splash18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλησπέρα.. σας κανω Copy paste ένα θεμα από άλλο site για τις περιεργες αγγελιες που ολοι βλέπουμε ψάχνοντας για εργασια μιας και εγω πριν ένα μηνα πηγα για οντισιόν συνεντευξη χωρις να ξερω περι τινος προκειται και από ότι εψαξα στο Internet υπαρχουν αρκετοι τα τελευταια χρονια που ειχαν την ιδια εμπειρια.... http://www.michanikos.gr/topic/7211-financial-planner-ή-Γιατρός-χρήματος-interamerican/ ευχαριστούμε τα παιδια τους μηχανικους που μοιράζονται τις εμπειριες τους
Papakaliati Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ανετα 30 k ευρω τον μηνα, αλλα βεβαια θα πρεπει επιπλεον να σκοτωνεις ανθρωπους και να πλασαρεις στις πιατσες και κανα κιλο σκονη καθε βδομαδα. 2
splash18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχα άλλο να τα διαβαζεις και άλλο να τα ακους Live από το στομα του
kabouras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 χαχα δυστυχως δε πηγα οταν με φωναξε γιατι εκανα την αναζητηση μου στο ιντερνετ... αλλα αισθανομαι οτι εχασα μια ευκαιρια να γελασω (απο μεσα μου) και γιατι οχι να κλεψω κ καμια ιδεα... παντως και οι αλλες ασφαλιστικες, οταν με φωναζουν για συνεντευξη μου λενε για διαφορες θεσεις που εχουν περι φινανσ κ 10 αλλες φασεις για να παω τελικα κ να μου πουν εμμεσα οτι ζητανε ασφαλιστη με ποσοστα. αφου σε ψαρεψουν για να δουν ποσο αναγκη εχεις τα λεφτα. 1
splash18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ακριβως μα αν μας ελεγαν εξ αρχης τι ατομα θελουν και για τη θεση θα γλιτώναμε τον κοπο και το χασιμο χρονου
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Έτσι δουλεύουν όλοι δυστυχώς. Από τις σελίδες Α4 κολλημένες στις κολώνες που σκίζεις τα ορθόγωνια κομματάκια στην κάτω πλευρά για να πάρεις το τηλέφωνο της wow δουλειάς μέχρι τις τηλεπωλήσεις , τις πυραμίδες που οι πιο πολλοί σου λένε δεν είναι πυραμίδες αλλά ευκαιρίες ζωής . Είναι κρίμα όμως μια ασφαλιστική αυτού του μεγέθους να χρησιμοποιεί τέτοια "κολπάκια" για να ψαρέψει πωλητές.
splash18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 καλα ναι υπαρχουν και χειρότερες ! γενικα στο θεμα των ασφαλισεων παιζουν μονο με τετοια. εμενα στο τηλ δεν μου ειχαν αναφερει ότι είναι ιντεραμερικαν μονο ότι εχει ανοιξει θεση στο οικονομικο τμημα της εταιριας..και σα χαζος ψαρωσα και πηγα μεχρι το μαρουσι. και καλα να μπορει καποιος και να κανει πωλήσεις σε μια ελλαδα που κανεις δεν αγοραζει ειδικα ασφαλειες..οι αλλοι που δεν πουλανε και εχουν τα παιδια μεσα στην πιεση ολη μερα και να μην πληρωνονται κιολας? η απολυτη εκμεταλλευση
Miracle Worker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν δεις fishy δουλειά στο Καριέρα, χωρίς όνομα εταιρίας, χωρίς προϋπηρεσία, όλο κάτι τέτοιοι είναι. Αυτοί πρέπει να το συντηρούν το site. Θυμάμαι όταν ήμουνα ψάρακας που σκεφτόμουν να στείλω, να μη στείλω. Μόλις έσκαγε κατευθείαν τηλέφωνο την επόμενη μέρα καταλάβαινα τι βλακεία έκανα. 3
ΘΥΜΙΟΣ56 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν για τον εν λόγω "κύριο" Τσακίρη θέλησα να ανφερθώ και εγώ διότι η συμπεριφορά του και το όλο σκηνικό των συνεντεύξεων που έκανε ή θα προκαλούσαν σε κάποιον το γέλιο ή την απογοήτευση στο να συνεχίσει να αναζητά εργασία! Το 2012 βλέπω στο indeed την γνωστή αγγελία για 5 νευραλγικές θέσεις μηχανικών από διεθνή όμιλο!Μην τα πολυλογώ μετά από μόνο ενα τηλεφωνό μου μου κλείσαν ραντεβού μετά από 3 μέρες!Βλέπω απ'τη διεύθυνση ότι πρόκειται για την ΙΝΤΕRAMERICAN στο Μαρούσι! Με υποδέχεται ένα κύριος γύρω στα 60 με τη γραβάτα περασμένη στο γιακά του και το γκρίζο μαλλί του χτενισμένο όλο προς τα πίσω! Οι ερωτήσεις που έγιναν αναφέρθηκαν και από άλλα μέλη όπως: 1)Αν ένα τζίνι σας έφερνε 5000000 ευρώ που θα τα ξοδεύατε; 2)Κατεβαίνετε σε διαδηλώσεις? 3)Ποια θέση δημοσίου είναι κατάλληλη για εσάς;; 4)Με 1500 ευρώ συν μπόνους που θα φτάσουν και τα τριπλάσια θα είστε ευχαριστημένος απ'την ΙΝΤΕRAMERICAN?? O τσάμπα μάγκας Τσακίρης στο τέλος της συνέντευξης μου τόνισε ότι όταν γίνουμε κυβέρνηση (άγνωστο για ποιό κόμμα έλεγε) θα απαγορεύσουμε τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις σε κάθε πεζοδρόμιο!!!! Λοιπόν πάιρνω τηλ τον ίδιο όπως μου ζήτησε μετά από 3 μέρες και μου λέει χαρακτηριστικά: Συγχαρητήρια τα προσόντα σας ήταν ιδανικά για εμάς και η συνεργασία μας θα αρχίζει σε 6 μήνες από σήμερα!!!Του έκλεισα το τηλ αλλά μετάνιωσα που δεν του είπα καμιά βαριά κουβέντα! Σε ένα χρόνο αναζήτησης εργασίας αυτή ήταν η πιο γελοία,αποκαρδιοτική ή όπως αλλιώς θέλετε να η χαρακτηρισετε!! Ευτυχώς,όσον αφορά το θέμα εργασίας απ'το 2013 και μέτά τη βρήκα την άκρη μόνος μου κάνοντας κάτι δικό μου,όχι σαν μηχανικός πλέον, ώστε να μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς χωρίς κανέναν Τσακίρη και κάθε Τσακίρη απεναντί μας..... 1
ΘΥΜΙΟΣ56 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ιδού το ποιος είναι ο περιβόητος Τσακίρης που περιγράφει ο καθένας μας στο forum... http://www.syndesmosee.org/uploads/2/2/0/4/22047990/tsakiris_cv.pdf
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν είναι Τσακίρης, δεν λέει!
mgs4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 χαχαχαχαχα!!! Δεν θα το πιστέψετε αλλά πριν λίγο καιρό είδα αγγελία που ζήταγε για εκπαιδευτικο ομιλο που ζητούσε 8 θεσεις για αποφοιτους ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ για νευραλγικα ποστα. Υπεθεσα οτι θα ειναι κανα ιεκ η κανα φροντιστηριο και εστειλα. Και μιλησα και με αλλους φιλους που επισης στειλανε... Μετά από καμιά βδομάδα μου ήρθε email που ζηταγε να επικοινωνήσω μαζί του άμεσα για τη θέση.... Εντωμεταξύ η απάντηση αυτή ήρθε στις 3¨30 το βράδυ... Ας είναι καλά η ενημέρωση από το φορουμ πιο πάνω , δεν προκειτε να ασχοληθω καν!!!
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Είχα την "τύχη" να πάω κι εγώ το 2003 μιας και η αγγελία έλεγε για όμιλο που ψάχνει άτομα για στελέχωση θέσης για μηχανογράφηση. Φυσικά ήταν η interamerican (αφορούσε ασφάλειες η θέση) και ήταν αυτός ο τύπος και είναι όπως τον περιγράφουν και όλοι οι υπόλοιποι. Σημαντική λεπτομέρεια, με είχε και περίμενα 1,5 ώρα. Αρχικά μου είπε πως ΑΝ περάσω την πρώτη συνέντευξη σε 6 μήνες θα περνούσα για την δεύτερη και σε (αν θυμάμαι καλά) άλλους 6 μήνες θα περνούσα για την τρίτη. Ήδη είχα καταλάβει τι παίζει και είπα να το διασκεδάσω τουλάχιστον ιδίως όταν ξεκίνησε να μου δείχνει κάτι πτυχία πιλότου κρεμασμένα στο τοίχο. Στην ερώτηση πως βλέπω τον εαυτό μου σε 10 χρόνια από τώρα του είπα πως αν με προσλάβει, εκείνος θα είχε απολύθεί και εγώ θα ήμουν στη θέση του. Στην ερώτηση τι θα έκανα αν κέρδιζα τον πρώτο λαχνό του λαχείου (ή το τζόκερ - δε θυμάμαι) του είπα ότι θα τα έπινα όλα στις κόκες. Με έδιωξε "ευγενικά" και μου είπε ότι θα ενημερώσει. Έξω περίμενε άλλος ένας κακομοίρης που δεν ήξερε τι τον περιμένει.. 1
louilouiCK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι το πρόβλημα .... περισσότερο βλάχοι μου φαίνονται αυτοί στο michanikos.gr που πήραν ενα πτυχίο και μου την είδαν Mr Stark (ironman) παρά σοβαροί άνθρωποι. Οικονομικά προϊόντα, συνταξιοδοτικά προγράμματα και ασφάλειες τους λένε να πουλήσουν!Που ειναι το κακό;
l337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι το πρόβλημα .... περισσότερο βλάχοι μου φαίνονται αυτοί στο michanikos.gr που πήραν ενα πτυχίο και μου την είδαν Mr Stark (ironman) παρά σοβαροί άνθρωποι. Οικονομικά προϊόντα, συνταξιοδοτικά προγράμματα και ασφάλειες τους λένε να πουλήσουν! Που ειναι το κακό; Μόνο αν πήγαινες θα μπορούσες να καταλάβεις. Ο τύπος δε παίζεται Στην περίπτωση μου άτομο για μηχανογράφηση έλεγε η αγγελία. Και στο τηλέφωνο όταν ρωτούσα ποια εταιρία είναι μου απαντούσανε δεν μπορούμε να σας πούμε, είναι απόρρητο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις