Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το SmartWatch 3 της Sony κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες, αλλά η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε μόλις πρόσφατα ότι το πλέον σύγχρονο smartwatch της θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι.Το SmartWatch 3 με την κάσα και του μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως από τον επόμενο μήνα. Κατά τα άλλα, η συσκευή δεν διαφέρει σε κανένα άλλο σημείο από την πρωτότυπη έκδοση, αν και τώρα υποστηρίζει τις προδιαγραφές IP68 (όσο αφορά στην αντοχή στο νερό, στην σκόνη κ.ά) αντί για τις προδιαγραφές IP58.

Έτσι, είναι ένα από τα λίγα επώνυμα smartwatches με ενσωματωμένο GPS, διαθέτει οθόνη transflective LCD 1,6 ιντσών ανάλυσης 320 x 320 pixels και ενσωματώνει Qualcomm επεξεργαστή και υποστηρίζει απλή microUSB2.0 φόρτιση.

Μαζί με το SmartWatch 3 από ανοιξείδωτο ατσάλι, η Sony κυκλοφόρησε και το SmartWatch 3 holder, που επιτρέπει στον χρήστη να παραμετροποιήσει την εμφάνιση του smartwatch της Sony χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε κοινό λουράκι των 24mm. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το κόστος του μεταλλικού SmartWatch 3 ή του holder.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Τι βλακείες είναι αυτά με τα ip68 , σε κινητό άντε να το καταλάβω σε ρολόι γιατί δεν αδιαβροχοποιούν κανονικά για κάποια μέτρα σε θάλασσα;

Δημοσ.

Τι βλακείες είναι αυτά με τα ip68 , σε κινητό άντε να το καταλάβω σε ρολόι γιατί δεν αδιαβροχοποιούν κανονικά για κάποια μέτρα σε θάλασσα;

Σαν το apple watch πχ;

Δημοσ.

Σαν το apple watch πχ;

Καλά σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι αυτό είναι καλύτερο σε αυτό το τομέα, αλλά όταν πας να γίνεις ρολόι δε μπορείς να μιλάς για γλυκό νερό και 1.5 μέτρο βάθος
Δημοσ.

το ρολόϊ δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να μπαίνει και στο νερό.

το βασικό είναι όταν πλένεσαι να μην χαλάει.

φοράω 25 χρόνια ρολόγια ποτέ δεν τα έχω φορέσι ούτε στην θάλασσα ούτε στην πισίνα. δεν βρίσκω τον λόγο. άμα θέλω να μάθω ακριβώς την ώρα βγαίνω και κοιτάω ή ρωτάω. 

και να πω και δυο λόγια για το ρολόϊ

Super ρολόϊ. Αν έχει 300 - 500 ευρώ θα έχει πολλούς πελάτες. το ότι αλλάζουν τα καντράν είναι υπέροχο γιατί πέρνεις ένα τέτοιο ρολόϊ και το έχεις και αθλητικό και βραδυνό ανάλογα το καντράν. αν ήταν και στρόγγυλο θα ήταν και πολύ πιο κυμπάρικο.

Δημοσ.

φοράω 25 χρόνια ρολόγια ποτέ δεν τα έχω φορέσι ούτε στην θάλασσα ούτε στην πισίνα. δεν βρίσκω τον λόγο. άμα θέλω να μάθω ακριβώς την ώρα βγαίνω και κοιτάω ή ρωτάω. 

καλά αυτό το κάνεις εσύ, δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι, εγώ ανέκαθεν κολυμπούσα με ρολόι, μόνο για να κοιμηθώ το βγάζω και άλλοι ούτε καν για αυτό 

όπως και να χει εμένα στα smarthwatch αυτό που με χαλάει κυρίως είναι η αυτονομία τους που σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτη 

αν κάπως τη πήγαιναν έστω στο μήνα ή άντε έστω στο 15ημερο να το σκεφτώ, αλλά προτιμώ το ποτέ ή κάθε 5-7 χρονιά ενός συμβατικού ρολογιού 

• Like 1
Δημοσ.

καλά αυτό το κάνεις εσύ, δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι, εγώ ανέκαθεν κολυμπούσα με ρολόι, μόνο για να κοιμηθώ το βγάζω και άλλοι ούτε καν για αυτό 

όπως και να χει εμένα στα smarthwatch αυτό που με χαλάει κυρίως είναι η αυτονομία τους που σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτη 

αν κάπως τη πήγαιναν έστω στο μήνα ή άντε έστω στο 15ημερο να το σκεφτώ, αλλά προτιμώ το ποτέ ή κάθε 5-7 χρονιά ενός συμβατικού ρολογιού 

Ετσι μπραβο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...