Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα ρε γμτ που δεν μπορεις να συνδεσεις τον υπολογιστη στην ιδια οθονη που θα συνδεσεις την κονσολες που λες παραπανω ε, oh wait....

Ε ρε τι διαβαζουμε...

Μια χαρα τουμπανο Pc φτιαχνεις και αν δεν μπορεις οικονομικα υπαρχουν και οι εξυπνες αγγελιες..Για το Θεο πια με τα ιδια και τα ιδια συνεχεια οτι θελεις μια περιουσια για να παιξεις παιχνιδια...

''Ε ρε τι διαβαζουμε'''?σαβαρα τωρα?Φιλε μου δεν ειπα οτι δεν συνδεεται στην ιδια οθονη-τηλεοραση... εγω προσωπικα δεν θελω να εχω στο σαλονι μου ενα κουτι υπολογιστη η το αναποδο μια τηλεοραση σε καθε δωματιο...θελεις εσυ να κανεις κατι τετοιο επιλογη σου ειναι και να σε ρωτησω τον υπολογιστη που θα φτιαξεις θα εχεις γνησιο λογισμικο?η να το υπολογισουμε και αυτο?αν παρατηρησες λεω την γνωμη μου, ο κοσμος -που ειναι και αρκετος -δεν θελει να ασχολειται τοσο πολυ, παιρνει την κονσολα του βαζει το παιχνιδακι του το παιζει το τελειωνει παει το δινει παιρνει αλλο απλα...ουτε ψαξε να μαζεψεις κοματια ουτε στηστο ουτε περνα λογισμικο ουτε εχω προβλημα με αυτο η με εκεινο.Εχεις υψηλα standards να φανταστω που σε χαλανε τα γραφικα απο τις σημερινες κονσολες...Αν δεν ειναι τοσο τα χρηματα για σενα ειναι για αλλους εστω και τα 100 ευρω μην πω λιγοτερα.

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

i7 4770k

r9 280x

16gb 2400

!welcome witcher

εσύ τώρα γιατί χάρηκες, επειδή σε γραφικά είσαι κάτω και από τα recommended? έχεις καταλάβει ότι μόνο για cpu έδωσες κοντά  όσο κάνει ένα ps4 και λόγω overhead θα έχεις αντίστοιχα γραφικά/fps με τους κονσολάκηδες?

Δημοσ.

''Ε ρε τι διαβαζουμε'''?σαβαρα τωρα?Φιλε μου δεν ειπα οτι δεν συνδεεται στην ιδια οθονη-τηλεοραση... εγω προσωπικα δεν θελω να εχω στο σαλονι μου ενα κουτι υπολογιστη η το αναποδο μια τηλεοραση σε καθε δωματιο...θελεις εσυ να κανεις κατι τετοιο επιλογη σου ειναι και να σε ρωτησω τον υπολογιστη που θα φτιαξεις θα εχεις γνησιο λογισμικο?η να το υπολογισουμε και αυτο?αν παρατηρησες λεω την γνωμη μου, ο κοσμος -που ειναι και αρκετος -δεν θελει να ασχολειται τοσο πολυ, παιρνει την κονσολα του βαζει το παιχνιδακι του το παιζει το τελειωνει παει το δινει παιρνει αλλο απλα...ουτε ψαξε να μαζεψεις κοματια ουτε στηστο ουτε περνα λογισμικο ουτε εχω προβλημα με αυτο η με εκεινο.Εχεις υψηλα standards να φανταστω που σε χαλανε τα γραφικα απο τις σημερινες κονσολες...Αν δεν ειναι τοσο τα χρηματα για σενα ειναι για αλλους εστω και τα 100 ευρω μην πω λιγοτερα.

Αλλο να λες εγω προσωπικα,και αλλο να μιλας γενικα οπως το post σου που σχολιασα. Οσο για το γνησιο λογισμικο υπαρχουν αυθεντικα Windows με 20ευρω στις αγγελιες...

Ναι για τα παραπανω που λες για ψαξιμο,γιαυτο ειναι εδω το Insomnia και εχει συγκεκριμενες ενοτητες για να βοηθαμε τον κοσμο που δεν ξερει. Δεν ειπα οτι με χαλανε τα γραφικα στις κονσολες κλπ,απλα ειπα οτι μιας και ημουν με κονσολες μεχρι και το Ps3 ειδα μετα τις πολιτικες της Sony,σε φθηνοκατασκευες controller να πληρωνεις το Online,να πληρωνεις για να παιξεις τα παιχνιδια του ps3 κλπ και επισης να πληρωσεις 50 και 60ευρω για ενα παιχνιδι ειναι πολλα. Το Pc μου προσφερει επιλογες (γιαυτο και ολοι το υποστηριζουν τοσο πολυ το Pc gaming,αν για καποιον μονη δικαιολογια ειναι για τα καλυτερα γραφικα τοτε λεει οτι να ναι)και απο που θα αγορασω το παιχνιδι και ποσο φθηνοτερα σε σχεση με τις κονσολες,και πολλες ρυθμισεις να παιξω το παιχνιδι οπως εγω θελω και οχι οπως με περιοριζει η ιδια η εταιρια με δικες της ρυθμισειςκαι να το παιξω αν θελω με Mods,που ανεβαζει την διαρκεια του παιχνιδιου που πληρωσα κλπ. Και μπορω να παιξω ακομα και με οποιο controller με βολευει,ακομα και με αυτο του Ds4. Ποτε δεν ημουν κατα των κονσολων(προχτες αγορασα Wii U) αυτων καθ αυτων,ειμαι κατα των πολιτικων των εταιριων,οπως πχ τα μετρα που πηγε να περασει η Ms και εγινε ο σαλος.

Αν για τον αλλο ειναι θεμα το οικονομικο,λυπαμαι αλλα τοτε ουτε κονσολα αγοραζει.Γιατι μονο τα παιχνιδια κοστιζουν 50+ευρω και πληρωνεις το Online τον χρονο και πλεον τα καταστηματα λογω της κρισης παιρνουν τα Used παιχνιδια σε τραγικες τιμες,βλεπε Public και Seven.  Εκτως αν θες να μου πεις οτι ο κοσμος αγοραζει Ps4 για να παει να νοικιαζει απο τα video club...Ακριβο Hobby ειναι το gaming ειτε παιζεις σε pc ειτε σε κονσολα.

• Like 2
Δημοσ.

Εδω και 5 μερες γνωριζουμε τις απαιτησεις του Witcher 3 για Pc απο το αντιστοιχο topic http://www.insomnia.gr/topic/472504-the-witcher-3/page-80

Οσο για τις απαιτησεις παμε παλι

i5 2500 στις αγγελιες με 90ευρω

7970 στα 150ευρω

8Gb ram οπου βγαινουν πιο φθηνα και ωριστε. Ουτε συχνες αναβαθμισεις που εχω βαρεθει να διαβαζω κλασσικα επειδη οι περισσοτεροι 5 πραγματα απο Pc hardware παρολα αυτα πετανε την εξυπναδα οτι στο pc θες συχνες αναβαθμισεις..... Αν δεν γνωριζετε πραγματικα μην σχολιαζετε ρε παιδια,τσαμπα κραξιμο θα φατε ....

με 3 κατοστάρια παίρνει κάποιος μτχ ps4 και καθαρίζει για 7+ χρόνια. Εσύ τώρα με τα καταργημένα 7970, 2500 και τα 8 ram που λες, ήδη βογγάς να περάσεις τα minimum και όχι μόνο στο witcher αλλά σε πολλά ΑΑΑ πλέον, τρώς στο κεφάλι και το overhead λόγω πανηλίθιας σχεδίασης που χρονολογείται από το 1973, του πιο bloated os και των απειράριθμων πιθανών συνδυασμών h/s, όταν ο κονσολάκιας παίρνει το optimisation λόγω σταθερής πλατφόρμας. Εσύ της "master race", πού θα βρίσκεσαι έστω μετά από 2 χρόνια που θα έχουν βγει άλλες 2 γενιές καρτών-cpu-ddr4 και ταυτόχρονα το πχ witcher 4 θα ζητάει πχ 390? θα παίζεις σε χειρότερα detail και από κονσόλα ή θα τρέχεις στις αγγελίες με το δάχτυλο κολήμενο στο F5 μπας και εδεήσει καμιά θεά τύχη να βρεις κανά φτηνό κομμάτι να πιάνεις πάλι (και αν) τα μινιμουμ? και αυτά τα λέει κάποιος που ζει από τα pc εδώ και 18 χρόνια. Oσο για τα games, ήδη γίνεται γερό "παιχνίδι" με τα μτχ και τις ανταλλαγές και στο ps4 όπως εδώ και αμέτρητα χρόνια γενικά στις κονσόλες, όταν η αξία των μτχ για pc, λόγω πειρατείας και έξυπνων drm σαν το steam, προσεγγίζει το μηδέν.

Ξεκολάτε ρε από τα αρρωστηλίκια, δεν σας ταϊζει καμιά Intel, nvidia, sony κλπ, καλό το pc για την χρήση που το σχεδιάσανε αλλά ως εκεί, και μπρούκλη μπαμπάκο να έχει κάποιος κοροϊδιλίκι είναι να τα σκάει για gaming με κάτι που δεν σχεδιάστηκε για παιχνίδια και την παλεύει μόνο χάρη σε κάποια πανάκριβα εξαρτήματα..

• Like 2
Δημοσ.

Η καταργημενη 7970 ρίχνει στα αυτιά σε όλες τις κονσόλες όσο και να χτυπάτε το κώλο σας κάτω

Τραβάτε να παιξετε το unity με 20fps όταν ο άλλος θα έχει avg 45αρια+ με καλύτερη ανάλυση και φίλτρα

• Like 4
Δημοσ.

με 3 κατοστάρια παίρνει κάποιος μτχ ps4 και καθαρίζει για 7+ χρόνια. Εσύ τώρα με τα καταργημένα 7970, 2500 και τα 8 ram που λες, ήδη βογγάς να περάσεις τα minimum και όχι μόνο στο witcher αλλά σε πολλά ΑΑΑ πλέον, τρώς στο κεφάλι και το overhead λόγω πανηλίθιας σχεδίασης που χρονολογείται από το 1973, του πιο bloated os και των απειράριθμων πιθανών συνδυασμών h/s, όταν ο κονσολάκιας παίρνει το optimisation λόγω σταθερής πλατφόρμας. Εσύ της "master race", πού θα βρίσκεσαι έστω μετά από 2 χρόνια που θα έχουν βγει άλλες 2 γενιές καρτών-cpu-ddr4 και ταυτόχρονα το πχ witcher 4 θα ζητάει πχ 390? θα παίζεις σε χειρότερα detail και από κονσόλα ή θα τρέχεις στις αγγελίες με το δάχτυλο κολήμενο στο F5 μπας και εδεήσει καμιά θεά τύχη να βρεις κανά φτηνό κομμάτι να πιάνεις πάλι (και αν) τα μινιμουμ? και αυτά τα λέει κάποιος που ζει από τα pc εδώ και 18 χρόνια. Oσο για τα games, ήδη γίνεται γερό "παιχνίδι" με τα μτχ και τις ανταλλαγές και στο ps4 όπως εδώ και αμέτρητα χρόνια γενικά στις κονσόλες, όταν η αξία των μτχ για pc, λόγω πειρατείας και έξυπνων drm σαν το steam, προσεγγίζει το μηδέν.

Ξεκολάτε ρε από τα αρρωστηλίκια, δεν σας ταϊζει καμιά Intel, nvidia, sony κλπ, καλό το pc για την χρήση που το σχεδιάσανε αλλά ως εκεί, και μπρούκλη μπαμπάκο να έχει κάποιος κοροϊδιλίκι είναι να τα σκάει για gaming με κάτι που δεν σχεδιάστηκε για παιχνίδια και την παλεύει μόνο χάρη σε κάποια πανάκριβα εξαρτήματα..

Καλα ενταξυ οτι πεις. Δεν υπαρχει νοημα να κουβεντιαζω με ατομο που δεν γνωριζει τι λεει(για τις δυνατοτητες του παραπανω συστηματος).Α και μην ξεχνας οτι στο Ps4 χρεωνεται πλεον και το Online.... Δεν πειραζει να δινετε εσεις τα 50 και 60ρια για τα παιχνιδια και αφηστε μας εμας να τα παιρνουμε φθηνοτερα στο Pc....Ειναι γιατι με 300ευρω καθαρισες οπως λες ....

• Like 2
Δημοσ.

Αλλο να λες εγω προσωπικα,και αλλο να μιλας γενικα οπως το post σου που σχολιασα. Οσο για το γνησιο λογισμικο υπαρχουν αυθεντικα Windows με 20ευρω στις αγγελιες...

Απάτη.

Δημοσ.

Ρε παιδια οκ οποιος θελει παιρνει κονσολα σιγα το θεμα, μυαλο με το ζορι κανεις δεν εβαλε αλλωστε.

Εγω εχω το HTPC μου στην τηλεοραση κανω ΟΤΙ θελω και οποτε θελω κανω και αναβαθμιση.

Να πεταξω 100 200 300 σε μια κονσολα που για να τρεξει αυτα που τρεχει το ταπεινο μου AMD πρεπει να την παω στην NASA για μετατροπη ε τι να πω.

Καλη η ευκολια που εχουν οι κονσολες αλλα μεχρι εκει ειναι η συγκριση.

Ολοι αυτοι που προσπαθουν να δικαιολογησουν το κοστος της κονσολας ειναι απλα για γελια..... δεν εχουμε monitor, κλεβω το παιχνιδι και ολες αυτες οι αερολογιες δειχνουν ποσο ασχετος και ποσο ανωριμος ειναι αυτος που αραδιαζει τοσες μπουρδες.

Για γραφικα κονσολας παιρνεις ενα ωραιο APU με ενα HTPC κουτακι να ειναι σε ομοιομορφια με το υπολοιπο Home Cinema το βαζεις στο rack και τελος.

Μετα απο 2 χρονια αν δεις και χρειαζεται κανεις μια αλλαγει στο setup 100-150€ και εισαι παλι super.

Πες μας φιλε μου ενα ωραιο APU setup να σε παραδεχτω γιατι κι εγω σε κατι τετοιο βρισκω λυση πλεον... Το παναρχαιο PS3 μου με CFW και τοννους απο games φαινεται πολυυυυ παλιο σε σχεση με τα ομορφα DX10 - 11 και τελευταιας γενιας shaders... Εστω και σε 720p , στην 32αρα ξαπλα θα ειναι υπεραπολαυση , οχι σκοτωμος με 70αρια για τελευταιους τιτλους... Ο τζαμπας ζει εξυπνα, οχι μιζερα... 

Δημοσ.

με 3 κατοστάρια παίρνει κάποιος μτχ ps4 και καθαρίζει για 7+ χρόνια. Εσύ τώρα με τα καταργημένα 7970, 2500 και τα 8 ram που λες, ήδη βογγάς να περάσεις τα minimum και όχι μόνο στο witcher αλλά σε πολλά ΑΑΑ πλέον, τρώς στο κεφάλι και το overhead λόγω πανηλίθιας σχεδίασης που χρονολογείται από το 1973, του πιο bloated os και των απειράριθμων πιθανών συνδυασμών h/s, όταν ο κονσολάκιας παίρνει το optimisation λόγω σταθερής πλατφόρμας.

Όσο καθαρίζεις εσύ για 7+ χρόνια τόσο καθαρίζει και ο όποιος άλλος με Η/Υ...

Το ειδικό optimization ξέχνα το,

στα PS4/Xbone μιλάμε για επεξεργαστή kabini που και οι δύο μαζί είναι λίγο ποιο πάνω από έναν celeron τελευταίας γενιάς (athlon 5350,αλλά στα ~1,7Ghz )

http://www.techspot.com/review/806-amd-kabini-vs-intel-bay-trail-d/page3.html

Με μια GCN APU που τρέχει mantle που μια αντίστοιχη αγοράζεις και για Η/Υ με σχετικά λίγα λεφτά.

Κάποιος μπορεί να φτιάξει Η/Υ με 300-400€ σήμερα και να παίζει στο ίδιο επίπεδο με ps4 και σήμερα και σε 7 χρόνια,μόνο που αυτός με τον Η/Υ θα κάνει αναβάθμιση κάποια στιγμή επειδή μπορεί,αυτός με PS4/xbone και να μην θέλει θα τρώει στην μούρη παιχνίδια με την ίδια ποιότητα για 7+ χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Πανε οι εποχες οπου με ενα jailbroken xbox360 ή ps3 (και επισκεψεις στο μαγαζι του θειου) εκανες δουλεια σου.

Και οι περισσοτεροι ΔΕΝ εχουν γνωσεις να ασχοληθουν με cracks και activation για PC. Χωρια του οτι οταν βγαινει patch να διορθωσει τα απειρα bugs που εχουν τα συγχρονα παιχνιδια πρεπει να περιμενεις να βγει καινουριο crack. Αυτο το "ζητηματάκι" δεν το εθιξε κανείς.

Τι ακούω θεέ μου.

Παιδάκι 6 χρονών έβλεπα να δείχνει στο μπαμπά του να κάνει activation...

Μπορεί κάποιος να μη θέλει να το ψάξει και να θέλει και την μπουκιά του μασημένη αλλά η πραγματικότητα είναι ότι στο pc η επιλογή είναι πάντα ή σχεδόν πάντα εκει και υπάρχει.

Ενα pro ενα 2κ & αλλα ενα δυο παιχνίδια να αγοράζεις το χρόνο εχεις βγάλει την αναβάθμιση στην διετία πάνω και εχεις και το τούμπανάκι σου και οχι ενα απλό τούβλο κάτω απο την tv... 

Ούτος ή άλλος η τεχνολογία στις κάρτες και τους επεξεργαστές πλέον δεν πάει οπως παλιά.

Και η ram νομίζω πως καμιά 5ετία παίζει στα 4-8 gb.

Δημοσ.

Ενταξει το κολπο στα pc ειναι παλιο, θα μπορουσαν να κανουν port 100% απο τις κονσολες, θα μπορουσαν να αφησουν paths σε dx9 για παλιοτερες καρτες και να παιζουν τα παιχνιδια σε παλιοτερα pc, αλλα μην γελιομαστε κανενας δεν θα το κανει, ολα τα pc εχουν χορηγιες amd-nvidia, περα απο τις απατεωνιες στο performance, θελουν να πουλησουν και καινουριες καρτες, οποτε αποκλειουν τις παλιες.

Απο την αλλη στις κονσολες, θελουν τις πωλησεις καθαρα, οποτε θα κανουν τα αδυνατα δυνατα να ''παιξει'' ενα παιχνιδι.

Οποτε εχεις να διαλεξεις ή πληρωνεις hardware και παιρνουν τα @ρχ!δ!@ σου απο τις πωλησεις, περιμενεις προσφορες στο steam ή και δεν πληρωνεις, παιζεις με τα καλυτερα γραφικα με ανενεωση καθε 3 χρονια πλεον (η 290 ειναι rebranded 7970 που παιζει 3 χρονια στην αγορα) ή παιρνεις κονσολα παιζεις οπως παιζεις, αν εχεις χαμηλες απαιτησεις δεν σε πειραζει κιολας, αλλα σκας 70ρια και στις προσφορες 30ρια μετα απο μηνες.

Δημοσ.

Πάρε ένα φθηνό pc, με τιμή λίγο παραπάνω από μια κονσόλα, και οι ρυθμίσεις που θα βάζεις θα σου έχουν καλύτερο visual αποτέλεσμα από τις κονσόλες. Και θα κάνεις και ότι άλλο θες εκτός από games.

Οπότε πιο το πρόβλημα;

Exclusives πχ. Last of Us ή τo stable framerate χωρίς σκαμπανεβάσματα πχ. FarCry 4 pc vs ps4/xbox.

Κατά γενική ομολογία όμως PC>Consoles όσον αφορά raw specs, αναλύσεις, λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Exclusives πχ. Last of Us ή τo stable framerate χωρίς σκαμπανεβάσματα πχ. FarCry 4 pc vs ps4/xbox.

Στα 30FPS; Το παίζεις και στο PC χωρίς σκαμπανεβάσματα,απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν έχω κονσόλα αλλά με αυτό το setup ούτε Tetris δεν παίζεις..Εγώ με ι5 4690 kai 270X 8GB ram και SSD σε games όπως Metro LL,Tomb Rider,Battlefield,Crysis έχω θέματα.....οπότε το σύστημα που αναφέρεις θα πάει άπατο και ο χρόνος ζωής του αν δεν έχει λήξει ήδη,θα γίνει στο εξάμηνο..Να τονίσω τώρα πως αν μερικοί βάζεται >preset high settings με όλα off χαίρω πολύ..Δεν με νοιάζει τι λένε τα φόρουμς και καλά πως μια 270 αποδίδει καλ΄΄υτερα απο PS4.Στην πράξη ούτε καν.Τα παιχνίδια έχουν άθλιο optimization στο pCάκι μας..Και όπως είπα ότα είδα InFamous Second Son PS4 λέω πλάκα κάνουν,η 270X μου δεν τα πιάνει αυτά ούτε για πλάκα.Α και 720 με 1080 δεν βλέεις διαφορά ουτε σε 50¨

Μια χαρά τα λες. Εδώ εγώ με i7, 16gb ram και 7970 και έχω στα ultra high settings ΠΟΛΛΑ θέματα. Βέβαια πολλά διορθώνονται με νέους drivers...και εδώ είναι το θέμα optimization που λέμε. Anyway ο μόνος λόγος που πάντα καταλήγω στο pc είναι οι τιμές στα games. Το έχουν ξεφτιλίσει στις κονσόλες με τα 70ευρα λόγω licensing. Pc μόνο ρε. 50 ευρώ max τιμή αλλιώς περιμένεις ένα εξάμηνο που πέφτουν κάτω από 30 ευρώ. Εναλλακτικά προσφορές στο steam. Συγκεκριμένα, έχω τσιμπήσει witcher 1 και 2 έναντι 4 ευρώ...τέτοιες προσφορές τρέχουν ΚΑΘΕ μέρα. Beat this consoles.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει παντα μια εξισωση "pc high settings 60fps = console low/mid settings 30 fps" οταν γινονται οι συγκρισεις, για ποιο λογο?? Αν θελεις pc να παιζει το ιδιο με το ps4(γιατι αλλη κονσολα δεν υπαρχει για τον ελληνα..) μπορεις να το φτιαξεις φτηνα η να δωσεις κατι παραπανω και να κανεις αποσβεση με τα φτηνότερα παιχνιδια. Εγω προσωπικα δεν βρισκω νοημα και δεν θα εφτιαχνα ενα τετοιο pc, τουλαχιστον ενα mid range κοντα στα 800ε θα προτεινα για να παιζεις απροβληματιστα για χρονια σαν ανθρωπος. Eπισης το pc ειναι και για αλλες δουλειες σαν εργαλειο οχι μονο για gaming με οτι συνεπάγεται αυτο..

Η κονσολα εχει και αυτη τη χαρη της και θελω να αγορασω και τις 2(wiiU εχω αλλα και αυτο δεν μετραει για τον Ελληνα..) για τα exclusives τους αλλα πλεον προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το pc ειναι με διαφορα η καλυτερη gaming πλατφορμα.

Κατα τα αλλα φαινεται η gaming παιδεία του Ελληνα στο συγκεκριμένο topic, "πλευστεσιο μονο ρε και τα μυαλα στα καγκελα."..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...