Προς το περιεχόμενο

achilles_g_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.948
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με achilles_g_

  • Ημερομηνία γέννησης 29/03/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.020 προβολές προφίλ

achilles_g_'s Achievements

  1. Βασικά δεν κάνεις ανάλωση σε χρόνια αλλά σε χρήματα. Δήλωσε το ποσό που χρεριάζεσαι. Αν υπήρχε το διαθέσιμο κεφάλαιο δεν θα έχεις πρόβλημα.
  2. δωροκάρτα δοκίμασες?
  3. Επειδή έχει budget 100-150 ευρώ , θεωρώ πως είναι σωστότερο το mesh. Στη δική μου περίπτωση με 3 πλό deco triband δεν ξαναασχολήθηκα με το δίκτυο..Δυόροφη οικοδομή από 200τμ ο κάθε όροφος.
  4. Κι εγώ είχα δανείσει σε φοιτητή 50 ευρώ που δεν είχε να φάει....κ τα έφαγε σε γυαλιά ηλίου...Εννοείται δεν τα πήρα ποτέ. Δίνεις δανεικά και όταν έρχεται η ώρα να στα επιστρέψουν θεωρούν ότι είναι δικά τους...
  5. Ενα διπλό deco χρειάζεσαι αφού είσαι στην διαδικασία να κάνεις αγορά.
  6. Η βασική ταινία ασφαλείας (άσπρη) ήταν κομμένη, στα πλάγια είχε άλλες διάφανες 2 που φαινόταν ότι δεν είχαν ξεκολλήσει. Στο email μου είπαν ότι φαίνεται στο σύστημα τους ότι το είχε παραγγείλει κάποιος ο οποίος ακύρωσε την παραγγελία. Πάντως η εξωτερική συσκευασία ήταν χάλια και έπαιξαν tetris με ταινία συσκευασίας για να μη φύγουν κομμάτια.
  7. Είχα βάλει παραλαβή box now. Δεν ήξερα αν με τον ίδιο κωδικό ξανά ανοίγει για να το αφήσω μέσα και βιαζόμουν. Εικάζω ότι μπορεί και να ήταν refurbished.
  8. 1η παραγγελία μετά από καιρό ένα apc ups. Καθυστέρησε λίγες μέρες παραπάνω αλλά όλα καλά. 2η παραγγελία πιστόλι βαφης bosch pfs 5000. Διαθεσιμότητα άμεση. Παραλαμβάνω το Σάββατο με box now. Η συσκευασία σε άθλια κατάσταση, αυτοκόλλητο με άλλο όνομα από προηγούμενη παραγγελία και εδώ και 3 μέρες παίζουμε την κολοκύθια. Δεν υπάρχει τηλέφωνο για επιστροφές, μόνο μέσω email. Το χειρότερο από όλα είναι ότι ήθελα να κάνω κάτι εργασίες τώρα που έχω άδεια και πήγαν πίσω όλες.
  9. achilles_g_

    OBD κόλπα

    Στα έτοιμα δεν ξέρεις τι αλλάζει, αν πάει κάτι στραβά δεν θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Όταν αλλάζεις ο ίδιος κάτι μπορείς να το επαναφέρεις.
  10. Δεν νοείται σήμερα να μιλάμε για αυτοκίνητο χωρίς turbo. Astra από εμένα.
  11. achilles_g_

    OBD κόλπα

    Τα έτοιμα apps είναι αυτά που δημιουργούν πρόβλημα.
  12. achilles_g_

    OBD κόλπα

    Δεν σου δίνει όλες τις δυνατότητες.
  13. Κάνε ένα load default settings στο bios και μη πειράζεις τίποτα. Έχω το ίδιο θέμα όταν ενεργοποιώ το docp.
  14. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=mjjc+v2+pro https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01MSJ6B9F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A315JSWPPDGP56&psc=1 (με τον κατάλληλο αντάπτορα)
  • Δημιουργία νέου...