Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απορω δηλαδη γιατι περνουν οι περισσοτεροι smartphone αφου μονο τηλεφωνα και μυνηματα κανουν αντε και λιγο facebook

ξεγυφαμε απο το θεμα

εδω παιρνουν iphone και δε ξερουν τι θα πει ios ή siri. Αλλά εχω καταλαβει το εξης: οσο πιο ασχετος καποιος (μέχρι 30-35), τοσο πιο μοστρα κινητο και ας το εχει μόνο για μνμ/κλησεις/fb και selfies.

• Like 5
Δημοσ.

Βρε χρυσο μου παιδι ,δεν υπάρχει λεμε ,πατα να το αγοράσεις .

Τι; δεν εχει κουμπι ;

Μήπως επειδη δεν υπάρχει;

Ενα δυο χρησιμοποιημένα υπάρχουν και δε θα ξαναφέρουν καινούργια ,μην αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες

.lXiRw6xJhiP6TEGli.gif

Και η nenya σου ειπε οτι εχει καταστηματα που εχει περιορισμενο stock.

Βεβαια πλαισιο ειναι και οτι θελει γραφει αλλα μην την λες και απο πανω.

Να το αγορασεις online δεν εχει κουμπακι, αλλα να πας να κανεις αλλαγη δωρου μπορεις.

Υποθετικα.

Παρε τελεφωνο σ'αυτα και μην γκρινιαζεις.

Δημοσ.

βασικα,τι να περιμενουμε,πολυκαταστημα τεχνολογιας ειναι,κ αν φτασεις ως εκει για να εξυπηρετηθεις,παει να πει οτι θα εχεις κ την αντιστοιχη μεινστριμ αντιμετωπιση.οποιος ξερει εελαχιστα ψωνιζει μονος του απτο νετ.

τωρα για τα turbox ελπιζω να βλεπει καποιος του πλαισιου κ ελεος ρε παιδια να αλλαξει το τονομα.ειναι δηλαδη τελειως κιτς κ ακαλαισθητο.εχουμε 2015 κ η λεξη turbo σε διαφορα προιοντα εχει σταματησει να χρησιμοποιηται απτο 90.ξεκινησε μαζι με την εφευρεση του turbo στα αυτοκινητα,αλλα γρηγορα εγινε καραμελα κ κουρασε.

Βαλτε ενα ελληνικο γραμμα,τοσα λογκο ξενα κ εχουν ενα ελληνικο μεσα.εμεις εδω στην ελλαδα βρηκαμε το..TURBO;δηλ ποσο πιο ρηχο..

τεσπα.αλλο μεγαλο μειον ειναι το αφτερσειλς τους.αν αγορασεις κατι κ δε σαρεσει ρε αδερφε,στις υπολοιπες αλυσιδες media-kots το πακεταρεις οπως ναναι κ τους το γυρνας πισω εντος 10 ημερων ΧΩΡΙΣ λογο για πιστωτικο,η κ χρηματα στο χερι.στο πλαισιο δεν γινεται αποσο με ενημερωσε υπαλληλος,οταν εψαχνα για τηλεοραση πριν κανα χρονο.

• Like 6
Δημοσ.

Παρε τελεφωνο σ'αυτα και μην γκρινιαζεις.

παρε οπωσδήποτε τηλεφωνο γιατι 90% ΔΕΝ θα το εχουν (το εχω παθει τουλ. 5 φορές το τελευταίο 5μηνο με διαφορα προιοντα) ή αν το εχουν θα εινει εκθεσιακο!

Δημοσ.

βασικα,τι να περιμενουμε,πολυκαταστημα τεχνολογιας ειναι,κ αν φτασεις ως εκει για να εξυπηρετηθεις,παει να πει οτι θα εχεις κ την αντιστοιχη μεινστριμ αντιμετωπιση.οποιος ξερει εελαχιστα ψωνιζει μονος του απτο νετ.

τωρα για τα turbox ελπιζω να βλεπει καποιος του πλαισιου κ ελεος ρε παιδια να αλλαξει το τονομα.ειναι δηλαδη τελειως κιτς κ ακαλαισθητο.εχουμε 2015 κ η λεξη turbo σε διαφορα προιοντα εχει σταματησει να χρησιμοποιηται απτο 90.ξεκινησε μαζι με την εφευρεση του turbo στα αυτοκινητα,αλλα γρηγορα εγινε καραμελα κ κουρασε.

Βαλτε ενα ελληνικο γραμμα,τοσα λογκο ξενα κ εχουν ενα ελληνικο μεσα.εμεις εδω στην ελλαδα βρηκαμε το..TURBO;δηλ ποσο πιο ρηχο..

τεσπα.αλλο μεγαλο μειον ειναι το αφτερσειλς τους.αν αγορασεις κατι κ δε σαρεσει ρε αδερφε,στις υπολοιπες αλυσιδες media-kots το πακεταρεις οπως ναναι κ τους το γυρνας πισω εντος 10 ημερων ΧΩΡΙΣ λογο για πιστωτικο,η κ χρηματα στο χερι.στο πλαισιο δεν γινεται αποσο με ενημερωσε υπαλληλος,οταν εψαχνα για τηλεοραση πριν κανα χρονο.

Συμφωνώ! Το όνομα αυτό με ενοχλεί πιο πολύ από την αμφισβητούμενη ποιότητα των προϊόντων! (προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα αλλά δεν έχω ψωνίσει και τα χιλιάδες turbo x :P )

Δημοσ.

Συμφωνώ! Το όνομα αυτό με ενοχλεί πιο πολύ από την αμφισβητούμενη ποιότητα των προϊόντων! (προσωπικά δεν είχα κάποιο θέμα αλλά δεν έχω ψωνίσει και τα χιλιάδες turbo x :P )

και τι θα γινει με το ωραιοτατο παρατσουκλι τουβλο-x σε περιπτωση αλλαγης ονοματος;

• Like 12
Δημοσ.

TurboX= Φόλα  Εαν είσαι απαιτητικός. Όταν ήμουν φοιτητής είχα πάρει μια ευρεία γκάμα από αυτά τα προιόντα. Τα μόνα καλά ήταν κάτι πληκτρολόγια με 4 ευρώ τα οποία ήταν ιδιαιτερα ανθεκτικά. Οτιδήποτε άλλο από τα mp3 μέχρι τα UPS με το ζόρι έβγαζαν χρόνο.

Δημοσ.

παρε οπωσδήποτε τηλεφωνο γιατι 90% ΔΕΝ θα το εχουν (το εχω παθει τουλ. 5 φορές το τελευταίο 5μηνο με διαφορα προιοντα) ή αν το εχουν θα εινει εκθεσιακο!

Yeap, και εγω απο εμπειρια το λεω, αν και δεν ηταν εκθεσιακα στην περιπτωση μου.

Δημοσ.

παρομοιως.δεν υπαρχει ποτε σαν περιπτωση να δωσω ενα σημαντικο ποσο για μενα κ να παρω κατι μαυτο το ονομα ΕΚΤΟΣ κ αν εχει τουλαχ 60% φτηνοτερη τιμη απτον ανταγωνισμο.

θα μπορουσε με τετοιο ονομα να μεινει μονο σε φτηνα περιφερειακα πχ τα πληκτρολογια με τα 4ε.εκει ηταν ενδιαφερον ας πουμε.

αλλα να βγαζεις συσκευες κ να ταχεις να μοστραρουν τωρα διπλα στα επωνυμα ειναι λιγο θρασος.μεχρι κ ταμπλετ ειχε με κανα 500ε θυμαμαι κ διπλα μετα ηταν κατι ipad..ειλικρινα,το πηρε κανενας?

• Like 2
Δημοσ.

και λιγο λες....

μου θυμιζεις μια συζητηση που ειχα με εναν gadgetακια οταν ειχε πρωτοβγει το 3G και ειχε παρει καινουργιο κινητο

-εμενα το κινητο μου ειναι 3G

-δηλαδη? (εκανα τον ασχετο)

-τι δηλαδη? ειναι 3G!

-και τι παραπανω κανει?

-οοοοχουυυυ ρε μαλακα, ειναι καλυτερο...

-σε τι?

-σε ολα

-....

φταινε βεβαια και οι διαφημισεις που λενε "τωρα κινητα με 3G και με καλυτερο δικτυο" κτλ...

απορω δηλαδη γιατι περνουν οι περισσοτεροι smartphone αφου μονο τηλεφωνα και μυνηματα κανουν αντε και λιγο facebook

ξεγυφαμε απο το θεμα

Μου έχει τύχει και σε μένα κάτι παρόμοιο

- Πήρα υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, 6πύρηνο, 16GB ram, 256GB ssd, 4TB hdd, 1500 ευρώ τον πλήρωσα.

- Και τι κάνεις με αυτόν;

- Τι εννοείς τι κάνω;

- Ασχολείσαι επαγγελματικά με αυτόν;

- Όχι, τον έχω για να σερφάρω στο ίντερνετ.

• Like 4
Δημοσ.

και λιγο λες....

μου θυμιζεις μια συζητηση που ειχα με εναν gadgetακια οταν ειχε πρωτοβγει το 3G και ειχε παρει καινουργιο κινητο

-εμενα το κινητο μου ειναι 3G

-δηλαδη? (εκανα τον ασχετο)

-τι δηλαδη? ειναι 3G!

-και τι παραπανω κανει?

-οοοοχουυυυ ρε μαλακα, ειναι καλυτερο...

-σε τι?

-σε ολα

-....

φταινε βεβαια και οι διαφημισεις που λενε "τωρα κινητα με 3G και με καλυτερο δικτυο" κτλ...

ξεγυφαμε απο το θεμα

Μου φέραν να κάνω format ένα τούβλο χ και έβγαλα τα μάτια μου. Μιλάμε για All in one αντιγραφή του iMac με πλαστικό μαύρο αντίγραφο του magic mouse και μαύρο πλαστικό αντίγραφο του apple keyboard, του οποίου η οθόνη είναι πιο άθλια και από τις crt, και όταν τον ρωτάω πόσο το πήρες μου λέει

-Μπηκα στο μαγαζί και το είδα και με άρεσε

-Ελα πες πόσο ;

-1100

:X

Δεν επιλέγουν με κριτήρια specs και ποιότητα αλλά με το τι βλέπουν όμορφο. Βλέπουν και το think think think think στον Ant1 την ώρα που παίζουν σαπουνόπερες και λένε τέρμα, turbo x στα πάντα...

Λίγο να ψάξουν στο net βαριούνται, παίζουν candy crush ακούνε Παντελίδη και πίνουν φραπέ

• Like 7
Δημοσ.

Μου φέραν να κάνω format ένα τούβλο χ και έβγαλα τα μάτια μου. Μιλάμε για All in one αντιγραφή του iMac με πλαστικό μαύρο αντίγραφο του magic mouse και μαύρο πλαστικό αντίγραφο του apple keyboard, του οποίου η οθόνη είναι πιο άθλια και από τις crt, και όταν τον ρωτάω πόσο το πήρες μου λέει

-Μπηκα στο μαγαζί και το είδα και με άρεσε

-Ελα πες πόσο ;

-1100

:X

Δεν επιλέγουν με κριτήρια specs και ποιότητα αλλά με το τι βλέπουν όμορφο. Βλέπουν και το think think think think στον Ant1 την ώρα που παίζουν σαπουνόπερες και λένε τέρμα, turbo x στα πάντα...

Λίγο να ψάξουν στο net βαριούνται, παίζουν candy crush ακούνε Παντελίδη και πίνουν φραπέ

μη τους υποτιμας καθολου αυτους, ουτε να τους ανοιγεις τα ματια γιατι οι περισσοτεροι απο κατι τετοιους ζουμε!

φανταζεσαι μια μερα ολοι να ξυπναγανε και να εχουν τεχνολογικη γνωση για οτι εχει σχεση με υπολογιστες, κινητα, ιντερνετ?

ολες οι εταιριες πληροφορικης και εμποριου θα κλεισουν.

αφου λοιπον δε μας επηρεάζουν εμας αρνητικα στη τσεπη μας, αστους να κανουν οτι θελουν και μεις να γελαμε με αυτους.

• Like 3
Δημοσ.

μη τους υποτιμας καθολου αυτους, ουτε να τους ανοιγεις τα ματια γιατι οι περισσοτεροι απο κατι τετοιους ζουμε!

φανταζεσαι μια μερα ολοι να ξυπναγανε και να εχουν τεχνολογικη γνωση για οτι εχει σχεση με υπολογιστες, κινητα, ιντερνετ?

αφου λοιπον δε μας επηρεάζουν εμας αρνητικα στη τσεπη μας, αστους να κανουν οτι θελουν και μεις να γελαμε με αυτους.

Σε κάτι τέτοια απλά δεν μιλάς. Όπως σε αυτούς που λένε έχω iPhone και είναι καλύτερο γιατί είναι iPhone έτσι και αυτούς τους αφήνεις στον ύπνο τους. Γενικά σιγά μη σπάσω εγώ τα τέτοια μου με τον καθένα να τον μορφώσω τεχνολογικά και να του πω ότι δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Αυτά τα ολίγα. Ο ts την κοπάνησε; :P
  • Like 2
Δημοσ.

Σε αυτό έχεις πολύ μεγάλο δίκιο. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δουλειές. Παράδειγμα εγώ μέχρι και το 2012 μου έκανε λογιστής την φορολογική. Το 2013 το έψαξα λιγάκι και την έκανα μόνος μου. Αν μπορούσαν να το κάνουν όλοι αυτό, θα είχαν χάσει την δουλειά τους οι λογιστές. Η ας πούμε οι μηχανικοί αυτοκινήτων, αν ξαφνικά όλοι μάθαιναν πως να φτιάχνουν τα αυτοκίνητά τους... και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Με ανταγωνιστη MLS, μια χαρα ειναι το turbo x   :ph34r:

Περα απο τη πλακα, μη ξεχνας οτι η χωρα ειναι αρκετα πισω στο θεμα market. Εαν ειναι να γινει κατι καλο, αυτο θα γινει απο νεες εταιρειες.... Εαν.... βασικα γινεται, πχ βλεπεις κατι πιτσιρικαδες να πουλανε ελαιολαδα σε κατι μπουκαλια που ντρεπεσαι να τα ανοιξεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...