*nenya* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται Σε παντρεύομαι κούκλα μου Και να μην είναι gamer ο άλλος, μπορεί να εκπαιδεύεται πάντως τουλάχιστον ως τώρα έχω δει μεγάλες προόδους σ'αυτόν τον τομέα. 2
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σε παντρεύομαι κούκλα μου Και να μην είναι gamer ο άλλος, μπορεί να εκπαιδεύεται πάντως τουλάχιστον ως τώρα έχω δει μεγάλες προόδους σ'αυτόν τον τομέα. Χαχαχα έλα να κλείσουμε ημερομηνία Αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι [..] Full inbox inc. 3
bluesattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται Ποσα μηνυματα δεχτηκες ?
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται μηπως εχουμε καμια συγγενεια εξ αιματος και δεν το ξερουμε;
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. 9
Iris_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 μηπως εχουμε καμια συγγενεια εξ αιματος και δεν το ξερουμε; Κι εσύ τα ίδια ε? 1
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται Άρα ψάχνεις ένα ~26άρη με συνήθειες και πιθανότατα μυαλό 18άρη .Το 9gagger ομολογουμένως ήτο δυνατό και ένα γελάκι ξεπήδησε. Ον τοπικ Κάνεις ότι σε γεμίζει σαν άνθρωπο.Αυτό που διαβάζω "θέλω έναν άνθρωπο για τα γεράματα" μου φαίνεται το λιγότερο αστείο...άμα είναι έτσι παίρνεις και την 25άρα Εσθονή και γουστάρεις.Το να παντρευτείς/συζήσεις και να κάνεις παιδιά δεν το κάνεις από ανάγκη αλλά από αγάπη. Προσωπικά είμαι κατά του γάμου διότι θέτει περιορισμούς και υποχρεώσεις που δεν θέλω να έχω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. Λοιπον μαλακες ειναι 2 xD
ultrobyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ρε μαγκες παντως πρεπει να τις εχουμε φοβηθει πολυ σαν οντα τις γυναικες...η εχουμε ολοι καει απο καποια και χασαμε την εμπιστοσυνη στο αλλο φυλο η οντως εχουν ολες ψυχολογικα κτλ...Δεν γινεται σε οποια συζητηση και να κανεις με ανδρες ηλικιας 27-35 και να υπαρχει το ιδιο προβλημα παντα... 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ρε μαγκες παντως πρεπει να τις εχουμε φοβηθει πολυ σαν οντα τις γυναικες...η εχουμε ολοι καει απο καποια και χασαμε την εμπιστοσυνη στο αλλο φυλο η οντως εχουν ολες ψυχολογικα κτλ...Δεν γινεται σε οποια συζητηση και να κανεις με ανδρες ηλικιας 27-35 και να υπαρχει το ιδιο προβλημα παντα... Τα εχουμε πει αυτα, καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει.
*nenya* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧ!!!! Πρέπει να κάνετε έρευνα όμως πρώτα, ποιές είναι πιασμένες-ποιές είναι ελεύθερες. 1
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Κι εσύ τα ίδια ε? τι να τα κανεις τα παιδια αμα μπορεις να εχεις σκυλια; το playroom θελει δουλεια παντως για να γινει τουμπανο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις