Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά πριν δυο μήνες περίπου πήρα καινούργιο pc το οποίο το παρήγγειλα από το eshop

το πρόβλημα το οποίο έχω είναι ότι όταν παίζω κάποια παιχνίδια κάνει παρα πολύ θόρυβο πχ το call of duty 4 όλο αυτό γίνεται μόνο στο single player στο multiplayer δεν κάνει καθόλου θόρυβο και το άλλο πρόβλημα που γίνεται τελευταία είναι όταν παίζω shogun 2 εκτός από το ότι κάνει πολύ θόρυβο μετά από λίγο με πέτα έξω και κλείνει το παιχνίδι μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

το pc αποτελείται απο :καρτα γραφικων gainward geforce gtx 750 ti 2gb

επεξεργαστης amd fx 8320 3.5GH

μητρικη gigabyte 990XA-UD3

τροφοδοτικο ATX PSU 650W ms-tech

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρός για αλλαγή. Όταν ανεβάσει θερμοκρασία ο επεξεργαστής, ο stock ανεμιστήρας κάνει σαν τρακτέρ ;) Άνοιξε το κουτί κι όταν σου κάνει θόρυβο σταμάτησε τον ανεμιστήρα με προσοχή με το χέρι. Τον πατάς με το δάκτυλο ακριβώς στην μέση.

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

με την πρώτη ευκαιρία αναβάθμισης αν θα κάνεις,πάρε και ένα ποιοτικότερο τροφοδοτικό.

η πιο σωστη παρατηρηση . κριμα να στησεις ενα ωραιο συστηματακι με ενα οχι και τοσο ποιοτικο τροφοδοτικο . ναι ξερω μονο 80 watt τραβαει η 750ti αλλα γιατι να μην εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

Δημοσ.

τα εχω κανει ολα τα patch στο call και δεν εχω καποιο προβλημα παρα μονο στο singe player που κανει πολυ θορυβο το προβλημα το εχω με το shogun που οταν μπαινω να παιξω αρχιζει κανει πολυ θορυβο και μετα απο λιγα λεπτα μου κλεινει το παιχνιδι

αλα και παλι ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

σου προταθηκε ηδη η αλλαγη ψυκτρας με την οποια συμφωνω . απο κει και περα θα ελεγα ενα καλο καθαρισμα απο σκονες του κουτιου και της ψυκτρας με ενα καλο blower και αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας του επεξεργαστη

Δημοσ.

κατέβασε το amd overdrive είτε το hwinfo και ενω παίζεις δες θερμοκρασίες.

Αν είχε υπερθέρμανσή κάποιο εξάρτημα το πιθανότερο είναι να έκλεινε όλο το Pc όχι μόνο η εφαρμογή που τρέχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...