Iris_89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Άρα ψάχνεις ένα ~26άρη με συνήθειες και πιθανότατα μυαλό 18άρη .Το 9gagger ομολογουμένως ήτο δυνατό και ένα γελάκι ξεπήδησε. Ον τοπικ Κάνεις ότι σε γεμίζει σαν άνθρωπο.Αυτό που διαβάζω "θέλω έναν άνθρωπο για τα γεράματα" μου φαίνεται το λιγότερο αστείο...άμα είναι έτσι παίρνεις και την 25άρα Εσθονή και γουστάρεις.Το να παντρευτείς/συζήσεις και να κάνεις παιδιά δεν το κάνεις από ανάγκη αλλά από αγάπη. Προσωπικά είμαι κατά του γάμου διότι θέτει περιορισμούς και υποχρεώσεις που δεν θέλω να έχω. Μυαλό 18αρη? Ούτε καν. Αν ο άλλος δεν διαθέτει έναν βαθμό εξυπνάδας δεν χαραμίζω δευτερόλεπτο μαζί του, πόσο μάλλον να συμπεριφέρεται σαν παιδί. Ρωτήστε τον Spect να σας πει
Valerie_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον μαλακες ειναι 2 xD σπεκτ κατούρα τριγύρω της γιατί δεν σε βλέπω καλά 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 δεν χρειαζεται να κατουρησω!! ξερει να μαχεται και μονη της!
Valerie_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Is Spect...your boyfriend Iris??? αααα έχεις μείνει πίσω εσύ!
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 βασικα κι εγω πιασμενη ειμαι αλλα ειναι uderground μελος του ινσομνια.
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον μαλακες ειναι 2 xD Βγάλε το ilvl σου να μετρηθούμε κύριε!
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Άρα μαλακες έμεινε μια.. 1
*nenya* Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 αααα έχεις μείνει πίσω εσύ! Ναι ρε πούστη μου :/ ούτε κουφέτα δεν έφαγα *σνιφ* 1
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ρε μαγκες παντως πρεπει να τις εχουμε φοβηθει πολυ σαν οντα τις γυναικες...η εχουμε ολοι καει απο καποια και χασαμε την εμπιστοσυνη στο αλλο φυλο η οντως εχουν ολες ψυχολογικα κτλ...Δεν γινεται σε οποια συζητηση και να κανεις με ανδρες ηλικιας 27-35 και να υπαρχει το ιδιο προβλημα παντα... αμα οι γυναικες καναν το ιδιο θα ειχε αφανιστει το ανθρωπινο ειδος εδω και αιωνες.
status Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 βασικα κι εγω πιασμενη ειμαι αλλα ειναι uderground μελος του ινσομνια. Σιγά, σιγά μην χλωμιάσει απ το πολύ Underground..;ρ
evabb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σιγά, σιγά μην χλωμιάσει απ το πολύ Underground..;ρ αφου ειναι σιγανο ποταμακι
Apoll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Άνετα. Δεν έχεις ιδέα από έγγαμο βίο.......... Καλά τα λέει ο headbanger. Εγώ είδα φως μετά το διαζύγιο. Έκτοτε κάνω ό,τι γουστάρω. Θέλω γκομενάκι, πάω έξω. Θέλω να την αράξω να παίζω παιχνίδια, άνετα. Και σκέψου είχα γυναίκα gamer, κάτι που οι περισσότεροι θεωρούν ως προσόν. (δεν είναι......) Και ως gamer αναφέρομαι σε EVE Online, επί πολλά έτη αυτή και πρώτη στο PvP της συμμαχίας οργανώνοντας OPs. Όχι farmville ή WoW.
Προτεινόμενες αναρτήσεις