Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερομαι για το μπλα-μπλα,το αφηνω στην απ'εξω.Μιλαω για τα αμιγως τεχνολογικα θεματα

Δημοσ.

Το μπλα μπλα έχει κάνει μεγάλη ζημιά γιατί βγάζει το insomnia στο google στην πρώτη σελίδα για άκυρα θέματα με την τεχνολογία. Και έτσι έχουν μαζευτεί πολλοί άσχετοι.

Ακριβως γιαυτο το λογο δεν εχει κανει ζημια στο insomnia. More clicks you know?

Οτι ποιοτικα το φορουμ λογω μπλα-μπλα φθινει, ναι, αλλα ως γνωστον η ποιοτητα θυσιαζεται πανευκολα στο βωμο αλλων πραγματων, τη σημερον ημερα.

Υπαρχουν παντως καλες εναλλακτικες (σε φορουμ τεχνολογιας μιλαω).

• Like 1
Δημοσ.

Κατω τα χερια απο το μπλα μπλα μην γινουμε μπιλιες εδω μεσα. :P

Το προβλημα οφειλεται σε τρεις παραγοντες.

α) Ο κοσμος δεν εχει μαθει να χρησιμοποιει την αναζητηση. Πολλα θεματα εχουν απαντηθει και συνεχως ανοιγουν νεα με τις ιδιες αποριες . Σιγα μην ασχοληθει αυτος που ξερει την απαντηση με το ιδιο θεμα, ξανα και ξανα.

β) Οι χρηστες δεν διατυπωνουν σωστα τις ερωτησεις και παιρνουν οτι να ναι απαντησεις.

γ) Ξεροκεφαλια. Αναφερεις την σωστη απαντηση στο θεμα αλλα οχι, η δικια μου αποψη ειναι πιο μεγαλη. Αχταρμας.

• Like 5
Δημοσ.

Οταν πχ καποιος μπαινει στο φορουμ και ρωταει τι παθηση εχει αντι να παει στον καταλληλο γιατρο δεν του φταιει κανεις για τις απαντησεις που θα παρει.Γιατι απλα δεν θα ειναι απαντησεις απο καποιον γιατρο.Ακομα και να ηταν γνωριζουμε οτι δεν γινεται διαγνωση απο αποσταση.

Η οταν ρωταει για νομικα θεματα θα πρεπει να γνωριζει οτι οι απαντησεις που θα διαβασει δεν ειναι σιγουρο αν και κατα ποσο θα ειναι σωστες.Και οτι πρεπει να απευθυνθει σε δικηγορο εφοσον προκειται για καποιο σοβαρο θεμα.

Δεν πιστευω οτι η ενοτητα μπλα μπλα υποβιβαζει το φορουμ αλλα οτι λειτουργει ως προεκταση του φορουμ γιατι ανταλαζονται αποψεις μεταξυ των μελων για διαφορα θεματα."Σπαει" την ρουτινα που εχουν οι υπολοιπες ενοτητες.

Αυτο που δεν μου αρεσει γενικα στο φορουμ ειναι η ειρωνια μερικων προς αλλους προσπαθωντας να τους μειωσουν για να νιωσουν καλυτερα οι ιδιοι.Η με εξυπνο τροπο η χυμα.Ισως σε αυτο εμεις οι Ελληνες να ειμαστε οι καλυτεροι.

Μην ξεχναμε οτι ο γραπτος λογος δεν ειναι σαφης και παρεξηγειται,ποσο μαλλον οταν υπαρχει κακη-ασαφης διατυπωση.Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις υψηλου επιπεδου μορφωση για να γραφεις-επικοινωνεις σωστα.

• Like 1
Δημοσ.

Το επίπεδο στο Μπλα Μπλα, αν έχει πέσει, έχει πεσει επειδή όταν κάποιος προσπαθει να ανοίξει ενα σοβαρό θέμα και όντως γίνεται πολύ καλη συζήτηση για σοβαρά θέματα και με πολύ καλά επιχειρηματα ακόμα και με διαφωνίες, μετα πλακωνουν τα τρολς και οι ασχετοι που θέλουν να κανουν πλακιτσα γιατί βαριουνται (με σοβαρό ύφος κιόλας), και η συζήτηση ξεφεύγει..

Αντι να φάνε ban, κλειδώνεται το θέμα.. Ποιος ο λογος εγώ να ανοιξω σοβαρό τοπικ αν είναι να το γ@μησουν οι γνωστοί.. Καλυτερα να πω καμια πλακιτσα με τον Τοξοβολο, η να συζητησω για κανα θερμοσίφωνα και την Αμφίπολη ξέρω γω..

Ως τεχνολογικό φόρουμ μια χαρα με έχουν βοηθήσει παιδιά, και έχω βοηθήσει και εγώ πολλους με οποίον τροπο μπορω και μέσα στο ευρος των γνώσεων μου..

Θα μπορούσε όμως με τη κατάλληλη προστασία σε ενα topic και τον TS, να κρατηθεί το Μπλα Μπλα σε καλυτερα επιπεδα.. Και όχι να κρατάμε γελοία topic για να γελαμε, και ενα σοβαρό κοινωνικό θέμα υψηλής ποιότητας, με ελαφριές πολιτικές αναφορές, να το κλειδώνουμε με τον φόβο μη μπουν αυτοι οι 4-5 και το κανουν εντελώς πολιτικό, οπότε "ααα δεν επιτρέπονται πολιτικά threads στο μπλα μπλα"..

Δημοσ.

α) Ο κοσμος δεν εχει μαθει να χρησιμοποιει την αναζητηση. Πολλα θεματα εχουν απαντηθει και συνεχως ανοιγουν νεα με τις ιδιες αποριες . Σιγα μην ασχοληθει αυτος που ξερει την απαντηση με το ιδιο θεμα, ξανα και ξανα.

Αυτό είναι απο τα πιο βασικά!! Το έχω συναντήσει πολλές φορές και λεω, "Παλι αυτη η ερώτηση; Ας απαντήσει κανας άλλος! "

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το επίπεδο στο Μπλα Μπλα [...] 

Πρώτον, το νήμα με τους θερμοσίφωνες μια χαρά σοβαρό και αξιόλογο νήμα είναι και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Δεύτερον, το νήμα για την Αμφίπολη, μια χαρά ανοιχτό έμεινε και προστατεύτηκε από τους κακόβουλους (παρότι δε βοηθούσατε πάντοτε οι συμμετέχοντες με τη στάση σας).

Τρίτον, οι πολιτικές αναφορές απαγορεύονται. Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ "ελαφριών" και "βαριών".

Εν πάση περιπτώσει, θέλεις να μου δώσεις ένα παράδειγμα "σοβαρού θέματος υψηλής ποιότητας" το οποίο κλειδώθηκε; Όχι τίποτε άλλο, για να έχω μια εικόνα του τι εννοείς όταν κάνεις λόγο για "ποιότητα" και "ελαφρές πολιτικές αναφορές".

Ρωτάω, γιατί προσπαθώ εδώ και ώρα να δω ποιο ουσιώδες θέμα πήγε να συζητηθεί ποιοτικά, και εμείς οι ανεπαρκείς συντονιστές δεν το προστατέψαμε αρκετά, και βρίσκω κλειδωμένα ή διαγραμμένα τα εξής:

1."πακέτο ΕΛΤΑ" 

2. "Ενόραση"

3. "Βιογραφικό για αστροναύτης"

4. "ανηγμα δοισκογραφοικοις εταιρηας" (sic)

5. "τι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας"

6. "δημιουργία paypal" (με ωραιότατη απάντηση του parsifal)

7. "πώς να πω στην κοπέλα μου να χωρίσουμε"

8. "το nickname μου είναι προφητικό"

9. "έντεκα νεκροί από επίθεση ισλαμιστών στο Παρίσι" 

10. "ένα κρυφό ερωτικό θέμα"

11. "πρόταση για συμμετοχή σε ταινία ακατάλληλου περιεχομένου"

12. "10 ερωτήσεις για το χρέος, από έναν Καθηγητή Πανεπιστημίου" (δείτε την πρώτη απάντηση)

13. "Aς το πάρουμε χαλαρά" (όχι αυτό που νομίζετε, βρώμικα μυαλά...)

14. "47.000 ευρώ για σέρβις Σαμαρά και Βενιζέλου"

15. "Τρομολαγνία ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ"

Kαι ήδη έχω περάσει στο '14.

• Like 1
Δημοσ.

O tempora, o mores!

Από μόνο του ένα φόρουμ δεν γίνεται να είναι ποιοτικό ή μη.

Βέβαια πρέπει να ορίσουμε τι θεωρεί ο καθένας ποιοτικό. Ας πούμε όμως, για να πάει η κουβέντα παρακάτω, ότι βρίσκουμε όλοι έναν κοινό ορισμό της ποιότητας ενός φόρουμ.

Ο ακρογωνιαίος λίθος είναι οι χρήστες του και τα δικά τους χαρακτηριστικά παίρνει.

Μην έχουμε αυταπάτες, αυτοί είμαστε. Το ότι είναι μια τεχνολογική σελίδα δεν αλλάζει πολλά στη νοοτροπία του μέσου χρήστη.

Διότι αν δεις τη γκάμα ανθρώπων που κυκλοφορούν εκεί έξω, μπορούμε να πούμε "και πάλι καλά"!

Το διαδίκτυο δεν το χρησιμοποιούν πλέον μόνο κομπιουτερακιδες ή επαγγελματίες. Ούτε γκιγκς με συλλογή από σπυράκια. Μαζί με αυτούς το χρησιμοποιει ο γκαγκουρας, ο χαζός, ο "νορμάλ", η διάνοια. Η σύμπραξη όλων των παραπάνω δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Από κει και πέρα το μυστικό είναι στη λέξη φιλτράρισμα, παίρνεις αυτό που θέλεις και παρατάς στη μιζέρια τους όλα τα υπόλοιπα. Δεν δίνεις τροφή και ύπαρξη με το να μπαίνεις σε "καβγάδες", στα τρολλς.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά μπορεί να ανοιχτούν τα νήματα , και εμείς πρέπει να προσέχουμε τι θα απαντάμε.

Οι μοντς πρεπει να προσέχουνε να μην πεφτει το επιπεδο .

Αλλωστε , στην περιγραφή της ενότητας Μπλα Μπλα , λέει :" Χαλαρή κουβέντα......."

Οταν μπαίνει ο κάθε καθυστερημένος με σκοπό να τσακωθεί , πρέπει και αυτός να παίρνει προειδοποίηση.

Το φόρουμ αποτελείται απο τους ίδιους τος χρήστες , και εμείς πρέπει να το κρατάμε σε ένα επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ινσομνια εχει καταντησει ... σαν μια tech σελιδα του fb που ο καθενας λεει ασυναρτησιες εκτος πραγματικοτητας.

Που να έρθεις και στο "console gaming".

• Like 1
Δημοσ.

Forum είναι ένας τόπος συζήτησης διαφόρων θεμάτων, ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων και ιδεών. Οπότε το insomnia μια χαρά τα καταφέρνει.

Πρόβλημα με ssd; Ξέρεις ότι εδώ θα σου απαντήσει κάποιος άμεσα.

Πρόβλημα με την κάρτα sim σου; Πάλι εδώ θα βρεις απάντηση.
ΑΛΛΑ το θέμα είναι να κάνεις την σωστή αναζήτηση ΚΑΙ να μην ανοίγεις topic με στυλ καθυστερημένου π.χ. 'ΡΕ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ'. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, ώστε να λάβεις τις σωστές απαντήσεις στο πρόβλημά σου και να μην εξοργίζεις τους υπόλοιπους users.

Όρεξη για χαλαρή κουβέντα; Πας στο Μπλα-Μπλα, σου ανεβαίνει η διάθεση, ρίχνεις λίγο γέλιο ρε παιδί μου.

Το επίπεδο άμα πέφτει δεν φταίει το insomnia, ούτε το Μπλα-Μπλα. Οι ίδιοι οι users φταίμε με την ανεκτικότητά μας σε μαλακίες. Π.χ. αν εμείς ανακυκλώνουμε την ατάκα 'tl;dr' ή 'in before the lock' αργά ή γρήγορα το πράμα ξεφεύγει, αρχίζουν τα μπινελίκια, εκνευρίζονται οι topic starters που δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά και το thread αρχίζει να γίνεται σκατά και καταλήγει να κλειδώνεται. Στο χέρι μας είναι να κρατάμε ένα επίπεδο στις απαντήσεις, να κάνουμε report όταν πρέπει κλπ.

Ένα forum δεν αποτελείται μόνο από mods. Μην τα περιμένουμε όλα πια απ'αυτούς.

• Like 11
Δημοσ.

Πρώτον, το νήμα με τους θερμοσίφωνες μια χαρά σοβαρό και αξιόλογο νήμα είναι και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Δεύτερον, το νήμα για την Αμφίπολη, μια χαρά ανοιχτό έμεινε και προστατεύτηκε από τους κακόβουλους (παρότι δε βοηθούσατε πάντοτε οι συμμετέχοντες με τη στάση σας).

Τρίτον, οι πολιτικές αναφορές απαγορεύονται. Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ "ελαφριών" και "βαριών".

Εν πάση περιπτώσει, θέλεις να μου δώσεις ένα παράδειγμα "σοβαρού θέματος υψηλής ποιότητας" το οποίο κλειδώθηκε; Όχι τίποτε άλλο, για να έχω μια εικόνα του τι εννοείς όταν κάνεις λόγο για "ποιότητα" και "ελαφρές πολιτικές αναφορές".

Ρωτάω, γιατί προσπαθώ εδώ και ώρα να δω ποιο ουσιώδες θέμα πήγε να συζητηθεί ποιοτικά, και εμείς οι ανεπαρκείς συντονιστές δεν το προστατέψαμε αρκετά, και βρίσκω κλειδωμένα ή διαγραμμένα τα εξής:

1."πακέτο ΕΛΤΑ"

2. "Ενόραση"

3. "Βιογραφικό για αστροναύτης"

4. "ανηγμα δοισκογραφοικοις εταιρηας" (sic)

5. "τι ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας"

6. "δημιουργία paypal" (με ωραιότατη απάντηση του parsifal)

7. "πώς να πω στην κοπέλα μου να χωρίσουμε"

8. "το nickname μου είναι προφητικό"

9. "έντεκα νεκροί από επίθεση ισλαμιστών στο Παρίσι"

10. "ένα κρυφό ερωτικό θέμα"

11. "πρόταση για συμμετοχή σε ταινία ακατάλληλου περιεχομένου"

12. "10 ερωτήσεις για το χρέος, από έναν Καθηγητή Πανεπιστημίου" (δείτε την πρώτη απάντηση)

13. "Aς το πάρουμε χαλαρά" (όχι αυτό που νομίζετε, βρώμικα μυαλά...)

14. "47.000 ευρώ για σέρβις Σαμαρά και Βενιζέλου"

15. "Τρομολαγνία ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ"

Kαι ήδη έχω περάσει στο '14.

1ον δεν είπα οτι το thread για τους θερμοσίφωνες δεν είναι σημαντικό ή δεν βοήθησε κάποιους.. Το ανέφεραν επειδή το ξέρουν αρκετοί αλλά και επειδή είναι ενα παράδειγμα κλασσικού θέματος στο Μπλα Μπλα, όχι όμως σοβαρό κοινωνικό θέμα συζήτησης.. Αυτό λέω.

2ον επίσης δεν είπα οτι τα κλειδωνετε όλα τα σοβαρά θεματα, αλλά οτι πλεον και οι χρήστες δεν ανοίγουν θέματα σοβαρής πραγματικής συζήτησης, γιατί βαρέθηκαν τα τρολ και αυτους που θα μπουν με όρεξη για πλάκα.

3ον ενα θέμα που ανοιξα μέσα στο 2013 σχετικα με το κλείσιμο της ΕΡΤ κλειδώθηκε μετα απο σελίδες συζητήσεων επειδή υπηρχαν εντάσεις μέσα στο πλαίσιο μια συζήτησης όμως.. Είναι κρίμα για τους συνομιλητές αυτο και για τη συζήτηση που γίνεται..(Μέτα απο λίγο καιρό άνοιξε ενα άλλο για την ΕΡΤ.. Το οποίο μετα απο 11 σελίδες δεν έχει κλειδωθεί.. Δεν καταλαβαίνω το λογο δηλαδή που το ενα κλειδώθηκε και το άλλο όχι. Τιμωρουμε τα τρολ ή κλειδώνουμε το τοπίκ; Ποια τα κριτήρια; )

Πιστεύω πως στο αθλητικό τμήμα του Μπλα Μπλα και στις ειδήσεις περί iphone, υπάρχουν περισσοτεροι τσακωμοι απο τα "πολιτικά" threads... Δεν καταλαβαίνω αυτον τον κανόνα περί των πολιτικών θεμάτων/αναφορων, αλλά τον σέβομαι αναγκαστικά γιατί θέλω να ειμαι μέλος αυτου του φόρουμ.

Το μονο που λέω είναι οτι οποιοδήποτε σοβαρό κοινωνικό θέμα, είναι λογικό μα πάρει μια πολιτικη τροπή κάποια στιγμη μέσα στη συζήτηση.. Ετσι είναι, δεν γίνεται διαφορετικά.. Στο φόβο λοιπον κλειδώματος ή ban, πλεον δεν ανοίγονται τέτοια θέματα.

Η άποψη μου διαμορφώνεται απο προσωπικές εμπειρίες κατα τη "διαδρομή" μου εδω μέσα και ίσως να εκφράζω και μια προσωπική δυσαρέσκεια που δεν είναι γενική φυσικά.

Σαφως και είμαστε τεχνολογικό φόρουμ, και σαφως έχω φαει ώρες να βοηθαω αλλους όπως οι περισσοτεροι εδώ μέσα, πέρα απο τις πλάκες μας κλπ.. Αλλα κομματι του χαρακτηρα μας, της καθημερινοτητας και της ζωής μας λόγω των τωρινών δύσκολων συνθηκών, είναι και η πολιτικη..

Ελπίζω καποτε να ανοίξει ενα τμήμα πολιτικής στο Μπλα Μπλα όπως υπάρχει και το Αθλητικό και σιγά σιγά μάθανε και εκεί να σέβονται ο ένας τον άλλον και να μην προκαλούν.. Παντα φυσικά θα υπαρχουν αυτοι που θα προκαλούν, αλλά έτσι ειναι.

Δημοσ.

εγω παντως δε το θεωρω κακο που το ινσομνια επεκτεινεται και σε άλλους τομεις περαν της τεχνολογιας..
ανοιγονται κατα καιρους θεματα και συζητησεις που ειναι πολυ ενδιαφερον..

πχ με την τοτε ελευση του andreas2 ηρθε επανασταση στη θεματολογια..βαρια η κληρονομια του

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Ελπίζω καποτε να ανοίξει ενα τμήμα πολιτικής στο Μπλα Μπλα όπως υπάρχει και το Αθλητικό και σιγά σιγά μάθανε και εκεί να σέβονται ο ένας τον άλλον και να μην προκαλούν.. Παντα φυσικά θα υπαρχουν αυτοι που θα προκαλούν, αλλά έτσι ειναι.

Ειδικά αυτό το τελευταίο, είναι μνημειώδες. Τίποτε δεν έχουν μάθει, απόδειξη ότι και πάλι κλειδώθηκαν νήματα εδώ και μέρες. Όσο για μια σπόντα που διάβασα νωρίτερα (όχι από εσένα, το ξεκαθαρίζω) πως δήθεν το "επίπεδο πέφτει" για χάρη μερικών κλικ, δεν ισχύει. Το απολύτως ευκολότερο θα ήταν, αν ενδιέφερε τον Hal9000 να κερδίσει άκοπα μερικά κλικ, να αφήσει τα αθλητικά να γίνουν μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δίνετε, να πλακώσουν τα αρρωστάκια και να τσακώνονται (όπως συμβαίνει με ένα σωρό αθλητικά sites) και να απολαμβάνει τζέρτζελο και κίνηση το insomnia.

Και πάμε τώρα στα "σοβαρά κοινωνικά θέματα":

Η περίπτωση να βελτιωθεί το επίπεδο του insomnia με το άνοιγμα των πολιτικών συζητήσεων, είναι μικρότερη ακόμη και από την περίπτωση να συγκεντρώσω περισσότερα ολυμπιακά μετάλια από το Φελπς. Αυτό φαίνεται κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και να σας αφήσουμε να κάνετε κουβέντα με πολιτικές προεκτάσεις. "Οι φιλελέδες", "οι αριστερούληδες", "να τους πάρετε στο σπίτι σας", "άντε από δω ρε φασίστα", είναι ελάχιστες μόνο από τις εκφράσεις που στολίζουν αυτά τα θέματα. Μη μιλήσω για τους αλεξιπτωτιστές που θα εκμεταλλεύονταν τη δημοφιλία του insomnia για να προπαγανδίσουν τις θέσεις τους.

Σε ποια ουτοπία θα ανέβαζε το επίπεδο μιας κοινότητας η ανταλλαγή χαρακτηρισμών; Σε ποια ουτοπία άνθρωποι που τσακώνονται για κάρτες γραφικών, θα ωρίμαζαν ώστε να συζητήσουν για πολιτική; Έχεις δει τι γίνεται στους χώρους που επιτρέπουν τις πολιτικές συζητήσεις; Μπες σε ένα οποιοδήποτε ειδησεογραφικό site, πιστεύω θα αναθεωρήσεις.

Το insomnia δεν το ενδιαφέρει να κάνει το χωροφύλακα κανενός. Το ζήτημα έχει συζητηθεί άπειρες φορές, ήμουν μεταξύ εκείνων που υποστήριξαν κάποια στιγμή το άνοιγμα των πολιτικών συζητήσεων και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι ήμουν πέρα για πέρα λάθος.

Τέλος πάντων, εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλεις να συζητάς για την πολιτική. Αυτό δεν επιτρέπεται από τους όρους χρήσης, το γνώριζες από τη μέρα που γράφηκες, οπότε είναι τουλάχιστον αβάσιμο να ισχυρίζεσαι ότι γενικά και αόριστα δεν αφήνουμε τα "σοβαρά θέματα με ελαφρώς πολιτική χροιά" (ελαφρώς πολιτική χροιά ο λόγος που αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση προαναγγέλει εξεταστικές επιτροπές, τι να πω, αν αυτό είναι το "ελαφρώς", το "βαρέως" τι είναι...) ή ότι δεν ανοίγουν σοβαρά θέματα γιατί δεν τα προστατεύουμε αρκετά οι συντονιστές από τους κακόβουλους.

Επίσης, μια παρατήρηση σχετικά με το μύθο πως κλειδώνουμε νήματα ενώ γίνεται καλή συζήτηση κι απλά κάποιοι τρολάρουν. Θα έπρεπε να ξέρεις, από την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε για να μην ξεφύγει η συζήτηση σχετικά με την Αμφίπολη (που κι εκεί, αναπόφευκτα, υπήρχαν πολιτικές προεκτάσεις, σπόντες έως και ευθείες αναφορές σε πολιτικούς σχηματισμούς και πρόσωπα) ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντίθετα, στο βαθμό που μια ομάδα εθελοντών μπορεί, πάντοτε με τη συνδρομή των μελών, κοιτάζουμε να τα προφυλάσσουμε τα νήματα. 

Και, τέλος πάντων, εφόσον τα "σοβαρά κοινωνικά θέματα" είναι τα πολιτικά, και τα πολιτικά ουδέποτε επιτρέπονταν, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς πέφτει το επίπεδο από κάτι που ποτέ δεν υπήρξε μέρος της θεματολογίας του μπλα-μπλα για να μας "ανεβάσει";

Έχω την αίσθηση, και το είχα γράψει κι άλλοτε, πως αυτό το "πέφτει το επίπεδο και παλιά ήταν καλύτερα" είναι κατασκεύασμα της φαντασίας και αποτέλεσμα της απολύτως ανθρώπινης τάσης να ωραιοποιεί το παρελθόν. Τα παλιά νήματα του μπλα-μπλα είναι διαθέσιμα σε όλους, μπείτε και διαβάστε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...