Sakiz105 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ αυτή την απορία είχα.Όταν έβλεπα βιντεάκια στο youtube όλα έδειχναν ότι ο g3258 είναι καλύτερος στα games τελικά τι από τα δύο ισχύει; Μην τρελαθουμε.Σχεδον οτι παιχνιδι βγηκε μετα το 2011 χρησιμοποιει 4 πυρηνες.ΦΥσικα και θα ειναι καλουτερος ο 860k 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Εγώ προσωπικά τέτοιου είδους benchmarks δεν τα εμπιστεύομαι. Γενικότερα δεν εμπιστεύομαι τα benchmarks παρά μόνο τα κοιτάω ενδεικτικά. Διαβάζοντας benchmarks δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω πραγματικά, άλλα sites βγάζουν τον athlon καλύτερο και άλλα τον pentium καλύτερο. Γενικότερα αυτό ισχύει για όλους τους επεξεργαστές, κάθε site βγάζει και διαφορετικά αποτελέσματα. Οπότε δεν θα αρχίσω να λέω ο ένας είναι καλύτερος επειδή είναι αυτό, παρά θα πω ότι δεν βρίσκω λόγο να πάρεις g3258 όταν με λίγα περισσότερα παίρνεις 4πύρηνο. Δεν σημαίνει ότι α τετραπύρηνος ουάου δύναμη, απλά από πλευράς πρακτικότητας αποδίδει καλύτερα από έναν διπύρηνο και υπόσχεται σαφώς ομαλότερο gameplay. Στα multiplayer πολεμικών για παράδειγμα ο g3258 όσο oc και να πάρει και όσο καλύτερα fps να βγάλει λόγω του πιο δυνατού single core performance. θα υπολείπεται πυρήνων όπως και να έχει. Ο x4 από την άλλη θα κρατήσει multiplayer χωρίς stuttering. Εδώ κρατάνε bf4 multiplayer οι x4 750k/760k αξιοπρεπώς και χωρίς stuttering, θα παρουσιάσει αδυναμία ο steamroller x4 860k ο οποίος είναι καλύτερος ;
balourdiskakos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εγω τουλαχιστον που τον εχω δεν εχω θεμα πουθενα.. παιζω farcry 4 full και metro last light χωρις προβληματα..χωρις OC..
balourdiskakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα στους φιλους..Επανέρχομαι λοιπόν μετα απο καμποσο καιρο.. εκανα καποιες αλλαγες στο pc μου.. Αλλαξα κουτι και πηρα το coolermaster k380 , εχω 3 ανεμιστηρια πανω,το θεμα μου ειναι οτι ενω εχω κλεισει το CPB (Core performance boost) αντιμετωπιζω παλι το θεμα με τις θερμοκρασιες και μου φεναιται οτι ειναι καπως υψηλο το Core Voltage που παιρνει ο CPU..Μπορειτε να δειτε και τις εικονες που εχω επισυναψει..Οι θερμοκρασιες ειναι σε idle.. Mult1C0r3Cpu Αν μπορεις ριξε μια ματια μηπως ξερεις κατι..ευχαριστω!
jgeorgiou Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 balourdiskakos o επεξεργαστής σου έχει TDP 95W αυτό σημαίνει για "συνήθη" χρήση ..... νομίζω αντιστοιχεί στο 70% workload και όχι αν τον στρεσάρεις ο Intel® Core™ i7-4770 Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) έχει TDP 84 W και η INTEL κάνει ποιο έξυπνη διαχείριση και σε χαμηλό workload η θερμοκράσια πέφτει πολύ χαμηλά. Αφού είσαι τόσο "ψείρας" γιατί δεν έπαιρνες με 25ευρώ παραπάνω έναν Ι3 4170 που στην πράξη θα έβγαζε καλύτερη απόδοση και θα ήταν και κρύος? (o I3 πιανει την θερμοκράσία του AMD-IDLE σε 100% workload και ο στοκ ανεμιστήρας-της πλάκας δουλεύει στο ρελαντί) http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106.html 1
IceFrog Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν ειναι τιποτα, Εαν δεν εχεις κανει oc πηγαινε και καρφωσε το ρευμα στο 1,28 και θα πεσεις λιγο. Και μενα στην αρχη ειχε πολυ υψηλη θερμοκρασια, αλλα μετα απο καποιες ρυθμσεις στο bios ανεβασα συχνοτητα και κατεβασα vcore.
balourdiskakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπορεις να μου πεις πως ακριβως να το κανω ?
balourdiskakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Την εχω γραψει σε προηγουμενα σχολια φιλε μου,Asus A88 αν θυμαμαι καλα! Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App Εχω την Asus A88XM PLUS Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
IceFrog Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πας στο bios στην καρτελα Ai tweaker menu και εκει που λεει cpu voltage offset, το κανεις manual και βαζεις το voltage που σου ειπα μπορεις να κατεβασεις και το llc στο regular
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εξακολουθώ να απορώ για ποιο λόγο δίνει τόσο ρεύμα η μητρική πραγματικά. Γύρνα στο bios default settings και κλείσε και το turbo ξανά, μιας και στα default το turbo ανοίγει. Κάτι μου λέει πως πρέπει να κάνεις bios update στο πιο τελευταίο, εκεί ποντάρω το φταίξιμο για το υπερβολικό για στοκ ρολόγια ρεύμα. Η διαδικασία είναι απλή, παίρνεις ένα στικάκι, το βάζεις στο pc, δεξί κλικ διαμόρφωση, επαναφορά προεπιλογών συσκευής, τικάρεις γρήγορη διαμόρφωση και ξεκινάς την διαμόρφωση. Πας στο παρακάτω λινκ και κατεβάζεις το bios 2302, αποσυμπιέζεις το τελευταίο bios, ας πούμε στην επιφάνεια εργασίας, αντιγραφή το αρχείο .cap στο στικάκι κατευθείαν, βγάζεις στικάκι, πας bios, τοποθετείς στικάκι και πας στο ez mode για να φλασάρεις το bios. Ήθελα να ήξερα που στο καλό κολλάει η intel εδώ, το παιδί θέλει βοήθεια με τις θερμοκρασίες όχι νέο cpu. Επίσης, πια ψύκτρα έχει balourdis ; http://www.asus.com/Motherboards/A88XMPLUS/HelpDesk_Download/ 1
balourdiskakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχω την raijintek zelos ,μονο αυτη χωραγε στο παλιο κουτι που ειχα..εχω κανει bios update στην τελευταια εκδοση κ εκλεισα το CPB οπως μου ειχες ξαναπει.. Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
spiti Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 balourdiskakos δεν θα στο έλεγα αλλά σε βλέπω ότι προσπαθείς , τρως τσάμπα τον χρόνο σου και κανένας δεν σου μιλά ευθέως 1) το raijintek zelos ΔΕΝ κάνει για 100watt επεξεργαστή 2) Αν το κουτί σου είναι μικρό και δεν μπορείς να πάρεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια EVO212 πούλα τα(m/b , cpu) και πάρε τον Ι3 4170 με το στοκ κουλερ και θα με θυμηθείς ...η πραγματική απόδοση του θα είναι σαν να κάνεις 30-40% overclock στον επεξεργαστή σου με κουλερ των 60-70ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/6514674/Intel-Core-i3-4170-BOX.html?keyphrase=i3+4170
balourdiskakos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Φιλε μου δεν εχω προθεση να πουλησω η να αγορασω καποιο αλλο εξαρτημα,με εξυπηρετει στο μεγιστο..το θεμα μου ειναι να κανω αυτο να δουλεψει..φιλε multicorecpu τωρα ειδα οτι εχει βγει εκδοση 2203,εχω την 2202..λες να φταιει αυτο ομως;;τωρα οταν εγκαταστησω την 2203 δν θα ειναι σε default οι ρυθμισεις;;θα περασω την καινουρια εκδοση κ θα κανω disable το cpb και θα δω αν αλλαξει κατι.. Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App 1
spiti Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 balourdiskakos ok..... τότε προετοιμάσου για το ενδεχόμενο αυτές να είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες στην περίπτωση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα