Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά :)
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Wifi.
λοιπον...
Εχω το TP-LINK TD-W8920G και συνδέομαι κανονικά στο ίντερνετ κάνοντας κλίση (μέσω τηλεφώνου και VPN), το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ από το κινητό, ούτε με το ταμπλετ. 
Να σημειώσω ότι συνδέομαι με το κινητο στο wifi απλά δεν μπορώ να μπώ....
Επισης σε άλλα wifi μπαίνω κανονικά.
Μπορεί να είναι λίγο χαζή η ερώτηση αλλά για Wifi χρειάζομαι και σημα Cosmote?
Οπως καταλάβατε είμαι λίγο άσχετος :D
To παράξενο είναι ότι με το λάπτοπ συνδέεται κανονικά, μέσω κλίσης πάλι όμως, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

Δημοσ.

Για να συνδεθείς πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το wifi του κινητού και του ταμπλετ,στο TP-LINK TD-W8920G να έχεις ανοικτά το wifi του σε ένα κανάλι πχ 1 η 6 η 11, δεν χρειάζεται σημα από τον Cosmote η VODAFONE!! το σημα από το μοντεμ εκπέμπεται κωδικοποιημένο,

Δημοσ.

Ναι το ξέρω, ανοιχτό το έχω :D
Αυτό με τα κανάλια δεν πολυ κατάλαβα...
Λοιπόν, αυτό είναι το μόντεμ, όπου το πρώτο λαμπάκι (power) είναι αναμένο,
το δεύτερο (system) αναβοσβήνει με αργό ρυθμό ενώ το τρίτο (DSL) και το νούμερο 1 αναβοσβήνουν γρήγορα.
το τέταρτο (WLAN) δεν είναι αναμένο.
20150111_234532_zps952ed8b0.jpg
κάθε φορά που είναι να κάνω σύνδεση κάνω με κλίση, δηλαδή έτσι.
Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomi
και μια εικόνα απο το κέντρο δικτύου μήπως βοηθήσει
για ποιον λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ με το κινητό/τάμπλετ?
ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Δεν κάνεις κλίση VPN, κάνεις PPPoE.

Λογικό είναι να μην έχεις internet στο WiFi, το TPLink είναι σε Bridge mode και στην ουσία στο ίντερνετ συνδέεται μόνο ο υπολογιστής σου. 

Πέρασε το Username / Password  στο ίδιο το Router (ώστε να συνδεθεί αυτό στο ίντερνετ) και θα λειτουργήσει. 

Δημοσ.

μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό, μήπως λίγο πιο αναλυτικά?
βήμα βήμα? :D
σόρρυ είμαι λίγο άσχετος..
ευχαριστώ πολύ πάντως :)

Δημοσ.

Το σβηστό λαμπάκι WLAN σημαίνει ότι το WiFi του router είναι κλειστό. Έτσι είναι λογικό καμία ασύρματη συσκευή να μην το βλέπει, ώστε να συνδεθεί μαζί του.

Ο υπολογιστής και το laptop συνδέονται ενσύρματα και μάλιστα κάνεις την κλίση PPPoE από αυτά. Κανονικά πρέπει να ρυθμίσεις τον router με τα στοιχεία του παρόχου και να εκτελεί αυτό την σύνδεση.

Στο CD της συσκευής, υπάρχει το Easy Setup Assistant, για να σε βοηθήσει να το ρυθμίσεις. Αν δεν το έχεις, το κατεβάζεις από εδώ.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολλυ για τις απαντήσεις :)
το κατέβασα αυτό που είπες, αλλά μου βγάζει αυτό
ότι δεν βρίσκει

επίσης δοκίμασα να κάνω και reset με μια οδοντογλυφίδα για δεκα δευτερόλεπτα ενώ ήμουν στο ιντερνετ αλλά δεν έγινε κάτι.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά :)

jkoukos το έκανα αυτο μου είπες, το έκανα αυτόματο, και μπόρεσα να μπω και στο 198.168.1.1
Μετα ακολούθησα αυτές τις οδηγίες http://www.tp-link.com/gr/article/?faqid=113 
αλλά πάλι δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε...
πηγα να κάνω μετα και το router επανεκίνηση αλλα δεν έκανε, πατούσα για καμια 10 δευτερόλεπτα το κουμπι με μια οδοντογλυφίδα αλλά τίποτα..
μήπως πρέπει να φτιάξω και άλλα σύνδσεση?
α επίσης ξανα έτρεξα και το easy setup assistant αλλα μου έβγαλε πάλι την από πάνω εικόνα.

Δημοσ.

Με τον οδηγό του link που δείχνεις, θα γίνει εφικτός ο συγχρονισμός εφόσον βάλεις τα σωστά στοιχεία που θέλει ο πάροχος.

Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις, η συσκευή κάνει επανεκκίνηση και λογικά πρέπει να μπορείς να συνδεθείς ενσύρματα μαζί της, αφού δεν άλλαξες την διεύθυνσή της.

Δεν χρειάζεται να κάνεις reset, διότι έτσι σβήνεις όλες τις ρυθμίσεις που έκανες.

Αν είχατε πρόβλημα ασύρματης σύνδεσης, τότε κάτι δεν έχετε ρυθμίσει σωστά.

Δημοσ.

παιδιά σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά αγοράσαμε ένα ταμπλετ και δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο ιντερνετ ...
τώρα αναβοσβήνει και το WLAN αλλά ακόμα δεν μπορώ να συνδεθώ...
πήγα να ξαναμπώ τώρα στο 192.168.1.1 αλλά δεν με έβαζε :S
20150114_212405_zps9ff9cda6.jpg
το easy setup γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί?
μήπως βοηθάνε αυτές οι εικόνες?
5_zps916b508a.png
6_zps6c14e9b8.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...