Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την εμπειρία που έχω, παντρεμένος με μικρό παιδί, δεν υπάρχει ιδανική λύση.

Ότι και να πράξει ο καθένας στη ζωή, θα υπάρχει πάντα ένα κενό από αυτά που δεν θα μπορεί να κάνει.

Η ζωή είναι γεμάτη διασταυρώσεις, παίρνεις έναν δρόμο και αφήνεις έναν άλλο πιθανό δρόμο.

Για μένα αυτό που κάνει την διαφορά σε μια σχέση-γάμο είναι τα παιδιά.

Όποιος γίνει πατέρας-μάνα θα ζήσει "μαγικές" στιγμές με τα παιδιά του αλλά θα έχει για όλη του την ζωή άγχος για αυτά.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η κάθε σχέση- γάμος είναι συμβιβασμός 2 ατόμων. Θα χρειαστεί πολλές φορές να κάνει πίσω ο καθένας για να μπορεί  αυτή η σχέση να συνεχίσει.

Η συμβουλή που θα έδινα είναι να μην πολυσκεφτόμαστε τα πράγματα και να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις προσπαθώντας να βλέπουμε τα πράγματα και από την οπτική των άλλων.

Για να κλείσω, δεν ξέρω αν θα μετανιώσω ποτέ για τον γάμο μου, αλλά για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι δεν θα μετανιώσω ποτέ για το παιδί μου.

• Like 7
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσον αφορα το αλλο μας μισο που ειπα, δεν χρειαζεται το αλλο μας μισο να ειναι ιδιο με εμας, αλλα περισσοτερο να συμπληρωνει τα στοιχεια του χαρακτηρα που εμεις δεν εχουμε. Αν ο αλλος ειναι ηρεμος τυπος, ισως με εναν ενεργητικο τυπο να περναει πιο καλα πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ο αλλος ειναι ηρεμος παθητικός τυπος, ισως με εναν ενεργητικο τυπο να περναει πιο καλα πχ.

Ινδική καταγωγή?

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα διαβάζωντας ένα άρθροhttp://www.o-klooun.com/anadimosiefseis/aftoi-pou-agapisan-ti-monaksia#.VChoslo9MOE.facebook αναρωτήθικα για μερικά πραγματα και αποφάσισα να, θέσω ενα ερώτημα που πιστεύω μας απασχολεί όλους ή μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν, αποφάσισα λοιπόν να θέσω αυτό το ερώτημα στο φόρουμ γιατί τώρα τελευταία το βάζω συχνά στον εαυτό μου οποτε θα παρουσίαζε ενδιαφέρον να δουμε τι άποψη εχει ο καθένας  άλλα κάντε μου μια χάρη, απαντήστε με το χέρι στην καρδιά.

είμαι 32 έχω την επιχείρηση μου ,το δικό μου σπίτι όλες τις ανέσεις ,κάνω τα ταξίδια μου κτλ δεν έχω κανένα παράπονο απο την ζωή μου, εχω τελειώσει τα κετέκ, τίποτα σπουδαίο, όμως εχω καταφέρει να βρώ τον εαυτό, μου οπότε βιώνω την ζωή όπως πιστεύω τις αρμόζει και επίσης εχω καταφέρει  να πράξω τα περισσότερα πράγματα που ήθελα στην ζωή μου , εντάξει έμειναν ακόμα μερικά..   :unsure:

Η οικογένεια μου είναι ο σκύλος μου η ήρα ενα Rottweiler και ο αδερφος μου.εχω και μερικούς φίλους λίγους αν και δεν τα λέμε συχνά,.

Μερικές φορές αναρωτιπεμαι αν θα επρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι για καμια νύφη ή  π.χ πόσο με παίρνει ακόμα  :-D  γιατί περνάω καλά ρε διάολε, αλλα ξαφνικά συνιδητοποιώ οτι όλοι μου οι φίλοι έχουν σοβαρές σχέσεις ενώ εμένα η γκόμενα μου είναι η κιθάρα μου και η σκούπα ρομποτ μου!

Για να μην παρεξηγιθώ δεν εχω θεμα στο να βρώ κοπέλα και σίγουρα δεν θα είχα κανένα απολύτος πρόβλημα να γνωριζα και να δεσμευόμουνα με μια κοπέλα σαν και μένα όμως π.χ ήρεμη , τολμηρή , να τις αρέσει η μουσική να μην έχει ανάγκη να λέει ψέματα να είναι ο εαυτός της, να τις αρέσει το διάβασμα , να είναι αντισυμβατική και γενικα να μην ασχολείτε με μαλ@κίες να μην πολυβλέπει πολύ τ.β (για να μην χαλάσουν τα μάτια το λέω κορίτσια έτσι; p:) ναι τότε θα ήταν ενδιαφέρον ενας τέτοιος γάμος δεν λέω να ήταν και καλή μαγείρισα και νοικοκυρά να με βοηθούσε , άλλα αντα αυτού μετά απο οοολο αυτό

"το όνειρο ζώ μην με ξυπνάτε") ξανά-σκέφτομαι την ίδια κατάσταση με διαφορετική γυναίκα ,

πχ με ψιλή φωνή να μιλάει γρήγορα να είναι πάντα κατσούφα να γεμίσει το σπίτι με εικόνες και καντίλια  να έχει διαφορετικό γούστο  στην διακόσμιση ή να είναι υποχονδρια η βρωμιάρα τέρμα, η να μην αντέχει τα μπάσα και την δυνατή μουσική και γενικά τέτοια πράγματα σκέφτομαι και με πιάνουν ταχυπαλμίες :cry:

Εντάξει δεν λέω να κάνω υποχωρίσεις αλλα έχουμε και κόκκινες γραμμές εμείς οι Εργένηδες , :-D

και για το ερώτημα αξίζει τελικά κάποιος να χαλάσει την ζαχαρένια του και να ρισκάρει και αν ναι ποιο είναι το κατ'άλληλο range ηλικίας να το πράξει αυτό;

Ρε συ Zelda, σε πιέζει κανείς να παντρευτείς στην ηλικία σου; Εννοώ, πώς και άρχισες να το σκέφτεσαι τώρα στα 32 σου;

Ή μήπως το νιώθεις από μόνος σου ότι έφτασε η στιγμή ξερωγώ;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχεις ιδέα από έγγαμο βίο..........

Καλά τα λέει ο headbanger. Εγώ είδα φως μετά το διαζύγιο.

Έκτοτε κάνω ό,τι γουστάρω. Θέλω γκομενάκι, πάω έξω. Θέλω να την αράξω να παίζω παιχνίδια, άνετα.

Και σκέψου είχα γυναίκα gamer, κάτι που οι περισσότεροι θεωρούν ως προσόν. (δεν είναι......)

Και ως gamer αναφέρομαι σε EVE Online, επί πολλά έτη αυτή και πρώτη στο PvP της συμμαχίας οργανώνοντας OPs.

Όχι farmville ή WoW.

Βιάζεσαι.

Ίσως το κλισέ "είμαι τυχερός" ταιριάζει καλύτερα. Θεωρώ (πρόσεχε σημαντική αυτή η λέξη)

ότι η ζωή μου έχει βελτιωθεί κατακόρυφα από τότε που γνώρισα την Εύα.

Δεν εννοώ την από κάτω.   :-D

Δημοσ.

αν παντρεφτείς θα ζεις σαν σκύλος και θα παιθάνεις σαν ανρθωπος,

αν μείνεις μόνος σου, θα ζεις σαν ανθρωπος και θα παιθάνεις σαν σκύλος.

your choice.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάλι θα ήθελα να βρω έναν για γάμο με τον οποίο να έχουμε ένα gaming room στο σπίτι και να κονταροχτυπιόμασταν στον ελεύθερο χρόνο μας, να είναι 9gagger, να κάνουμε καφρίλες μεταξύ μας και σε άλλους, να πηγαίνουμε ταξίδια, αν ξέρει να μαγειρεύει έχει καλώς, έτσι κι αλλιώς τα πάω πολύ καλά με το θέμα, να είναι λίγο σπιτόγατος ρε γαμώτο, να του αρέσει το διάβασμα και το black humour. Για παιδιά δεν το ψήνω ιδιαίτερα, αν είναι παίρνουμε 1-2 σκυλιά. Ο γάμος γίνεται βαρετός όταν αφήνουμε να γίνεται :)

Εχω ΗΔΗ το απόλυτο gaming room. και 100αρα σύνδεση. θα συμβιβαστώ στο χρώμα της τρίχας, μιας και μερικές εμπειρίες με μελαχρινές ήταν φωτιά και λαύρα. 

Για σκυλιά δεν ψήνομαι. έχω τον Καριόλη (τον γάτο μου ντε).

Apoll  σε νιώθω. βέβαια εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ, αλλά από τότε που έμεινα μόνος μου στον Καναδα (συζούσα για ένα διαστημα) το απολαμβάνω ΚΑΡΓΑ. Βέβαια έχω και την ελληνιδα μάνα να γκρινιάζει "εγώ πότε θα γίνω γιαγιά" . Έχει και άλλα παιδιά να δει εγγόνια. Αν πάω να ξαναμείνω με γκόμενα θα είναι σε σπίτι 200 τετραγωνικών. ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΥΠΑ γιατί ώρες ώρες θες και τον χώρο σου. 

• Like 5
Δημοσ.

ρε μαγκες παντως πρεπει να τις εχουμε φοβηθει πολυ σαν οντα τις γυναικες...η εχουμε ολοι καει απο καποια και χασαμε την εμπιστοσυνη στο αλλο φυλο η οντως εχουν ολες ψυχολογικα κτλ...Δεν γινεται σε οποια συζητηση και να κανεις με ανδρες ηλικιας 27-35 και να υπαρχει το ιδιο προβλημα παντα...

δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα πρεπει παντα να συμφωνεις μαζι τους ακομα κι'αν σου πουν οτι ο γαιδαρος πεταει

αλλιως τους κανεις ψυχολογικο πολεμο, τους μειωνεις, θες να επιβληθεις, θες να τους κανεις να νιωσουν ενα μηδενικο, εχεις ψυχολογικα αποθημενα, ξεσπας σε αυτες για αλλα προβληματα που εχεις, εισαι μαλακας!

ακομα και να τους εξηγησεις οτι ο γαιδαρος δε πεταει, εχει σημασια ο τροπος που θα το πεις γιατι μεσα απο αυτο εσυ ασκεις ψυχολογικη βια και ξανα εισαι μαλακας.

ΤΙ δε καταλαβαινεις?

• Like 2
Δημοσ.

Αν πάω να ξαναμείνω με γκόμενα θα είναι σε σπίτι 200 τετραγωνικών. ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΥΠΑ γιατί ώρες ώρες θες και τον χώρο σου. 

Τύπε μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάω να ξαναμείνω με γκόμενα θα είναι σε σπίτι 200 τετραγωνικών. ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΥΠΑ γιατί ώρες ώρες θες και τον χώρο σου. 

ΠΑΝΤΑ θέλεις τον χώρο σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλα τα ζευγάρια αλλά υπάρχει μπόλικος κόσμος και από τις δύο πλευρές που απλά δεν το πράτει, ίσως γιατί δεν καταλαβαίνει την αξία του. Συμφωνούμε σίγουρα σε αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ Zelda, σε πιέζει κανείς να παντρευτείς στην ηλικία σου; Εννοώ, πώς και άρχισες να το σκέφτεσαι τώρα στα 32 σου;

Ή μήπως το νιώθεις από μόνος σου ότι έφτασε η στιγμή ξερωγώ;

Oχι όχι δεν με πιέζει κανείς ,απλά βλέπω όλοι μου οι φίλοι την κάνουν προς τα εκεί ,μερικοί κιόλας προσπαθούν να με μεταπείσουν..

ακριβώς!

Ρε παιδιά Εγώ πάλι δεν γουσταρω μάνες πεθερές πεθερούς και τα ρέστα , "τα τύπου σήμερα είναι κυριακή πάμε στο χωριό " να μην το κάνω σαν αγγαρία και να μην είναι  όλη μέρα στα πόδια μας, εντάξει τώρα αμα είναι μερακλής ο πεθερός δεν εχω θέμα αλλα αμα είναι κανενας μανιαμούνας άστα να πάνε γάμησε τα δε τους θέλω , ούτε  τους δικούς μου ,αντε κάθε κυριακή και πολύ είναι να μαζευόμαστε να τρώμε ολοι μαζί αλλα μέχρι εκεί.

δε ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα πρεπει παντα να συμφωνεις μαζι τους ακομα κι'αν σου πουν οτι ο γαιδαρος πεταει

αλλιως τους κανεις ψυχολογικο πολεμο, τους μειωνεις, θες να επιβληθεις, θες να τους κανεις να νιωσουν ενα μηδενικο, εχεις ψυχολογικα αποθημενα, ξεσπας σε αυτες για αλλα προβληματα που εχεις, εισαι μαλακας!

ακομα και να τους εξηγησεις οτι ο γαιδαρος δε πεταει, εχει σημασια ο τροπος που θα το πεις γιατι μεσα απο αυτο εσυ ασκεις ψυχολογικη βια και ξανα εισαι μαλακας.

ΤΙ δε καταλαβαινεις?

αυτό ξέρεις μήπως αν παρατηρείτε μόνο στις Ελληνίδες η και οι ξένες έχουν τα κομπλεξικά τους, άλλα παλευονται μπροστά στην Ελληνίδα Γυναίκα και στα στερεότυπα που κουβαλάει στην γκλάβα της.?

(γκλάβα θηλυκό

το κεφάλι, το κρανίο, το περιεχόμενο (κυρίως το μυαλό)

Δημοσ.

Άρα ψάχνεις ένα ~26άρη με συνήθειες και πιθανότατα μυαλό 18άρη :-)

.Το 9gagger ομολογουμένως ήτο δυνατό και ένα γελάκι ξεπήδησε.

Φάνηκε ο ώριμος...

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧ!!!! Πρέπει να κάνετε έρευνα όμως πρώτα, ποιές είναι πιασμένες-ποιές είναι ελεύθερες.

Δεν είναι απαραίτητο αυτό.

Δημοσ.

*με μαγκιωρα φωνη Κλυνν*

Τι αξια εχει ο γαμος...

...στην αγαπη μας μπροστα!

Ειναι και αλλοι παντρεμενοι...

...κι ομως ζουνε χωριστα!

Ζαμπετας!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...