HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ένα like ισως? μπράβο σύντροφε , κόβει το ξερό. Την πετρελαϊκή κρίση του ,73 την έχεις ακουστά? Ή εισαι πολύ μικρός? 1
Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πρώτον πηγαίνουν. Ξέρεις πόσοι έχουν πάει στην Τουρκία, που δεν είναι καν πιο πλούσια; Δεύτερον όταν είσαι πρόσφυγας δεν επιλέγεις χώρα όπως εσύ επιλέγεις τι θα βάλεις μέσα στην κρέπα. Τρίτον το σημαντικό δεν είναι ποιός έχει πιο πολλά λεφτά αλλά το πώς θα φερθεί σε σένα που δεν έχεις τίποτα. Ναι πανε στην Τουρκια και μετα οι τουρκοι δουλεμποροι τους στελνουν εδω.... Οταν δεν εχεις στον ηλιο μοιρα ναι οταν εχεις 4-5 χιλιάρικα δολαρια μαλλον εχεις. Και γιατι πρεπει να ειμαι εγω αυτος που θα βοηθησει ? Μακαρι να μπορουσα σαν χωρα να τους φιλοξενησω αλλα δεν μπορω δυστηχως οποτε και αυτοι ταλαιποριουνται γιατι τους εχουν χειροτερα αποι ζωα σε συνθηκες που ντρεπεσαι και απο την αλλη εχουν πατημα μετα οι φασιστες να λενε οτι για ολα φταινε οι λαθρομεταναστες.
NT1G Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πανω κατω ξερω τι γινεται αν θες ομως και στοιχεια According to a BBC report from 2012, over 80% of illegal immigrants entering the European Union pass through Greece. http://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigration Το pass through εσύ το καταλαβαίνεις σαν να θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, ή ότι έρχονται στην Ελλάδα; 1
GreyHorse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το pass through εσύ το καταλαβαίνεις σαν να θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, ή ότι έρχονται στην Ελλάδα; Αυτό, με πρόλαβες 1
defacer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πανω κατω ξερω τι γινεται αν θες ομως και στοιχεια According to a BBC report from 2012, over 80% of illegal immigrants entering the European Union pass through Greece. http://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigration Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει "pass through Greece" και κυριώς τι δεν σημαίνει έτσι; Οταν δεν εχεις στον ηλιο μοιρα ναι οταν εχεις 4-5 χιλιάρικα δολαρια μαλλον εχεις. Και γιατι πρεπει να ειμαι εγω αυτος που θα βοηθησει ? Μακαρι να μπορουσα σαν χωρα να τους φιλοξενησω αλλα δεν μπορω δυστηχως οποτε και αυτοι ταλαιποριουνται γιατι τους εχουν χειροτερα αποι ζωα σε συνθηκες που ντρεπεσαι και απο την αλλη εχουν πατημα μετα οι φασιστες να λενε οτι για ολα φταινε οι λαθρομεταναστες. Εσύ, που είσαι αραχτός στο γραφείο σου και ποστάρεις στο insomnia, βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο πρόσφυγας, που φεύγει από τη χώρα του αφήνοντας πίσω του τα πάντα και με σοβαρό κίνδυνο της ζωής του, "έχει στον ήλιο μοίρα". Ερώτηση κρίσεως: τι από τα παρακάτω μπορεί να συμβαίνει: Όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες είναι βλάκες και το κάνουν αυτό επειδή δεν καταλαβαίνουν τι είναι καλύτερο για το τομάρι τους. Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.
GreyHorse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ναι πανε στην Τουρκια και μετα οι τουρκοι δουλεμποροι τους στελνουν εδω.... Οταν δεν εχεις στον ηλιο μοιρα ναι οταν εχεις 4-5 χιλιάρικα δολαρια μαλλον εχεις. Και γιατι πρεπει να ειμαι εγω αυτος που θα βοηθησει ? Μακαρι να μπορουσα σαν χωρα να τους φιλοξενησω αλλα δεν μπορω δυστηχως οποτε και αυτοι ταλαιποριουνται γιατι τους εχουν χειροτερα αποι ζωα σε συνθηκες που ντρεπεσαι και απο την αλλη εχουν πατημα μετα οι φασιστες να λενε οτι για ολα φταινε οι λαθρομεταναστες. Κι εσύ αν πουλήσεις το σπίτι που έχεις 4άρα σίγουρα την έχεις, βλακείες λέω, 15.000 τουλάχιστον.Πάρτα και πάνε Ευρώπη να βρεις δουλειά στον τομέα σου. Αλλά προφανώς δεν έχεις φτάσει στην κατάστασή τους, αλλιώς θα το έκανες. Και δεν μιλάμε μόνο για ανεργία που είναι το δικό σου πρόβλημα, αλλά και για πείνα σε σημείο θανάτου, πολέμους, σκοτωμούς, κτλ Σύνδεση στο ίντερνετ και υπολογιστής; Αχαχαχα, γελάσαμε. Ρεύμα; Φαί στο πιάτο; Ρούχα; Ειλικρινά συγκρίνεις την δική σου κατάσταση με την δική τους; 1
Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το pass through εσύ το καταλαβαίνεις σαν να θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, ή ότι έρχονται στην Ελλάδα; Δεν θελουν αλλα μενουν γιατι ειναι ετσι η ευρωπαικη πολιτικη σε θεματα παρανομης μεταναστευσης δυστηχως Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει "pass through Greece" και κυριώς τι δεν σημαίνει έτσι; Εσύ, που είσαι αραχτός στο γραφείο σου και ποστάρεις στο insomnia, βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο πρόσφυγας, που φεύγει από τη χώρα του αφήνοντας πίσω του τα πάντα και με σοβαρό κίνδυνο της ζωής του, "έχει στον ήλιο μοίρα". Ερώτηση κρίσεως: τι από τα παρακάτω μπορεί να συμβαίνει: Όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες είναι βλάκες και το κάνουν αυτό επειδή δεν καταλαβαίνουν τι είναι καλύτερο για το τομάρι τους. Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Αραχτος ειμαι οχι στο γραφειο μου ομως αλλα στο κρεβατι μου με διπλη κουβερτα γιατι δεν εχω θερμανση, οκ δεν εχει τις τρελες επιλογες αλλα εχει πιο πολλες απο αυτον που θα μεινει πισω και θα πεθανει . Πολλοι απο αυτους αλλα πιστευουν και αλλα ισχυουν οπως και πολλοι ελληνες πηγαν στο εξωτερικο για να γλυτωσουν απο την κριση και παρακαλαγανε για να γυρισουν πισω γιατι κοιμοντουσαν στα παγκακια, μην πω για τα ψεμματα που τους λενε οι δουλεμποροι. Κι εσύ αν πουλήσεις το σπίτι που έχεις 4άρα σίγουρα την έχεις, βλακείες λέω, 15.000 τουλάχιστον. Πάρτα και πάνε Ευρώπη να βρεις δουλειά στον τομέα σου. Αλλά προφανώς δεν έχεις φτάσει στην κατάστασή τους, αλλιώς θα το έκανες. Και δεν μιλάμε μόνο για ανεργία που είναι το δικό σου πρόβλημα, αλλά και για πείνα σε σημείο θανάτου, πολέμους, σκοτωμούς, κτλ Σύνδεση στο ίντερνετ και υπολογιστής; Αχαχαχα, γελάσαμε. Ρεύμα; Φαί στο πιάτο; Ρούχα; Ειλικρινά συγκρίνεις την δική σου κατάσταση με την δική τους; Το σπιτι μου εχει αντικειμενικη αξια 22 χιλιαρικα το οποιο ειναι μισο δικο μου αρα 11 χιλιαρικα δικα μου που για να τα παρω πρεπει να το πουλησω και για να γινει αυτο πρεπει να βρω τα 600 ευρω για να το παρω στο ονομα μου γιατι ακομα δεν τα εχω και δευτερον να βρεθει αγοραστης. Φυσικα και δεν την συγκρινω ειναι πολυ χειροτερη αλλα δεν το λεω απο θεση ισχυος δεν εχω καμια βιλα, ναι εχω φαι γιατι με συντηρει μια θεια μου αν παθει κατι και δεν εχω βρει δουλεια μεχρι τοτε πολυ πιθανον να καταληξω στα συσσίτια, ρουχα δεν εχω αγορασει απο το 2010 απλα τα μπαλωνω και ιντερνετ ειναι απο τις λιγες διασκεδασεις που εχω. 1
TeZaS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δώστε αύριο διαβατήριο στους λαθρομετανάστες και θα δείτε μεθαύριο πόσοι θα έχουν φύγει...
GreyHorse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν θελουν αλλα μενουν γιατι ειναι ετσι η ευρωπαικη πολιτικη σε θεματα παρανομης μεταναστευσης δυστηχως Αραχτος ειμαι οχι στο γραφειο μου ομως αλλα στο κρεβατι μου με διπλη κουβερτα γιατι δεν εχω θερμανση, οκ δεν εχει τις τρελες επιλογες αλλα εχει πιο πολλες απο αυτον που θα μεινει πισω και θα πεθανει . Πολλοι απο αυτους αλλα πιστευουν και αλλα ισχυουν οπως και πολλοι ελληνες πηγαν στο εξωτερικο για να γλυτωσουν απο την κριση και παρακαλαγανε για να γυρισουν πισω γιατι κοιμοντουσαν στα παγκακια, μην πω για τα ψεμματα που τους λενε οι δουλεμποροι. Το σπιτι μου εχει αντικειμενικη αξια 22 χιλιαρικα το οποιο ειναι μισο δικο μου αρα 11 χιλιαρικα δικα μου που για να τα παρω πρεπει να το πουλησω και για να γινει αυτο πρεπει να βρω τα 600 ευρω για να το παρω στο ονομα μου γιατι ακομα δεν τα εχω και δευτερον να βρεθει αγοραστης. Φυσικα και δεν την συγκρινω ειναι πολυ χειροτερη αλλα δεν το λεω απο θεση ισχυος δεν εχω καμια βιλα, ναι εχω φαι γιατι με συντηρει μια θεια μου αν παθει κατι και δεν εχω βρει δουλεια μεχρι τοτε πολυ πιθανον να καταληξω στα συσσίτια, ρουχα δεν εχω αγορασει απο το 2010 απλα τα μπαλωνω και ιντερνετ ειναι απο τις λιγες διασκεδασεις που εχω. Από θέση ισχύος μιλάς, σπίτι έχεις, θεια σε ταίζει, αν πάθει κάτι υπάρχουν και συσσίτια, ρούχα έχεις, ίντερνετ έχεις, υπολογιστή έχεις, βασιλιάς είσαι σε σχέση με αυτούς. Και το βασικότερο δεν κινδυνεύει η ζωή σου κάθε ώρα και στιγμή.
redhotstef Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Στην κατοχη, οταν φευγαν οι δικοι μας για μεταναστες, δινανε λεφτα σε δουλεμπορους; Γνωριζετε τιποτα;
GreyHorse Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Στην κατοχη, οταν φευγαν οι δικοι μας για μεταναστες, δινανε λεφτα σε δουλεμπορους; Γνωριζετε τιποτα; Εκείνη την εποχή, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστραλία κτλ ζητούσαν εργάτες από άλλες χώρες. Γι'αυτό γέμισαν με μαύρους, ιδίως γαλλόφωνες χώρες, τούρκους, μαροκανούς, κτλ Συγκρίνεις διαφορετικές εποχές, μέσα στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροί που στους καιρούς φτώχειας μας οι αλλοδαπές χώρες έκαναν τάματα για ανειδίκευτους εργάτες. Edit LoL, τώρα το πρόσεξα, μιλάς για τα χρόνια της γερμανικής κατοχής; Ξέρεις, εκείνα τα χρόνια που ταυτόχρονα έτυχε να υπάρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;;;;;
Anorymous Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δώστε αύριο διαβατήριο στους λαθρομετανάστες και θα δείτε μεθαύριο πόσοι θα έχουν φύγει... μακαρι αλλα εδω οι ευρωπαιοι εταιροι μας κανουν τις παπιες Από θέση ισχύος μιλάς, σπίτι έχεις, θεια σε ταίζει, αν πάθει κάτι υπάρχουν και συσσίτια, ρούχα έχεις, ίντερνετ έχεις, υπολογιστή έχεις, βασιλιάς είσαι σε σχέση με αυτούς. Και το βασικότερο δεν κινδυνεύει η ζωή σου κάθε ώρα και στιγμή. Οσοι ηρθαν στην Ελλαδα δεν ειναι σε τοσο χαλια κατασταση δυστηχως οι αλλοι ειναι, ναι δεν ειμαι ακομα σε τοσο δυσκολη κατατασταση αλλα στο μελλον ποτε δεν ξερεις. Τωρα για την υγεια που ελπιζω πως ναι γιατι δεν εχω κανεις εξετασεις ενεκα που ειμαι ανασφαλιστος και να σου πω αν δεν το ξερεις οτι στην χωρα μας πλεον πολλοι ελληνες πανε στους γιατρους χωρις συνορα λογω ανέχειας. LoL, τώρα το πρόσεξα, μιλάς για τα χρόνια της γερμανικής κατοχής; Ξέρεις, εκείνα τα χρόνια που ταυτόχρονα έτυχε να υπάρχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;;;;; Ναι ειχε και δεν γινεται συγκριση ΑΛΛΑ και τοτε οσοι ειχαν λεφτα την εκαναν για Ελβετια, ΗΠΑ, Αυστραλια κλπ τους αλλους τους εφαγε η μαρμανγκα οπως γινεται και τωρα οσοι βρισκουν λεφτα την κανουν για Ευρωπη οι αλλοι ειτε ζουν απο τυχη ή πεθαινουν.
DrLo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Anorymous, να σε ρωτήσω κάτι ? Μπορείς να μαζέψεις και εσύ 4-5κ πουλώντας κάτι, έτσι δεν είναι ? Ακόμα και αν όχι, αν στα δώσω εγώ, ΄θα πήγαινες στην Ταϋλανδη να βρεις την τύχη σου ή στην Ιταλία ? Στην κατοχη, οταν φευγαν οι δικοι μας για μεταναστες, δινανε λεφτα σε δουλεμπορους; Γνωριζετε τιποτα; Ποιοί ακριβώς εφευγαν "μετανάστες" στη Κατοχή ? Στον εφύλιο ναι φύγαν αρκετοί, και ανάλογα ποιόν θα ρωτήσεις, ναι τους διακινούσαν "δουλέμποροι" Δώστε αύριο διαβατήριο στους λαθρομετανάστες και θα δείτε μεθαύριο πόσοι θα έχουν φύγει... Ποιά χώρα, με το που περνάει κάοιος τα σύνορά της του δίνει διαβατήριο ? Α, και αν χρειαστεί να τα πάρεις πίσω τα "διαβατήρια" , πώς θα το κάνεις?
TeZaS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ποιά χώρα, με το που περνάει κάοιος τα σύνορά της του δίνει διαβατήριο ? Α, και αν χρειαστεί να τα πάρεις πίσω τα "διαβατήρια" , πώς θα το κάνεις? Γιατί να τα πάρεις πίσω? Νομίζεις θα τους ξαναδείς ποτέ? Ελλάδα θα κάτσουν να ψάχνουν για δουλειά ως Έλληνες ή θα πάνε Γερμανία, Γαλλία ως "Ευρωπαίοι" πολίτες και θα επωφεληθούν κάθε είδος βοήθεια που δίνουν αυτά τα κράτη?
DrLo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γιατί να τα πάρεις πίσω? Νομίζεις θα τους ξαναδείς ποτέ? Ελλάδα θα κάτσουν να ψάχνουν για δουλειά ως Έλληνες ή θα πάνε Γερμανία, Γαλλία ως "Ευρωπαίοι" πολίτες και θα επωφεληθούν κάθε είδος βοήθεια που δίνουν αυτά τα κράτη? Γιατί όχι ? Τα διαβατήρια ξέρεις δεν είναι φειγ βολαν ούτε συνδέσεις κιντητής να τα μοιράζουμε στο μετρό. Ο κάτοχός του έχει και άλλα δικαιώματα (πχ πολιτικά) πέρα από το να ταξιδεύει ... δεν είναι κάρτα τρένου. Επαναλαμβάνω, ξέρεις καμία χώρα διατεθιμένη να δώσει εκατοντάδες χιλιάδες διαβατήρια? Εαν είναι να δίνουμε διαβατήρια στους φτωχούς και κατατρεγμένους , γιατί να περιμένουμε να έρθουν στην Ελλάδα, γιατί να μη τα στέλνουμε ταχυδρομικά. και στη τελική ποιός σου δίνει το δικαίωμα να "φορτώνεις" την κάθε Γερμανία/Γαλλία με εκατοντάδες χιλιάδες διαβατηριούχους ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα