Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα σκέφτεσαι ότι η μελαμίνη δε θα κρατήσει, γιατί να μη κρατήσει αμα δε την κοπανάς; Άσε που και να χαλάσει, το κόστος και της κατασκευής αρχικά και της επισκευής αν θες να την αντικαταστίσεις δε θα συγκρίνεται με τα άλλα υλικά που λέτε. Οπότε κατα τη γνώμη μου συμφέρει. Βέβαια δε γνωρίζω κατα πόσο θα επηρεάσει το πως κυλάνε οι μπάλες και η αλήθεια είναι ότι δε το καταλαβαίνω καθώς νόμιζα πως παίζει ρόλο κυρίως η τσόχα! Εκτός από μελαμίνη υπάρχει και το MDF αλλά πρέπει να είναι ποιο μαλακή η επιφάνεια του από ότι μιας καλής μελαμίνης γιατί δεν έχει κάποια επένδυση από πάνω. Εκτός αν πας σε βακελίτη που είναι σε MDF και η επιφάνεια είναι σκληρή :P

Δημοσ.

για αρχη τουλαχιστον οχι.Ενα απλο μπιλιαρδο για να παιζουμε αρχικα και βλεπουμε εαν θα κανουμε καμια βελτιωση ή τροποποιησει αργοτερα

Μα σκέφτεσαι ότι η μελαμίνη δε θα κρατήσει, γιατί να μη κρατήσει αμα δε την κοπανάς; Άσε που και να χαλάσει, το κόστος και της κατασκευής αρχικά και της επισκευής αν θες να την αντικαταστίσεις δε θα συγκρίνεται με τα άλλα υλικά που λέτε. Οπότε κατα τη γνώμη μου συμφέρει. Βέβαια δε γνωρίζω κατα πόσο θα επηρεάσει το πως κυλάνε οι μπάλες και η αλήθεια είναι ότι δε το καταλαβαίνω καθώς νόμιζα πως παίζει ρόλο κυρίως η τσόχα! Εκτός από μελαμίνη υπάρχει και το MDF αλλά πρέπει να είναι ποιο μαλακή η επιφάνεια του από ότι μιας καλής μελαμίνης γιατί δεν έχει κάποια επένδυση από πάνω. Εκτός αν πας σε βακελίτη που είναι σε MDF και η επιφάνεια είναι σκληρή :P

Και εγω αυτο σκεφτομουν να βαλω ξυλα 'η κατι μεταλικο π να ειναι δυνατο σαν βαση και απο πανω μια επιφανεια σαν μελαμινη ή αυτα π προτεινεις και απο πανω την τσοχα(και γω νομιζα οτι η τσοχα παιζει τον κυριαρχο ρολο στην κυληση της μπαλας)

Δημοσ.

Το πιο δύσκολο με το ξύλο είναι να το κάνεις απόλυτα ίσιο (και να μείνει έτσι) νομίζω

Δες εδώ πουλάει διάφορα υλικά για κατασκευή σαν τη δικιά σου

http://www.sakkas-billiards.gr/servicedet.asp?p=&type=1&id=491

κι εδώ λέει ότι τα φτιάχνουν και mdf laminate

http://www.billiard-koralturk.gr/etaireia/3/texnognwsia.html

Όπως και να έχει, δες πολλά tutorials και video και διάβασε αρκετά γιατί είναι πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να πετύχεις με ακρίβεια! Καλή επιτυχία!

• Like 1
Δημοσ.

Ζιο ευχαριστω πλυ για τα σιτε το πρωτο το ειχα δει κ γω αλλα το δευτερο οχι και απο οτι βλεπω λεει αρκετα πραγματα.Εαν καταφερω και κανω κατι ή γενικα οτιδηποτε θα το ποσταρω μηπως και κανενας αλλος εμπνευστη τιποτα ή εχει καμια ιδεα

• Like 1
Δημοσ.

Ζιο ευχαριστω πλυ για τα σιτε το πρωτο το ειχα δει κ γω αλλα το δευτερο οχι και απο οτι βλεπω λεει αρκετα πραγματα.Εαν καταφερω και κανω κατι ή γενικα οτιδηποτε θα το ποσταρω μηπως και κανενας αλλος εμπνευστη τιποτα ή εχει καμια ιδεα

Είναι πολύς κόσμος που θα ήθελε ένα τραπέζι μπιλιάρδου σπίτι του αλλά τελικά λίγοι το καταφέρνουν! Κι εγώ θα ήθελα ένα και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το πάρω! Αμερικάνικο όμως! :) Αν το ξεκινήσεις πόσταρε εδώ πως την πρόοδό σου αν θες, καλή επιτυχία και πάλι!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως αν σ' ενδιαφέρει το σοβαρό παιχνίδι και η βελτίωση, δεν κάνεις συμβιβασμούς.

Δε σου λέω να πάρεις το απόλυτο, αλλά δε γίνεται να παίζεις και σε «παιχνίδι».

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ξαναανοιγω το θεμα μιας και σκεφτομαι και εγω την κατασκευη ενος αμεριακανικου με mdf η μελαμινη τελικα το δοκιμασε κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...