Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο λυκειο θυμαμαι οτι μαθαμε πως τα ραδιοκυματα διαφορετικων συχνοτητων εχουν αλλες αλληλεπιδρασεις με το περιβαλλον τους. Παραδειγμα τα ΑΜ που ακολουθουν την καμπυλοτητα της γης ή τα αλλα που δε θυμαμαι πως λεγονται που ανακλωνται σε ολα τα εμποδια. Αρα ποιος μου λεει εμενα οτι δε κανει καποιο κολπο και συνδιαζει κυματα διαφορετικων συχνοτητων.

Δημοσ.

λοιπον οπως βλεπεις μας κουραζεις ολους..μπορεις να συνεχισεις να γραφεισ στο τοπικ μετα ανεκδοτα , για να περναμε ολοι ευχαριστα..

εν κατακλειδι!

δοκιμασε το.αγωρασε το.γραψε συγραμμα γι αυτο

δεν εχεις να χασεις τιποτα

οπως βλεπω μονο εμεις χανουμε χρονο μαζι σου.

αν πετυχει το πραγμα που λες, πες το και σε μας.

οχι οτι θα το αγορασουμε βεβαια, αλλα ν ανεβασουμε το τρολαρισμα σου σε αλλο επιπεδο ρε παιδι μου.

απλα οτι κανεις καντο γρηγορα γιατι και το θεμα θα παει αδιαβαστο σε λιγο..κ εσυ μαζι..

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου αρεσει ο τροπος σου και το υφακι σου και γιατι επιτιθεσαι σε μενα; Τεσπα. Θα το δοκιμασω ναι εχω απορια και οποιος ψαχνεται χαμενος δε παει. Μια ερωτηση ηθελα να κανω στους υπολοιπους γιατι εσυ προφανως εισαι ο μαμιας της γειτονιας απο οτι καταλαβα και δε σηκωνεις και πολλα.

Αυτη η βλακεια εκει στη φωτο του που εχει αυτος με το γραναζι τι ειναι;

Δημοσ.

Στο λυκειο θυμαμαι οτι μαθαμε πως τα ραδιοκυματα διαφορετικων συχνοτητων εχουν αλλες αλληλεπιδρασεις με το περιβαλλον τους. Παραδειγμα τα ΑΜ που ακολουθουν την καμπυλοτητα της γης ή τα αλλα που δε θυμαμαι πως λεγονται που ανακλωνται σε ολα τα εμποδια. Αρα ποιος μου λεει εμενα οτι δε κανει καποιο κολπο και συνδιαζει κυματα διαφορετικων συχνοτητων.

Διότι οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται στο WiFi, είναι συγκεκριμένες χρόνια τώρα.

Διότι δεν υπάρχουν συμβατές συσκευές με το νέο 3D WiFi, ώστε να συνδέονται οι πελάτες της καφετέριας.

Διότι αν ήταν πραγματικά εφικτό, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, όλο και κάποια εταιρεία ή ίδρυμα θα είχε ασχοληθεί τα τελευταία 20+ χρόνια που αναπτύχθηκε το WiFi.

Διότι απλά με λίγα λόγια, είναι αδύνατον λόγω φυσικών περιορισμών.

Μπορεί αύριο να βρεθεί κάποια λύση, αλλά σίγουρα με άλλον εξοπλισμό, άλλα πρωτόκολλα, άλλη τεχνολογία και συχνότητες.

Δημοσ.

οκ μια χαζη ερωτηση τωρα: μα λεει μεσα οτι το τρεχει σε μαγαζι, πως μπαινει ο κοσμος, απο το μελλον ηρθαν?

μηπως δε το ειχε κανει καμια εταιρια γιατι δεν ειχε τον ιδιο σκοπο. εδω μεσα λεει και για φιλανθρωπια.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αγόρι μου ο τύπος είναι απατεώνας π@π@ρολόγος όπως όλοι αυτοί που πουλάνε πέτρες που φέρνουν τον έρωτα ή ελιξήρια νεότητας .

Μπορεί να λέει ότι θέλει . Και εγώ μπορώ να λέω ότι έχω μία ιδέα για να δώσω σε όλους δυνάμεις σαν τον superman και ότι είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω , γιαυτό δώστε 100 εκατομμύρια για την έρευνα...

Δημοσ.

ένα θέλω να πω. Αυτό το διαβάσατε στο λινκ με το 3Δ φούσκα;

Finally, 3D WiFi Bubbles technology will help underdeveloped countries and will save thousands:
1. People get Free & fast WiFi access instantly -without password- so they can ask for help very quickly (e.g police)

:lol:  :lol:

Γιατί πείτε την αλήθεια, στην καφετέρια μπαίνετε στο wifi για να καλέσετε βοήθεια! Άσε που αφού δε θα βγαίνει παραέξω από την καφετέρια το σήμα, τότε ο περαστικός άμα έχει ανάγκη τι θα κάνει;

Δημοσ.

Εγω δε ξερω τι λετε για τα παραπανω αλλα αν ηταν τοσο μα....κας πως ειναι βρωμομασωνος!

http://d13pix9kaak6wt.cloudfront.net/avatar/users/g/d/e/gdelaportas_1421160036_1.png

IMG_20141219_205345.jpg

Μπορείς να εισαι άνετα και τα δυο, όπω επίσης γραφικά γραφικός, επαγγελματίας π@π@ρολόγος, αερολόγος. Ίσως κάποτε φτιάξεις ένα προϊόν που πραγματικά αξίζει και ο κόσμος το υιοθετήσει. Μέχρι τότε θα γράφεις/κάνεις σαβουρες και θα μυξοκλαίς για πέντε ευρω; Ντροπή! (για αξιοπρέπει δε ρωτώ καν). Μακριά!

ΥΓ: Αυτό με το fbi. Εγω πιστευω οτι οχι μονο δεν μπήκε και τους τα πήρε όλα, αλλά αντίθετα δεν εχει περάσει ουτε εξω απο το κτίριο. 

Δημοσ.

Δεν ειμαι τοσο σιγουρος... αλλα αν ειναι οπως τα λες τοτε μου φερνει σε Εβραιος. Ειχα τετοιους στο γυμνασιο, ακριβως ιδιο στυλ.

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω κάτι. 

Εγω δεν απαντησα απαξιωτικά ουτε για τους μασώνους, ουτε για τους εβραίους. Η προσωπική μου γνώμη για αυτές τις κοινωνικές ομάδες δεν μπαίνει στην παρούσα συζήτηση. Το που ανήκεις Δελλαπόρτα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Η σφοδρή κριτική που τρώς ειναι λόγω των πράξεων σου και οχι λόγω αυτών που πιστεύεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσει που του μιλας κατα προσωπο λες και θα σε ακουσει.

Παντως οπως εγω δε κρινω κανενα εμεις ποιοι ειμαστε να κρινουμε καποιον ειδικα οταν βγαινει με ονομα και επωνυμο. Τι εχουμε εμεις να δωσουμε, Εσυ δε με ξερεις εμενα και δε ξερεις αν σου λεω βλακειες και εγω δε ξερω εσενα. Αρα;

Δημοσ.

Μου αρεσει που του μιλας κατα προσωπο λες και θα σε ακουσει.

Παντως οπως εγω δε κρινω κανενα εμεις ποιοι ειμαστε να κρινουμε καποιον ειδικα οταν βγαινει με ονομα και επωνυμο. Τι εχουμε εμεις να δωσουμε, Εσυ δε με ξερεις εμενα και δε ξερεις αν σου λεω βλακειες και εγω δε ξερω εσενα. Αρα;

Είναι βεβαιο οτι δεν με ακουει ... γιατί απλά με διαβάζεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...