpu ... αρα i3,i5,i7 οχι xeon ... οι xeon ειναι για servers 

Δημοσ.

Σε καθημερινή χρήση και παιχνίδια δεν υπάρχει διαφορά.

Οι xeon έχουν χαρακτηριστικά πιο χρήσιμα σε servers, χαμηλότερες κατανάλωση, πολύ μεγάλη μνήμη cache, error correcting memory κλπ.

Μπορείς επίσης να βάλεις σε μητρικη  με xeon μέχρι 512GB μνήμη, πράγμα αχρείαστο για μη server χρήση. Οι νέοι xeon απ'ότι ακούγεται θα υποστηρίζουν μέχρι και 6ΤB ram.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις η αγορά server δεν έχει κανένα νόημα για έναν απλό χρήστη. Είναι χρήσιμη αγορά για εταιρείες που τρέχουν πάνω εφαρμογές, στις οποίες έχουν πρόσβαση πολλοί χρήστες (βάσεις δεδομένων κλπ).

Ο πιο γρήγορος υπολογιστής πάντως είναι ο Tianhe-2 στην Κίνα:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tianhe-2

Δημοσ.

4790k, 5820K, 5930K, 5960X ; Σε παράλληλο σύμπαν κυκλοφορούν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...