Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το colagen pro active είναι μια χαρά προιον και μόνο υγεία μπορεί να προσφέρει.Είναι ακριβο γιατί έχει μια μοναδική συνταγη.

Οσοι λένε το αντίθετο απλά δεν το χουνε δοκιμάσει.

Δημοσ.

Μιλαμε για ποσιμο κολλαγονο?

Νομιζω ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο στο να σου αδειαζει το πορτοφολι. Τιποτα αλλο.

Τράβα να ξεκολλήσεις κάνα τσιρότο ρε καραμήτρο, που θα πιάσεις εσύ στο στόμα σου το πόσιμο κολλαγόνο!

Ε, ρε βιομαγνητισμό που θέλετε ορισμένοι για να στρώσετε...

• Like 3
Δημοσ.

Στην τηλεοραση αυτον τον καιρο εκτος απο το ποσιμο κολλαγονο,παιζει και αυτο εδω:

p-699499-900-both.jpg

Το HyalurOn περιέχει υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, που απορροφάται αποτελεσματικά από το σώμα σας. Οι σταγόνες υαλουρονικού οξέος του HyalurOn:

• Λιπαίνουν επαρκώς τις αρθρώσεις σας
  • Προστατεύουν τους χόνδρους σας
  • Καταπολεμούν την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών και τοξινών στο σώμα σας
  • Μειώνουν τις φλεγμονές και σας ανακουφίζει από τους πόνους

Συστατικά: Υαλουρονικό οξύ.

Δημοσ.

Εδώ και καιρό οι γονείς μου αγοράζουν κολλαγόνο και γενικά παίζει και πάρα πολύ διαφήμιση. Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει ( αν και έχω βρει την καλύτερη τιμή σε ένα online φαρμακείο με περίπου -40%);

Κάνει καλό στις αρθρώσεις; Τελικά έχουν βγει και τόσα πολλά, γνωρίζει κάποιος τις διαφορές; υπάρχουν παρενέργειες;

Καθόλου στημένο post...

Το ότι linkάρεις μια εντελώς τυχαία επιλογή λέξεων (online φαρμακείο) και στο προφίλ σου διαφημίζεις ένα site για deals, που τυχαία διαχειρίζεται το digital marketing μια εταιρεία που διαχειρίζεται και το συγκεκριμένο φαρμακείο που linkάρεις, που τυχαία το επίσημο όνομα της εταιρείας ταυτίζεται με το όνομα του username σου είναι... διαβολική σύμπτωση.

Καλό το link building αλλά θα πρότεινα να εστιάσεις στο unique content αν θες να δεις SEO αποτέλεσμα.

Στο θέμα μας τώρα, νομίζω ότι την απάντηση την έδωσε ο δόκτωρας.

• Like 6
Δημοσ.

έχει πολλές χρήσεις το κολλαγόνο. Πιο κοινή είναι η ενέσιμη που βοηθάει τις αρθρώσεις. Επίσης κάνουν και στο πρόσωπο ενέσεις για αντιγήρανση.

Για την πόσιμη μορφή δεν έχει αποδειχτεί αν βοηθάει...

Δημοσ.

ολα εχουν αποδειχτει απλα πρεπει να ξερεις !  οσοι ενδιαφερεστε για το συγκεκριμενο μπουκαλακι ρωτηστε κανα γιατρο που να ξερει και θα σας πει γιατι να μην πεταξετε τα λεφτα σας !

οσοι ξερουν 2 πραγματακια μονο - γελανε με αυτους που αγοραζουν αυτο το μπουκαλι ..

Δημοσ.

γενικα το υαλουρονικο αποσο εχω διαβασει βοηθαει στη συνθεση του κολαγονου. το καθαυτο κολαγονο αποροφαται δυσκολα μετα την απο στοματος εισαγωγη. που και που παιρνω κανενα χαπακι υαλουρονικο, εχω παρατηρησει οτι οι αρθρωσεις μου κανουν κρακ σε μικροτερο βαθμο

Δημοσ.

γενικα το υαλουρονικο αποσο εχω διαβασει βοηθαει στη συνθεση του κολαγονου. το καθαυτο κολαγονο αποροφαται δυσκολα μετα την απο στοματος εισαγωγη. που και που παιρνω κανενα χαπακι υαλουρονικο, εχω παρατηρησει οτι οι αρθρωσεις μου κανουν κρακ σε μικροτερο βαθμο

placebo

Δεν έχει καμία σχέση το "σπάσιμο" των αρθρώσεων.

Δημοσ.

Εχω ρωτησει φυσιοθεραπευτρια και γιατρους. Εχει παει αρκετος κοσμος στο νοσοκομειο απο αυτες τις μ@@@ μου ειπαν. Τωρα κατα ποσο ισχυει θα σας γελασω. Απλα ειχα απορια και ρωτησα ανθρωπους.

Δημοσ.

τα πιο τσαμπα και πεταμενα λεφτα ever  στην λεκανη ριχτα καλυτερα .

Μην ξεχάσουμε να τραβήξουμε και το καζανάκι.

Εγώ γενικά χάνω κάθε εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε πολυδιαφημίζεται μέχρι σημείου πρηξίματος στα ΜΜΕ και σχετίζεται με την υγεία.

Δημοσ.

Αν δω 2-3 σοβαρές έρευνες ότι

1ον το πόσιμο κολλαγόνο αφομοιώνεται σε κάποιο σοβαρο βαθμό από το πεπτικό σύστημα και δεν λιπάινει απλά τα τοιχώματα του βόθρου μου

2ον το κολλαγόνο αυτό με κάποια διαδικασία μέσα στο σώμα (εφόσον αφομοιωθεί) θα πάει εκεί που πρέπει

3ον αν πάει εκεί που πρέπει, το σώμα θα το χρησιμοποιησει ανάλογα και δεν το πετάξει σαν τοξίνη που θα επιβαρύνουν τα νεφρά μου

ε τότε θα το σκεφτώ.

Μέχρι τότε συγγνώμη αλλά δεν θα πλουτίσω εγώ το εκάστοτε κύκλωμα.

Υπάρχουν για αυτό το σκοπό οι αντίστοιχοι/ες που πχ πάνε τα σκυλιά τους σε σπα και καίνε τόνους πετρέλαιο για να ζεστάνουν την πισίνα.

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι όσο πιο πολύ διαφημίζεται κάτι τόσο πιο μούφα πρέπει να είναι. Οπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις βλέπεις διαφήμιση με την Παπαγγελή και παλαιότερα με την Πασχάλη αν θυμαμαι. Περιοδικα, ιντερνετ , εφημερίδες , μόνο στα κολόχαρτα δεν τις έχουν βάλει.

Σίγουρα μπορεί να το δοκίμαζα αν έβαζαν να το διαφημίσει η Κα Μαρία από την γειτονιά μου η οποία έχει ρυτίδες , ραγάδες και τριχόπτωση και φυσικά μόνο αν έβλεπα διαφορά στο πρόσωπο της...

Το να βάζουν μια γυμνάστρια και ένα μοντέλο , άτομα που η ζωή τους είναι η σωστή διατροφή , η γυμναστική κλπ κλπ και που στην ουσία δεν φαίνεται διαφορά στην μούρη τους δεν με πείθει.

Δημοσ.

υαλουρονικο ειναι για γεμισμα ρυτιδων-χειλιων-ματιου

http://www.healthyliving.gr/2014/09/07/posimo-yalouroniko-oxy-parenergeies-ofelh-xapia-krema/

Το Βotox/Dysport είναι η μόνη θεραπεία η οποία χτυπάει ακριβώς  τις δυναμικές γραμμές-ρυτίδες του προσώπου κι αυτό συμβαίνει διότι χαλαρώνει-παραλύει ο μυς. Το υαλουρονικό, που εγχύεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σε μια ρυτίδα – γραμμή, γεμίζει αυτήν την ρυτίδα-γραμμή και δεν έχει καμία δράση στους υποκείμενους μύες (αποκατάσταση του όγκου).

Oποτε χρησιμοποιεις και τα 2 αν υπαρχει θεμα...

επισης το bottox η bottolium η στα ελληνικα αλλαντικη τοξινη χρησιμοποιειται σε ατομα με σπαστικοτητα (οπως εγω) αδρανει τους μυες με αποτελσμα για καποιο διαστημα ωστε να μην εμφανιζουν εντονο τονο και κατα συνεπεια σπαστικοτητα η διαρκεια ειναι περιπου 12 βδομαδες η διαφορα στην ορθοπαιδικη χρηση ειναι οτι οι ενεσεις γινονται ενδομυικα. εγω πρωτοεκανα  το 1996 πριν ακομα αρχησει η τρελα με αυτο εδω στην Ελλαδα. Εχω διαβασιε χρησιμοποιηθηκεως οπλο απο τους Ιαπωνες το 1940

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...