mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εχει καποια συσχετιση, ο ζελες που τρωμε, με το κολλαγονο, σαν ουσιες; Μπορει πχ τρωγοντας ζελε, να κερδισεις κατι, οργανικα μιλωντας, σε παρομοια φαση αλα κολλαγονο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εχει καποια συσχετιση, ο ζελες που τρωμε, με το κολλαγονο, σαν ουσιες; Μπορει πχ τρωγοντας ζελε, να κερδισεις κατι, οργανικα μιλωντας, σε παρομοια φαση αλα κολλαγονο; το μονο που μπορεις να κερδισεις απο το ζελε ειναι κοιλια! 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Εχει καποια συσχετιση, ο ζελες που τρωμε, με το κολλαγονο, σαν ουσιες; Μπορει πχ τρωγοντας ζελε, να κερδισεις κατι, οργανικα μιλωντας, σε παρομοια φαση αλα κολλαγονο; Ισως μπορεις να κερδίσεις κατι αν τρέφεσαι σωστά λαμβάνοντας όλες τις βιταμίνες (ειδικά C) και τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Κι αυτό μόνο όσο είσαι νέος.
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 το μονο που μπορεις να κερδισεις απο το ζελε ειναι κοιλια! Δηλαδη πως το λες, οτι ειναι σαν 'γλυκο'; Ισως μπορεις να κερδίσεις κατι αν τρέφεσαι σωστά λαμβάνοντας όλες τις βιταμίνες (ειδικά C) και τα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός σου. Κι αυτό μόνο όσο είσαι νέος. Εξηγεις λιγο;
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 το μονο που μπορεις να κερδισεις απο το ζελε ειναι κοιλια! κοιλια ζελε ! Έλα πείτε ότι κάνετε πλάκα, δεν μπορεί αυτά να μην είναι ευεργετικά! 1
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παιδια, δεν λεω γι'αυτα τα ζελεδακια. Λεω για ζελε γιωτης απο το σουπερ μαρκετ, αυτον τον φτιαχνεις εσυ, σε σκονη. 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Παιδια, δεν λεω γι'αυτα τα ζελεδακια. Λεω για ζελε γιωτης απο το σουπερ μαρκετ, αυτον τον φτιαχνεις εσυ, σε σκονη. Νομίζω ότι δεν διαφέρουν και πάρα πολύ πάντως!
sphinxgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Πάντως και σε άλλους ηλικιωμένους >70 που το έχουν πάρει και πριν είχαν πόνους σε κόκκαλα και αρθρώσεις, έχω ακούσει μικρές διαφορές προς το καλό. Σε ηλικίες κάτω των 45 νομίζω δεν χρειάζεται γιατί ούτως ή άλλως παράγει ο οργανισμός. η μέγιστη φοβία μου βεβαια ειναι αν συνηθίσει ο οργανισμός να το παίρνει έτοιμο, τότε απλά μπορεί να σταματήσει να το παράγει. Βέβαια ίσως αν αλλαχθεί η δοσολογία στις μικρότερες ηλικίες να περιορίζεται αυτό το πρόβλημα. πχ προτείνουν 25μλ/ημέρα να γίνει στην ηλικία των 30, 5μλ, 40, 10μλ 50, 15μλ 60 20μλ
doctorkostis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Τι να μην παράγει; πρωτεΐνη; Υπάρχει κύκλωμα ανάδρασης (feedback) στη σύνθεση πρωτεϊνών; νομίζω έχεις μπερδευτεί με τις ορμόνες. είπαμε τι γίνεται με το πόσιμο κολλαγονο από την αρχή. Διάσπαση σε αμινοξέα στο στομάχι, όπως και με όλες τις πρωτεΐνες. Όση δοσολογία και να πάρεις ανάλογα με την ηλικία, το ίδιο πράγμα θα γίνει.
Ison_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Είναι σαν να θες να φας κόκκαλα για να πάρεις ύψος... Ό,τι μπαίνει στο στομάχι διασπάται και μετά αποφασίζει ο οργανισμός τί θα κάνει με τα υλικά από τη διάσπαση.
Adon1s Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Κυκλοφορει και για σκυλια πλεον. Επειδη με τα ορθοπεδικα δεν τοχω , δίνεις κάποιο link ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Η γνώμη μου για αυτές τις "θαυματουργές" διαφημίσεις: 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εξηγεις λιγο; Φιλε νεος υγιης εισαι, φανταζομαι. Κανε σωστη διατροφη (αυτό που λεμε τρωγε λιγο απ' όλα...) και θα παραγεις κολλαγονο και οτι αλλο χρειαζεται ο οργανισμος σου για να χτισει ιστους κλπ. Αν τρεφεσαι με γαριδακια και καταπινεις κι ενα μπουκαλι "κωλαγονο" μετα, ή ζελεδες γιωτης (->το μεγαλυτερο ποσοστο των οποιων ειναι ζαχαρη και τεχνητα αρωματα) μην περιμενεις να δεις προκοπη σε οποιοδηποτε επιπεδο. Επισης αλλο η θερπαεια με ενεσιμο κολλαγονο στις αρθρωσεις, και αλλο το υγρο "κωλαγονο" στο μπουκαλι. Οπως ηδη αναφερθηκε στο θρεντ, αυτο που θα πιεις (που ο doctor kostis ως ντοκτορ σου ειπε τι ειναι και πως μεταβολιζεται) δεν παιζει να παει να ενισχυσει τους ιστους, σαν να το ειχε παραγει ο οργανισμος. Το ανθρωπινο σωμα δεν λειτουργει οπως οι σοδειες στο farmville.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα