Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να τους ευχαρσιστησω (γιατρους-νοσοκομες-καθαριστριες) οχι γιατι εκαναν καλα τη δουλεια τους, αλλα γιατι η καλη τους διαθεση και συμπεριφορα και το χαμογελο βοηθησαν στην ελλατωση του stress, και εκαναν τη διαμονη μου ευχαριστη. Αλλα και για να τους δωσω feedback για να εχουν δυναμη να το κανουν αυτο ακομα και οταν τα ψυχολογικα τους αποθεματα εχουν πεσει.

ενα σημειωμα+

+γλυκα;

+λουλουδια;

+τι αλλο;

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θελω να τους ευχαρσιστησω (γιατρους-νοσοκομες-καθαριστριες) οχι γιατι εκαναν καλα τη δουλεια τους, αλλα γιατι η καλη τους διαθεση και συμπεριφορα και το χαμογελο βοηθησαν στην ελλατωση του stress, και εκαναν τη διαμονη μου ευχαριστη. Αλλα και για να τους δωσω feedback για να εχουν δυναμη να το κανουν αυτο ακομα και οταν τα ψυχολογικα τους αποθεματα εχουν πεσει.

ενα σημειωμα+

+γλυκα;

+λουλουδια;

+τι αλλο;

Θυσιασε τον πρωτοτοκο σου

• Like 12
Δημοσ.

ενα σημειωμα+

+γλυκα;

+λουλουδια;

+τι αλλο;

κατι φαγωσιμο που να μπορει να μοιραστεί, παρε π.χ. ενα βουνο τυροπιτακια κλπ και ενα κουτι γλυκα και εισαι μια χαρα... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...