sils Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Επίσης οπως υπαρχουν μεταχειρισμενα πισι υπάρχουν και μεταχειρισμενα παιχνίδια που η τιμη τους ειναι χωμα tou ps3 μεσω ορο εχουν 8 ευρω......υπαρχει psn plus που με 50 ευρω εχεις 3 4 δωρεαν παιχνιδια τον μηνα κτλ......το pc gaming ειναι για αυτους που τους αρεσει να κοκορευοννται και έχουν φραγκα και πολυ χρονο.... ποπο μου βγάζει 600fps σε αναλυση 8Κ με 400καναλο ηχο.........ασχετα αν το ματι και το αυτι εχουν τα δικατους ορια και πολλα ειναι ανουσια.......οχι επιμένω κονσολα και η επομενη αναβάθμιση σε 7 χρονια......
Cowboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Επειδη ειμαι στην φαση λογω Advanced Warfare που εψαχνα "κονσολα ή αναβάθμιση PC" αν θελετε την γνωμη του παππου που ηταν παλια gamer και σε PC και σε κονσολες...PC gaming rules αλλα σε βαθος 5ετιας θες και μια κονσολα Να το πω απλα, φτιαχνεις ενα PCακι ομορφο και σενιο τα παιζει ολα κομπλε. Πλεον μεσα σε 4-5 χρονια εχει γινει σουβερ. Οποτε αντι για αναβαθμισεις κτλ, εχεις την κονσολιτσα και οταν στον 3ο-4ο χρονο το PC δεν φτανει, παιζεις κονσολιτσα, μαζευεις λεφτακια και τσουπ τον 5ο-6ο χρονο αλλαζεις ολο το PC ΥΓ. Διαβαζω οτι πολλες φορες τα Min reqs ειναι μουφα. Υπαρχει περιπτωση Phenom II X4 810 + Radeon 4870 + 4gb μνήμη να παιξει το Adv.Warfare σε μινιμουμ κατασταση? Οι κονσολες 5 χρονια δεν τα βγαζουν με την καμια IMO. Το PS3 βγηκε το 2007, μεχρι το 2010 τα γραφικα του βλεπονταν. Απο το 2011 και μετα τα παιχνιδια ηταν τοσο πετσοκομενα που απλα δεν βλεπονται. (δες BF3 σε PS3..eww!) Οι Nvidia GTX400 που βγηκαν πριν απο 5 χρονια παιζουν τα παντα μεχρι και σημερα. Η high-end της σειρας μαλιστα, η GTX480, ειναι δυνατοτερη απο το PS4 και Xbone σε επιδοσεις. Αλλα ακομα και με μια GTX460 που ειναι entry-level καρτα 5ετιας παιζεις τα παντα σημερα σε 1080p και πολυ καλα settings. (π.χ. FarCy 4 σε GTX460 στα 900p VeryHigh-Ultra settings ~30fps). Καποιος που ειχε παρει την GTX460 πριν 5 χρονια δεν χρειαζεται να αναβαθμισει για αρκετο καιρο ακομα αν ικανοποιει με γραφικα κονσολας. Επισης η καρτα αυτη πωλειται σημερα μεταχειρισμενη γυρω στα 50 ευρω. 2
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Αλλα αν το οικονομικο του ειναι θεμα δεν θα παρει κονσολα με 400 ευρω οπου για 10 παιχνιδια θελει 700 ευρω, και που εχει ελαχιστα παιχνιδια-επιλογες, και που δεν κανει για τιποτα αλλo παιρα απο παιχνιδια. Οσο για την ευκολια, αυτο ειναι αλλο θεμα, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που το βρισκει ιδιαιτερα ευκολοτερο να αγοραζει τα παιχνιδια σε DVD απο φυσικα καταστηματα και να εχει τα παιχνιδια του σε 10-20-50 DVD, απο 1 λογαριασμο Steam που αγωραζεις απο το σπιτι τα παντα 24/7 και τα κατεβαζεις σε οποιο PC εισαι οπου και αν εισαι. Εδώ βάλαμε μέσα τα μεταχειρισμένα στα PC για να ρίξουμε και άλλο το κόστος αλλά για κάποιο περίεργο λόγο τα παιχνίδια στις κονσόλες τα αγοράζουμε και day 1 και στην πιο ακριβή τιμή!!! Ευκολότερο ίσως όχι, α και μπορείς απλά να τα παραγγείλεις και να σου τα φέρουν σπίτι, αλλά καλύτερο σίγουρα το βρίσκουμε κάποιοι. Ακόμα και πολλά από τα παιχνίδια που έχω στο steam κάποια στιγμή θέλω να τα πάρω και σε retail μορφή.
Cowboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εδώ βάλαμε μέσα τα μεταχειρισμένα στα PC για να ρίξουμε και άλλο το κόστος αλλά για κάποιο περίεργο λόγο τα παιχνίδια στις κονσόλες τα αγοράζουμε και day 1 και στην πιο ακριβή τιμή!!! Ευκολότερο ίσως όχι, α και μπορείς απλά να τα παραγγείλεις και να σου τα φέρουν σπίτι, αλλά καλύτερο σίγουρα το βρίσκουμε κάποιοι. Ακόμα και πολλά από τα παιχνίδια που έχω στο steam κάποια στιγμή θέλω να τα πάρω και σε retail μορφή. Δεν μιλησα πουθενα για μεταχειρισμενα. Μονο καινουργια. Το PC ειναι αρκετα φνηνοτερο σε καθε περιπτωση, ειτε μιλαμε για καινουριο vs καινουριο ειτε για περσινο vs περσινο κ.τ.λ. Πως δεν ειναι ευκολοτερο να αγoραζεις και να κατεβαζεις τα παιχνιδια απο τον καναπε σου οτι ωρα θελεις, με μια ποικιλια 5000+ παιχνιδιων, και να εχεις μια βιβλιοθηκη με 10, 20 ή 200 παιχνιδια στην οθονη σου χωρις να χρειαζεται να βαζεις DVDs? Και φυσικα τα παιρνεις και ακομα φθηνοτερα. Γυρω στο 30αρι εχουν ολα τα ΑΑΑ Day1 απο εκει που αγοραζω εγω, για Steam παντα. (δες εδω). Και μετα απο 6-12 μηνες κατω απο 10ρικο. Εγω που μενω και μεσα στην Αθηνα θελω 5 χιλιομετρα οδηγηση για να παω σε καταστημα που εχει παιχνιδια, το οποιο θα εχει 50 τιτλους. Αλλοι σε μικροτερες πολεις δεν εχουν καν αυτη τη δυνατοτητα.
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δεν διαφωνώ. Άλλωστε έχω απ'όλα και βλέπω. Αλλά 70Ε δεν χρειάζεται να δίνεις. Ακόμα και για Day 1. Διάβασε πάλι. Είπα πως ΔΕΝ είναι ευκολότερο να αγοράζεις retail. Συμφωνώ σε αυτό δηλαδή. Κάποιοι όμως το προτιμάμε αν έχουμε τη δυνατότητα. Αν και όπως είπα μπορείς απλά να τα παραγγείλεις και να σου τα φέρουν.
GiwrgosP- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αυτο που με πτωει προσωπικα απο την αγορα καλου υπολογιστη ειναι οτι θα εχει ημερομηνια ληξης και μαλιστα αρκετα συντομη. Αν αυτη την στιγμη καποιος αναβαθμισει το pc του με gtx 980, i7-xxxx, 8GB ram σε 2 χρονια θα πεσει στην κατηγορια του mid range. Δεν μπορω να φανταστω τι εχει να γινει το 2050 (αν φυσικα υπαρχει γη μεχρι τοτε )
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 και τα ps4/one θα έχουν πέσει στη κατηγορία του shitty-range 2
Ta3ideftis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ...και κάπου στη μέση κρύβεται η αλήθεια, όπως γίνεται πάντοτε. Το να μπούμε σε διαδικασίες αντιπαραθέσεων αν η κονσόλα είναι καλύτερη από το gaming pc ή το αντίθετο δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Κάποια παιχνίδια είναι προορισμένα για PC, άλλα για κονσόλα και τα υπόλοιπα για tablets-smartphones! Τα υπόλοιπα είναι θέμα τσέπης του καθενός μας...
βασίλης33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 επανέρχομαι κάνοντας το εξής παράδειγμα... πρίν 3 χρόνια ο ανηψιός μου έφαγε τον πατέρα του να του πάρει ps3. όλα καλά όλα ανθιρά του το πήρε. ο μικρός έλιωνε καθημερινά 4-5 τίτλους όλλους κι όλλυς. πέρυσι ο πατέρας του βγήκε στην σύνταξη και όλοι καταλαβαίνουν τί ακολούθησε. ο μικρός έφτιαξε ένα αξιοπρεπέστατο pc περίπου 800 eyro λιώνει και πάλι κανονικά και άν τον ρωτήσεις πού είναι το ps3 ούτε που θα ξέρει να σου πεί. γενικά εγώ τις παιχνιδομηχανές τις έχω στο μυαλό μου σάν κάτι που είναι entry-level στο θέμα gaming. κλασσικά ο πιτσιρικάς που δέν έχει χρήματα να φτιάξει ένα υπολογιστή (ελέω μόνιτορ και παραλκόμενων γενικά γιατί το ps3 το κουμπώνεις στην τηλεόραση) ή ο μπαμπάς που επίσεις δέν θέλει να ξοδέψει χρήματα στρέφοντε στην κονσόλα. άμα όμως μυρίσει το μαρούλι η υπέρχει η δυνατότητα να δείς για πότε φτιάχνουν ή αγοράζουν έτοιμο gaming pc. τέλος βάζω στοίχημα εδώ μέσα σε όλλους τους φίλους που τάσσονται υπέρ της κονσόλας οτι άν τους χαρίσουν ένα καλό pc κομπλέ ουτε που θα ξαναασχοληθούν με την κονσόλα...... ενώ δέν θα γίνει το ίδιο για τους κατόχους pc..... Υγ. πρίν μερικά χρόνια είχε υπάρξει ένα γκόλοπ οπου το συμπέρασμα ήταν αυτό.
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλά πλέον βλέπεις γονείς να τους πετάνε ταμπλέτες και να παίζουν παπαριές, τουλάχιστον η κονσόλα έχει καλούς τίτλους Αν κάποιος έχει τη διάθεση μπορεί μαζί με PC να έχει και κονσόλα για τα exclusive, το θέμα είναι πόσα είναι αυτά που όντως αξίζουν. Στις νέες ειδικά.. 1
βασίλης33 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 και επειδή άκουσα και κάτι περίεργα για θέματα οικονομικής φύσεως... για πείτε μου όλοι εσείς φαν μπόυς τησ κονσόλας. άν θέλετε να μπείτε στο ίντερνερ πώς θα το κάνετε??? απο το κινητό??? άν θέλετε να γράψετε ένα κείμενο μία εργασία οτιδήποτε ένα βιογραφικό στο κινητό θα το γράψετε ή στο tablet??? και μήν μου πείτε έχω λάπτοπ ή οτιδήποτε τέτοιο γιατί στην ξευτίλα ένα λάπτοπ κοστίζει 250 ευρώ και 500 η κονσόλα 750 δέν βάζω ιντερνετ κτλ που τα πληρώνουμε όπως και να έχει στα 750 ευρώ φτιάχνεις απίστευτο gaming pc με amd παρελκόμενα και με το καλημέρα τα έχεις όλα μπροστά στην οθόνη σου. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 1
ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Οι κονσολες 5 χρονια δεν τα βγαζουν με την καμια IMO. Το PS3 βγηκε το 2007, μεχρι το 2010 τα γραφικα του βλεπονταν. Απο το 2011 και μετα τα παιχνιδια ηταν τοσο πετσοκομενα που απλα δεν βλεπονται. (δες BF3 σε PS3..eww!) Οι Nvidia GTX400 που βγηκαν πριν απο 5 χρονια παιζουν τα παντα μεχρι και σημερα. Η high-end της σειρας μαλιστα, η GTX480, ειναι δυνατοτερη απο το PS4 και Xbone σε επιδοσεις. Αλλα ακομα και με μια GTX460 που ειναι entry-level καρτα 5ετιας παιζεις τα παντα σημερα σε 1080p και πολυ καλα settings. (π.χ. FarCy 4 σε GTX460 στα 900p VeryHigh-Ultra settings ~30fps). Καποιος που ειχε παρει την GTX460 πριν 5 χρονια δεν χρειαζεται να αναβαθμισει για αρκετο καιρο ακομα αν ικανοποιει με γραφικα κονσολας. Επισης η καρτα αυτη πωλειται σημερα μεταχειρισμενη γυρω στα 50 ευρω. Επειδη ειχα την 460 μπορω να πω οτι ηταν best vfm καρτα ever, την εχω δωσει σε ενα φιλο μου τωρα και παιζει τα παντα μια χαρα και παλι.. 1
JimakiMBG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πάρε ένα φθηνό pc, με τιμή λίγο παραπάνω από μια κονσόλα, και οι ρυθμίσεις που θα βάζεις θα σου έχουν καλύτερο visual αποτέλεσμα από τις κονσόλες. Και θα κάνεις και ότι άλλο θες εκτός από games. Οπότε πιο το πρόβλημα; Ουτε καν αυτο που λες...δεν ισχυει με τιποτα...με 400 ευρω δηλαδη εχεις καλυτερο visual αποτελεσμα απο ps4? 1
kurkosdr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γενικά απο τα ποστς διαπιστωνω οτι το gaming εχει γινει rich-man's hobby (που λεγανε και στο χωριο μου). Πανε οι εποχες οπου με ενα jailbroken xbox360 ή ps3 (και επισκεψεις στο μαγαζι του θειου) εκανες δουλεια σου. Και οι περισσοτεροι ΔΕΝ εχουν γνωσεις να ασχοληθουν με cracks και activation για PC. Χωρια του οτι οταν βγαινει patch να διορθωσει τα απειρα bugs που εχουν τα συγχρονα παιχνιδια πρεπει να περιμενεις να βγει καινουριο crack. Αυτο το "ζητηματάκι" δεν το εθιξε κανείς. Το top comment ειναι αυτο που ειπωθηκε παραπανω, δηλ αν αποφασισεις να πας στο PC, καλυτερα να μεινεις μακρια απο ultra high-end καρτες γραφικων και να κρατησεις τη διαφορα τιμης σε σχεση με μια απλη high-end στην τσεπη και να αναβαθμιστεις σε κανα 2 χρονια. Και μακρια απο πανακριβα-μουράτα gaming laptops που δεν αναβαθμιζονται ευκολα στην gpu. Θα κλαιτε τα λεφτα σας σε 2-3 χρονια (προσωπικη πειρα). Πισω στο θεμα, μου φαινεται περιεργο το γεγονος οτι "φουσκωνουν" τις απαιτησεις, τι στιγμη που μερικα χρονια πριν τις "κατεβαζαν". ΥΓ: Δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος απλα δεν παίζει τιποτα, αυτή ειναι η αληθεια. Κατι ξερει η google που "κυνηγαει" το θεμα micro-consoles, ο πολύς κόσμος που δεν εχει εμπειρια απο κανονικο gaming θα πεσει με τα μουτρα.
Cowboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ουτε καν αυτο που λες...δεν ισχυει με τιποτα...με 400 ευρω δηλαδη εχεις καλυτερο visual αποτελεσμα απο ps4? Ναι, με 400 ευρω παιρνεις PC με G3258 και R9 270 που μπορεις να παιξεις σχεδον τα παντα σε ανωτερα settings απο αυτα του PS4. Και αν ξερεις να κανεις μονος σου την συναρμολογηση παιρνεις τα κομματια απο Scroutz και σου βγαινει 370 ευρω. Εκει βαζεις αλλα 4GB ram και σου βγαιζει 400 ευρω με 8gb ram. Και αυτο, και ενα hdmi καλωδιο με 2 ευρω για την TV. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα