Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ δηλαδή με αυτο που λες μπορω να ορισω να εχω 1 ap μεσα στο δωματιο μου και να πιανει μονο οταν μπαινω μεσα και στο αλλο δωματιο το ιδιο?

Με τα καναλια αυτο δε το καταλαβα πως γιατι δε μπορει το ενα καναλι αφου εναι διπλα με το αλλο να "μιλανε"?

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ξέρω? Ρωταω, γιατί κάνουμε πλάκα αλλά εγώ καίγομαι. Με το transmission που λες πως θα πω ότι το δωμάτιο 1 έχει Wi-Fi ενώ το 2 όχι?

Αφου δεν ξέρεις μην δίνεις «εξυπνες απαντήσεις», ειδικά οταν σου εξηγουν οτι δεν γίνεται. Αντι για «έξυπνες απαντήσεις» μπορείς να ρωτάς λεπτομέρειες.

Το transm rate ειναι πόσο «δυνατα» εκπέμπει η κεραία. Όταν ειναι στο 100% πιάνει π.χ. 3 δωμάτια, άρα αν το μειώσεις στο 15% θα πιάνει ενα δωμάτιο. Αυτό επιβεβαιώνεται ΜΟΝΟ με δοκιμές. Επισης (αλλη μια φορα) το wifi δεν σταματά στον τοιχο, δηλαδή δωματιο Α εχω και δωμάτιο Β (διπλα στο Α) δεν πιάνει τιποτα. Με χαμηλή ισχύ εκπομπής μπορεί να πιάνει, μπορεί και να μην πιάνει. Δοκιμές. Τέλος να ξέρεις οτι παίζει ρόλο και η δεκτικότητα της κεραίας του δέκτη (υπολογιστής, κινητό, κλπ). Π.χ. στο δωμάτιο Β μπορεί το κινητό να μην πιάνει και ο υπολογιστής να εχει μια γραμμή. 

Αν εσυ θες να δωσεις περιορισμένο wifi σε περιοχες του σπιτιου τότε για κάθε σημείο θες ενα access point στο οποίο θα ρυθμίζεις ξεχωριστα το transm rate ώστε να μην πιάνει πολύ μακρια από την κεραία. 

Δοκιμές

ΟΚ δηλαδή με αυτο που λες μπορω να ορισω να εχω 1 ap μεσα στο δωματιο μου και να πιανει μονο οταν μπαινω μεσα και στο αλλο δωματιο το ιδιο?

Με τα καναλια αυτο δε το καταλαβα πως γιατι δε μπορει το ενα καναλι αφου εναι διπλα με το αλλο να "μιλανε"?

Πόσα ap θες να βάλεις στο σπίτι; 1; 2; παραπανω; 

Θες να πιάνει μονο στο δικό σου; Το ap θες να μεταφέρεται ή θα ειναι μονο στο δωμάτιο σου;

• Like 1
Δημοσ.

πως θα πω ότι το δωμάτιο 1 έχει Wi-Fi ενώ το 2 όχι?

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο,μπορείς μόνο να περιορίσεις ποιος(Η/Υ smartphone κτλ) θα έχει πρόσβαση στο router και ποιος όχι.

Αν θες σε κάποιο δωμάτιο να μην πηγαίνει καθόλου σήμα,παρά μόνο από το router που είναι στο ίδιο δωμάτιο, θα πρέπει να το ντύσεις το δωμάτιο με κάτι που να κόβει της συχνότητες του router,δηλαδή αυτά που είπαν τα παιδιά ποιο πάνω ,κλωβός Faraday.

Υπάρχει και σε μπογιά αν σε βολεύει ποιο πολύ.

http://www.lessemf.com/paint.html

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω arc.

Θέλω 2 ap. ενα ανα δωματιο. πως μειωνω το transm rate για να κανω δοκιμες?

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο,μπορείς μόνο να περιορίσεις ποιος(Η/Υ smartphone κτλ) θα έχει πρόσβαση στο router και ποιος όχι.

Αν θες σε κάποιο δωμάτιο να μην πηγαίνει καθόλου σήμα,παρά μόνο από το router που είναι στο ίδιο δωμάτιο, θα πρέπει να το ντύσεις το δωμάτιο με κάτι που να κόβει της συχνότητες του router,δηλαδή αυτά που είπαν τα παιδιά ποιο πάνω ,κλωβός Faraday.
Υπάρχει και σε μπογιά αν σε βολεύει ποιο πολύ.
http://www.lessemf.com/paint.html

καλο αλλα δε παιζει να το κανω αυτο στο σπιτι μου. θελω κατι πιο πρακτικο οπως ενα ρουτερ που να το κανει αυτο.

φυσικα και καταλαβαινω οτι η ακτινοβολια φευγει σαν "νερο" αλλα δε μπορω να δεχτω οτι δεν υπαρχει τροπος να το βαλουμε σε μπουκαλι  :mad:

Δημοσ.

Θέλω 2 ap. ενα ανα δωματιο. πως μειωνω το transm rate για να κανω δοκιμες?

Αν το υποστηρίζει θα το γράφει στι οδηγίες και η ρύθμιση ειναι συνηθως στις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτου

καλο αλλα δε παιζει να το κανω αυτο στο σπιτι μου. θελω κατι πιο πρακτικο οπως ενα ρουτερ που να το κανει αυτο.

φυσικα και καταλαβαινω οτι η ακτινοβολια φευγει σαν "νερο" αλλα δε μπορω να δεχτω οτι δεν υπαρχει τροπος να το βαλουμε σε μπουκαλι   :mad:

Δεν γίνεται τεχνολογικά. Καταλαβε το. Αν το βαλεις σε μπουκάλι, δεν μπορεις να το πιεις. 

Δημοσ.

αν εχω μαθει ενα πραγμα τοσα χρονια που κανω modες σε pc, ειναι οτι ολα γινονται ακομα και αν νομιζουμε πως οχι. Τεσπα, εχεις καποιο τετοιο ρουτερ να μου προτεινεις;

Δημοσ.

αν εχω μαθει ενα πραγμα τοσα χρονια που κανω modες σε pc, ειναι οτι ολα γινονται ακομα και αν νομιζουμε πως οχι. Τεσπα, εχεις καποιο τετοιο ρουτερ να μου προτεινεις;

Οκ, no prob. Θα χαρώ να μάθω οτι ελληνας βρήκε τρόπο να βάλει το wifi σε μπουκάλι, χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια απο του προηγουμενε προτάσεις.

Για router δες πρώτα αν κάνει αυτό που εχεις στο δωμάτιο σου. 

Δημοσ.

Δεν εχει τιποτα τετοιο ειμαι τωρα μεσα. ολα τα βασικα που τα ξερει και η γιαγια μου εχει.

Εχεις κανενα ρουτερ η εστω ap για να το κανω αυτο που λες;

Δημοσ.

Βρασίδας χάρηκα. Στην κάτω πλευρά εχει μοντελο. Αν δεν το γράφει θα το γραφει μεσα στις ρυθμίσεις του

• Like 2
Δημοσ.

ο bubbletek μου εστειλε ενα μήνυμα και μου έδειξε αυτο. Στην αρχη δε καταλαβα. μετα το ξαναδιαβασα και νομιζω οτι κανει κατι σαν αυτο που λεω. https://www.gofundme.com/3d-wifi-bubbles (ερωτηση: τι εννοει με την φουσκα?)

και πως το αγοραζουμε;

Βρασίδας χάρηκα. Στην κάτω πλευρά εχει μοντελο. Αν δεν το γράφει θα το γραφει μεσα στις ρυθμίσεις του

TW263R4

Δημοσ.

φιλε topic starter.

οτι και να κανεις , απολυτη ικανοποιηση δεν θα βρεις.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες τοσο πολυ να διαχωρισεις τα δωματια του σπιτιου με διαφορετικο wifi.

δεν υπαρχει πρακτικος λογος..μαλλον θα ειναι κατι προσωπικο (που δεν μ ενδιαφερει κιολας)

απλα να ξερεις πως οτι και να κανεις απλα θα χασεις χρονο και χρημα , με την παραπανω ιδεα σου, που μας ειπες..

δεν ξερω στην θεση σου τι θα εκανα..γιατι πολυ απλα δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα της κινησης αυτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...