Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες το βιβλίο, υπάρχει κάπου και ηλεκτρονικά

(Το οποίο αν θυμάμαι σωστά το είχε εκδόσει το γες, δηλαδή δημόσιο χρήμα..)

Edit το βρήκα, σελίδες 46,47.. απόλαυσε

http://www.scribd.com/mobile/doc/31115834?width=980

μονο που δεν το εχει γραψει ο παισιος αλλα υποτιθεται οτι αυτα ειπε συμφωνα με μαρτυριες οποτε εχει μεγαλη συζήτηση.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εννοείται, κοίτα η όλη σάτυρα συμφωνω κι εγώ ότι έγινε για το σάλο που έκαναν μερικοί στο όνομά του, το θέμα είναι ότι δεν ήταν τελικά αποδεκτή και γενικά στην Ελλάδα υπάρχουν ευαισθησίες σε πολλά θέματα με τα οποία δε μπορείς να κάνεις πλάκα πράγμα που κακώς συμβαίνει βέβαια.

Και είναι αστείο να μιλάμε για τη μη ανοχή των άλλων που όντως δε σηκώνουν πολλά πολλά, αλλά να ξεχνάμε ότι κι εμείς δεν πάμε πίσω.

Ο φανατικός χριστιανός των ημερών μας είναι το ίδιο σχεδόν με ένα πολιτισμένο μουσουλμάνο, ίσως και χειρότερα. Σε συζητήσεις μου αυτό έχω διαπιστώσει.

Οι θρησκείες πρέπει να μπουν στο περιθώριο και να είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός, όχι της όποιας πολιτειας

Δημοσ.

Ναι εννοείται, κοίτα η όλη σάτυρα συμφωνω κι εγώ ότι έγινε για το σάλο που έκαναν μερικοί στο όνομά του, το θέμα είναι ότι δεν ήταν τελικά αποδεκτή και γενικά στην Ελλάδα υπάρχουν ευαισθησίες σε πολλά θέματα με τα οποία δε μπορείς να κάνεις πλάκα πράγμα που κακώς συμβαίνει βέβαια.

Και είναι αστείο να μιλάμε για τη μη ανοχή των άλλων που όντως δε σηκώνουν πολλά πολλά, αλλά να ξεχνάμε ότι κι εμείς δεν πάμε πίσω.

Ο φανατικός χριστιανός των ημερών μας είναι το ίδιο σχεδόν με ένα πολιτισμένο μουσουλμάνο, ίσως και χειρότερα. Σε συζητήσεις μου αυτό έχω διαπιστώσει.

Οι θρησκείες πρέπει να μπουν στο περιθώριο και να είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός, όχι της όποιας πολιτειας

Μα προσωπικα δεν με νοιαζει αν πας εκκλησια , αν βαφτισες το παιδι σου αν εισαι αθεος κλπ αυτα ειναι προσωπικα θεματα εμενα με χαλαει να κραζουν αν ειναι η σάτιρα ωραια την δεχομαι εχω γελασει με πολλα ακραια ανεκδοτα για την θρησκεια πχ south park αλλα μερικα με ξεπερνουν βασικα δεν με πειραζει τι λες αλλα πως το λες και μερικοι νομιζω βγαζουν εμπάθεια.  

Δημοσ.

Αναδρομικά δίνεται ο τίτλος, απλα δε μου κάνει εντύπωση εδώ οι ορθόδοξοι έχουν κάνει άγιο ρωμαίο αυτοκράτορα, αυτός που είναι και πιο στην επικαιρότητα δε θα γίνει;

Δημοσ.

Ισχύει κι αναδρομικά;

Αναδρομικά δίνεται ο τίτλος, απλα δε μου κάνει εντύπωση εδώ οι ορθόδοξοι έχουν κάνει άγιο ρωμαίο αυτοκράτορα, αυτός που είναι και πιο στην επικαιρότητα δε θα γίνει;

Χαβαλεδιάστε εσείς όσο ακόμα προλαβαίνετε περί αναδρομικών, αλλά να μην το παίζετε έκπληκτοι όταν θα καθιερωθεί γιορτή τής Αγίας Παναχαϊκής και γίνουν τα κοκαλάκια σας μεσημεριανό τού Κέρβερου...  

• Super Moderators
Δημοσ.

νομικά αν ισχύει είναι το θέμα, γιατί αν είναι έτσι μέσα κι αυτοί που μπορεί να το κορόιδευαν-έβρισαν όταν ήταν έφηβος για παράδειγμα, πριν γίνει μοναχός...

Δημοσ.

Α αυτό εννοείς, τι να σου πω δε νομιζω όταν βγαίνει μια απόφαση βγαίνει

Δε μπορείς νομίζω να δικαστείς ξανά για κάτι όταν αλλάζει ο νόμος και από τη στιγμή που δε θα εκκρεμεί έφεση δεν παιζει να του φόρτωναν και αυτό

Δημοσ.

Εγώ δεν θα πω αν θα γίνει τπτ και λοιπα , αλλά θα σας πω ότι αν νομίζεται ότι δεν υπάρχει λογοκρισία και στην Ευρώπη , πλανάστε πλάνην οικτράν.

Στην Ελλάδα φυλακίζετε κόσμος για τον Παστιτσιο , αλλα δεν είδα κανέναν να μιλάει τότε , και ξαφνικά όλοι βγήκανε και Je suis Charlie.....

Στα διαλα......

Σιγα μην τους στελνουν και στο αλκατραζ

ενα ανθρωπακι απο αυτα που το παιζουνε "προοδευτικα" (οπου προοδευτισμος γελοιοποιουμε τους αλλους αλλα αν πουνε εστω και το ελαχιστο για εμας ειναι ρατσιστες κλπ κλπ)

τιμωρηθηκε σε φυλακιση με ΑΝΑΣΤΟΛΗ

αρα σε καμια φυλακη δεν πηγε

και ξερεις οταν παιρνεις φωτογραφιες ενος ατομου που δεν ειναι πλεον στην ζωη και τις κανεις μονταζ βαζοντας στο προσωπο του μακαρονια ειναι αυτο ειναι προσβολη νεκρου και τιμωρειται

• Like 3
Δημοσ.

και ξερεις οταν παιρνεις φωτογραφιες ενος ατομου που δεν ειναι πλεον στην ζωη και τις κανεις μονταζ βαζοντας στο προσωπο του μακαρονια ειναι αυτο ειναι προσβολη νεκρου και τιμωρειται

Έλα τιμωρέ, περιμένω.

Αν τα μακαρόνια είναι σε σουφλέ πιάνεται;

post-170664-0-59686000-1421447018_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σιγα μην τους στελνουν και στο αλκατραζ

ενα ανθρωπακι απο αυτα που το παιζουνε "προοδευτικα" (οπου προοδευτισμος γελοιοποιουμε τους αλλους αλλα αν πουνε εστω και το ελαχιστο για εμας ειναι ρατσιστες κλπ κλπ)

τιμωρηθηκε σε φυλακιση με ΑΝΑΣΤΟΛΗ

αρα σε καμια φυλακη δεν πηγε

δεν είναι θέμα προσβολής και προοδευτικότητας (μη χέσω) , είναι θέμα ότι το βρήκε αστείο όπως και πολλοί άλλοι 

το τι βρίσκει κανείς αστείο μπορεί και να καταδικαστεί 

σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μπορεί και να προκαλέσει φόνους

μάλλον ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο χιούμορ, αυτό είναι το συμπέρασμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...