MT60RS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θελω να τους ευχαρσιστησω (γιατρους-νοσοκομες-καθαριστριες) οχι γιατι εκαναν καλα τη δουλεια τους, αλλα γιατι η καλη τους διαθεση και συμπεριφορα και το χαμογελο βοηθησαν στην ελλατωση του stress, και εκαναν τη διαμονη μου ευχαριστη. Αλλα και για να τους δωσω feedback για να εχουν δυναμη να το κανουν αυτο ακομα και οταν τα ψυχολογικα τους αποθεματα εχουν πεσει. ενα σημειωμα+ +γλυκα; +λουλουδια; +τι αλλο; 1
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θελω να τους ευχαρσιστησω (γιατρους-νοσοκομες-καθαριστριες) οχι γιατι εκαναν καλα τη δουλεια τους, αλλα γιατι η καλη τους διαθεση και συμπεριφορα και το χαμογελο βοηθησαν στην ελλατωση του stress, και εκαναν τη διαμονη μου ευχαριστη. Αλλα και για να τους δωσω feedback για να εχουν δυναμη να το κανουν αυτο ακομα και οταν τα ψυχολογικα τους αποθεματα εχουν πεσει. ενα σημειωμα+ +γλυκα; +λουλουδια; +τι αλλο; Θυσιασε τον πρωτοτοκο σου 12
mouxaxa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ειναι η δουλειά τους. Απλά πρότεινε τους σε κάποιο γνωστό που θα χρειαστεί 1
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κανένας δέν ανέφερε το sex? Τι διάολο... 9
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θελω να τους ευχαρσιστησω (γιατρους-νοσοκομες-καθαριστριες) οχι γιατι εκαναν καλα τη δουλεια τους, αλλα γιατι η καλη τους διαθεση και συμπεριφορα και το χαμογελο βοηθησαν στην ελλατωση του stress, και εκαναν τη διαμονη μου ευχαριστη. Αλλα και για να τους δωσω feedback για να εχουν δυναμη να το κανουν αυτο ακομα και οταν τα ψυχολογικα τους αποθεματα εχουν πεσει. ενα σημειωμα+ +γλυκα; +λουλουδια; +τι αλλο; κατι φαγωσιμο που να μπορει να μοιραστεί, παρε π.χ. ενα βουνο τυροπιτακια κλπ και ενα κουτι γλυκα και εισαι μια χαρα... 1
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ένα μεγάλο καλάθι που θα έχει 2-3 ποτά&σοκολατάκια. Και μαζί ένα σημείωμα με ευχαριστίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα