Swimmer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδες θα τα πω γρήγορα.. Πριν 7 μέρες αγορασα μια LG SMART TV 50" η οποία είχε ενα θέμα στο πάνελ της, έκανε κάτι σκιές. Χθες πήγα 20:45, την είδαν, μου έδωσαν 800 ευρώ πιστωτικό και για να μη μείνω χωρίς τηλεόραση, προλαβα μέσα σε 15 λεπτα και πήρα αλλη τηλεοραση. Ηθελα να πάρω την ίδια αλλά σε 55αρα (να δώσω κάτι παραπανω) αλλά τελικά στο φόβο μην έχει το ίδιο πάνελ και στη πίεση χρονου πήρα μια SAMSUNG SMART TV 55", λεγοντας μου ο πωλητης οτι είναι ίδια σε χαρακτηριστικά. Εδωσα 1099 ευρώ απο 796 νομίζοντας οτι έχω κανει καλη αγορά. Πάω σπίτι ανοίγω το κουτί χωρίς να βάλω βάση και πειραξω κάτι αλλο, την βάζω στο ρεύμα και βλεπω πως είχε πιο "θολή" εικόνα (400hz αντί 700hz της LG), δεν είχε δορυφορικό δεκτή, είχε active 3D, πιο παλιό smart os.. Και γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος για 1100 ευρώ μετρητά αγορά! Πάω στο πλαίσιο, μέχρι και στον διευθυντή του καταστήματος και μου λέει οτι δεν γίνεται δεύτερη αλλαγή!! Το τιμολογιο κόπηκε μετα τις 21:00 το βράδυ και φαίνεται η αλλαγή και οι τηλεοράσεις demo ηταν κλειστές εκείνη την ωρα για να την δω στη πράξη (είχα δει σαν πάνελ την Samsung καλύτερη βέβαια πιο πριν).. Τι ισχυει βάσει νομού; Τι μπορω να κάνω; Ευχαριστώ
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Χωρίς να ξέρω κάτι από νόμους, δεν νομίζω οτι σου απαγορεύει κάποιος να κάνεις αλλαγή από την στιγμή που είσαι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και επιπλέον τα δεν έχει φθορές η τηλεόραση και τα λοιπά. Αλλά και κάποιος άλλος πιο έμπειρος θα σε ενημερώσει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 http://www.efpolis.gr/el/component/efaq/ Αγόρασα ένα προϊόν. Πήγα στο κατάστημα να το αλλάξω και μου είπαν πως δεν γίνονται αλλαγές.Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναγνωρίζεται από το νόμο μόνο σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος. Επομένως, εφόσον το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, εναπόκειται στην πολιτική του καταστήματος.
paylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 πας πρωινη ωρα και απαιτείς επιστροφή χρηματων και βγαίνεις, πας σε άλλο καταστημα και τελος. ΑΝ σου κανουν κονξες παιρνεις απευθείας 1520
tzizzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 εγω λεω να κανεις αλλες 6-7 αλλαγες ετσι γιατι μπορεις.. πας και σκας 1100 ευρω σε τηλ που ΟΥΤΕ ειδες σε λειτουργια, ουτε ειχες ψαξει τα χαρακτηριστικα της, ουτε τπτ.. καλο τρεξιμο πιο μοντελο samsung πηρες? 7
Swimmer21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 εγω λεω να κανεις αλλες 6-7 αλλαγες ετσι γιατι μπορεις.. πας και σκας 1100 ευρω σε τηλ που ΟΥΤΕ ειδες σε λειτουργια, ουτε ειχες ψαξει τα χαρακτηριστικα της, ουτε τπτ.. καλο τρεξιμο πιο μοντελο samsung πηρες? Δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο γιατι δεν το εχω μπροστα μου.. (Αυτή νομίζω http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Samsung-TV-55-UE55H6400.htm ) Ενω η 6500 ειναι φθηνοτερη και με διπλο ψηφιακο δεκτη http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/samsung-55-UE55H6500.htm Σαν τηλεοραση ειναι το ιδιο, αλλα προφανως δεν ηταν τοσο καλη οσο η LG σε θεμα λογισμικου και επιδοσεων σε συμβατικα ψηφιακα καναλια, το ειδα με τα ματια μου.. Μπορει στη βιτρινα σαν οθονη να φαινεται καλυτερη της Samsung σε FULLHD ταινια απο USB, αλλα στη πραξη, δεν εχει καλη επεξεργασια στα απλα καναλια, βγαζει κατι κοκους που δεν εχει η LG. Η ενσταση μου ηταν οχι στην αγορα αλλα στη σταση των πωλητων μεσα σε 15 λεπτα να μου πασαρουν μια αλλη τηλεοραση λεγοντας μου οτι ειναι ιδια (σε ερωτηση μου), ενω δεν ειχε δορυφορικο δεκτη μεσα, ουτε passive 3D που ηθελα.. Μου την αλλαξαν τελικως γιατι ειμαστε καλοι πελατες στο πλαισιο εδω και χρονια και γιατι πληρωσα μετρητα και τους ειπα οτι αν ηθελα την επαιρνα απο Skroutz, δεν το προτίμησα ομως. Αν θα θελανε να πηγαινουν βασει νομου και πολιτικης, δεν θα με αφηνανε να αγορασω καινουρια τηλεοραση στις 21:16 και ενω ειχε κλεισει το μαγαζι, θα ειχα περισσοτερο χρονο να σκεφτω αλλα και να δω τα χαρακτηριστικα στο σπιτι με την ησυχια μου και οχι στην ενταση της στιγμης. Προφανως δικο μου λαθος αρχικα, αλλα οπως βαζεις στην ακρη τη πολιτικη της επιχειρησης και μου δινεις χρονο για να με εξυπηρετησεις (και τσεπωσεις 1100 ευρω) ετσι θα πρεπει να με βοηθας αν εχω καποιο προβλημα, σε λογικα πλαισια παντα. Την γυρισα πισω, με μεχρι και τα σακουλακια στην ιδια θεση, και τώρα πήρα αυτή http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/LG-TV-55-55LB870V.htm
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 οι πωλητες κανουν τη δουλεια τους.που ειναι να πουλανε στο πλαισιο πηγες τι περιμενες?να εισαι και χαρουμενος που δεν εφυγες με καμια τουβλοχ.τεσπα νεα tv πηρες ελπιζω τωρα να εισαι οκ γιατι αμα πας και για τριτη αλλαγη θα σε βγαλουν σηκωτό 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 πας πρωινη ωρα και απαιτείς επιστροφή χρηματων και βγαίνεις, πας σε άλλο καταστημα και τελος. ΑΝ σου κανουν κονξες παιρνεις απευθείας 1520 τυπικά πάντως από την στιγμή που δεν έγινε αγορά εξ' αποστάσεως, είναι θέμα του καταστήματος αν θα δεχτεί πίσω τo προϊόν... ότι αναφέρθηκε και στο post του Spect... 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Την γυρισα πισω, με μεχρι και τα σακουλακια στην ιδια θεση, και τώρα πήρα αυτή http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/LG-TV-55-55LB870V.htm Αυτην την γυρισες πισω η οχι ακομη ? περα απο την πλακα αν την εψαχνες λιγο , ισως πηγαινες σε 55-60'' 4κ με αυτα τα λεφτα περιπου ! οχι απο το πλαισιο εννοειται 1
king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Η h6400 που ειχες παρει ειναι κλασεις ανωτερη απο αυτη που πηρες τωρα.Καποιο ρυθμιστικο θα εφταιγε και ειχες κοκους.Λογικα η ευκρινεια ηταν 50+ και εβλεπες κοκους.Η samsung ειχε επισης καλυτερο smart/καλυτερο media player/καλυτερο 3d και καλυτερη εικονα.Αν μπορεις ξανα αλλαξε την με αυτη που γυρισες πισω.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Σε εμένα είχαν αλλάξει 2 φορές κάτι που είχα πάρει αλλά όχι συσκευή, ήταν κάτι μελάνια εκτυπωτή και μου είχανε πει οτι αν προκύψει πρόβλημα τα αλλάζουν. Το θέμα με την τηλεόραση είναι να μπορεί να πιστοποιηθεί οτι η "μη καλή" εικόνα κατά τα λεγόμενά σου σημαίνει απαραίτητα τεχνικό πρόβλημα της συσκευής και όχι απλά οτι μπορεί να πίστευες πως θα είχε super εικόνα αλλά τελικά δεν είναι τόσο super όσο νόμιζες και θεωρείς προβληματικό το προϊόν. Το κάθε κατάστημα μπορεί να επικαλεστεί αυτό που νομίζει και μετά τρέχα γύρευε. 1
Swimmer21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Η h6400 που ειχες παρει ειναι κλασεις ανωτερη απο αυτη που πηρες τωρα.Καποιο ρυθμιστικο θα εφταιγε και ειχες κοκους.Λογικα η ευκρινεια ηταν 50+ και εβλεπες κοκους.Η samsung ειχε επισης καλυτερο smart/καλυτερο media player/καλυτερο 3d και καλυτερη εικονα.Αν μπορεις ξανα αλλαξε την με αυτη που γυρισες πισω. Δεν ισχυει.. Το SMART WebOS 2014 της LG ειναι επιπεδα ανωτερο απο το SMART της SAMSUNG.. σε ταχυτητα, απόκριση, εμφανιση, ευκολία, ποιοτητα εφαρμογων κλπ.. Επισης το ACTIVE 3D εμενα προσωπικα με κουρασε, αντικειμενικα.. Επισης ενω ειχα ακουσει οτι το PASSIVE ειναι πιο "σκουρο", το ACTIVE της SAMSUNG μου φανηκε αρκετα πιο σκουρο.. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι στις τελευταιες τεχνολογιες, αλλα για τσεκαρετε το και εσεις.. Σε ποιοτητα δεν ειδα διαφορα, δεν τις ειχα διπλα διπλα, το ιδιο μου φαινοταν.. Μακραν πιο ανετα τα passive γυαλια, συν οτι κατεβαζα και 3D ταινιες που εφτιαχνα μεχρι και 3D υποτιτλους και εβλεπα TRUE 3D SBS στο σπιτι μου (με το active νομιζω δεν γινεται ή ειναι πιο δύσκολο.) Ο πατερας μου ειναι τεχνικος/ηλεκτρονικος.. οι ρυθμισεις μια χαρα ηταν, απλα στα συμβατικα ψηφιακα καναλια η LG ειχε καλυτερο αλγοριθμο προφανως απο την SAMSUNG.. Ισως ειχαν να κανουν με upscale/downscale και "ξεχειλωμα" εικονας αυτοι οι κοκκοι.. Οι ρυθμισεις ηταν σωστες 100%. Αν εβαζες ΝΕΡΙΤ HD η εικονα ηταν πολυ καλη, ισως καλυτερη και απο LG.. Δεν εχω δορυφορικη ομως και HD καναλια, οποτε τι να το κανω.. Δεν εννοω το πιξελιασμα που κανει το sharpness στην ευκρίνεια, εννοω μια γενικη θολουρα.. Ισως να ηταν τα λιγα hz της. Αντικειμενικα τα λεω αυτα, και εγω χαρηκα οταν πηραμε SAMSUNG στη 1η αλλαγη, αλλα αντικειμενικα διαφορα υπηρχε. Γιατι λες οτι αυτη που εχω τωρα (ψηφιστηκε καλυτερη τηλεοραση 2014) ειναι καλυτερη απο τη SAMSUNG.. Η LG εχει 1000hz ενω η SAMSUNG 400hz.. + δορυφορικους δεκτες, μπροστινα ηχεια, κλπ κλπ ? Την 6500 ειχα οχι την 6400 (που ειναι πιο ακριβη για καποιο λογο) Το μονο που μου αρεσε παραπανω στην SAMSUNG ηταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αναγνωριση φωνης και η δυνατοτητα να αλλαζεις καναλια, ενταση, απενεργοποιηση, κλπ με φωνητικες οδηγιες.. Η LG το εχει αυτο μονο στο search, δεν σου δινει τη δυνατοτητα του ελεγχου με φωνη.. Αυτην την γυρισες πισω η οχι ακομη ? περα απο την πλακα αν την εψαχνες λιγο , ισως πηγαινες σε 55-60'' 4κ με αυτα τα λεφτα περιπου ! οχι απο το πλαισιο εννοειται Ναι στο πλαισιο ειχαν 4K στα 1300+ .. Ισως να αξιζε αλλα λεω αφου δεν εχω κονσολα με 4K, ουτε καν δορυφορικο δεκτη με καναλια HD, τα συμβατικα ψηφιακα θα φαινονταν μαπα.. Οσο για το πλαισιο και εγω απο Skroutz συνηθως αγοραζω, αλλα οικογενειακως προτιμουν να εχουν κατι πιο "ασφαλες" κατα τη γνωμη τους..
king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα επειδη εχω την 55h6470 απο τον Σεπτεμβριο και εχω δει 50+ ωρες 3d και χρησιμοποιω συνεχεια τις smart λειτουργιες ειμαι σιγουρος οτι επεσες σε ελλατωματικο μοντελο.Κορυφαιο μοντελο του 2014 βγηκε η h7000 και επετε η 6400.Η lg επειδη εχουν ips panels αυτοματως χανουν σε εικονα λογω του μαυρου και της αντιθεσης.Τα hz ειναι 100πραγματικα και στις 2 και ακομα και η h7000 παιζει στα 200 πραγματικα.Οτιδηποτε παραπανω γραφουν ειναι ψευτικο.Το 3d της samsung μιας και ειναι full hd εικονα ειναι καλυτερο.Επειδη δεν ειχα δει 3d μεχρι που αγορασα την τηλεοραση και εγω πιστευα θα πονανε τα ματια αλλα δεν εχω καταλαβει τιποτα οπως και οσοι εχουμε δει και σε πολυωρη θεαση.Η h6470 εχει και δορυφορικο δεκτη και εχω πανω astra/hotbird.Η εικονα στα hd καναλια ειναι αψογη με τις ρυθμισεις που εχουν γινει και ακομα και τα sd καναλια δειχνουν αξιοπρεπως.Digea δεν εχω δει ποτε στη συγκεκριμενη τηλεοραση και ουτε προκειτε.Εκει ισως να χανει σε εικονα δεν γνωριζω. Στο smart tv χρησιμοποιω youtube/plex/tuneinradiο και λιγο browser.Πουθενα δεν εχω σκαλωματα. Στο media player επισης παιζει τα παντα με 3d υποτιτλους(θελει επεξεργασια το mkv αν ειναι sbs/h-ou) και διαβαζει γεματο σκληρο 3tb σε 5-6 δευτερολεπτα. Τα ηχεια της ειναι μεν δυνατα αλλα χωρις μπασο.Μικρο το κακο μιας και ο ηχος παει κατευθειαν σε ενισχυτη μεσω οπτικης. Το smart remote ειναι εξαιρετικο και με το extender που ειχε λειτουργω και τον sony ενισχυτη που εχω. Στο gaming με το ps3 ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος και τα 42ms lag δεν φαινονται καθολου.Και παιζω και αρκετο online. Αποψη μου οτι η συγκεκριμενη samsung που πηρες ηταν ελλατωματικη απο αυτα που γραφεις.Θα παραθεσω και μερικα reviews. Reviews απο τα πιο γνωστα site τεχνολογιας http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue40h6400-201405023756.htm http://www.rtings.com/reviews/tv/lcd-led/samsung/h6400 https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue55h6400-3d-led-lcd-tv-review.10295 Οτι αλλο θες να μαθεις ευχαριστως να με ρωτησεις. 1
Swimmer21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν αντιλεγω.. Προσωπικη εμπειρια ηταν αλλωστε.. Υπερ SAMSUNG ημουν όσων αφορα το panel, αλλα μου τα χαλασε η εμπειρια στο σπιτι, που ισως να ηταν ελαττωματική οπως λες (οποτε καλως και μου την αλλαξανε 2η φορα) Εχεις χρησιμοποιησει LG με το νεο webOS; Αν οχι, τσεκαρε το γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο σαν εμπειρια φιλικη προς το χρηστη ως πρωτη ματια τουλαχιστον Επισης και τι σε "χαλαει" στην LG 55LB870V ως τηλεοραση σε σχεση με την SAMSUNG, ή ως τηλεοραση γενικως;
king2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν αντιλεγω.. Προσωπικη εμπειρια ηταν αλλωστε.. Υπερ SAMSUNG ημουν όσων αφορα το panel, αλλα μου τα χαλασε η εμπειρια στο σπιτι, που ισως να ηταν ελαττωματική οπως λες (οποτε καλως και μου την αλλαξανε 2η φορα) Εχεις χρησιμοποιησει LG με το νεο webOS; Αν οχι, τσεκαρε το γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερο σαν εμπειρια φιλικη προς το χρηστη ως πρωτη ματια τουλαχιστον Επισης και τι σε "χαλαει" στην LG 55LB870V ως τηλεοραση σε σχεση με την SAMSUNG, ή ως τηλεοραση γενικως; Το webOs το γνωριζω και σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι κακο.Ειναι τουλαχιστον ισαξιο με το smart tv της samsung.Το πιο φιλικο προς το χρηστη πιστευω οτι και οι 2 πλατφορμες ειναι στο ιδιο επιπεδο.Πχ παταω ενα κουμπι στο remote και με βγαζει απο κατω τις εφαρμογες που χρησιμοποιω πιο συχνα.Παταω μια και μπαινει αμεσως.Τι πιο φιλικο να εχει μια πλατφορμα?Το ιδιο ειναι και στο web os. Την LB870V θα την απερριπτα μονο λογω του ips panel και του passive 3d της.Στο μεν πρωτο λογω του contrast(εχει local dimming που βοηθαει απλα δεν γνωριζω ποσο και αν χανει σε λεπτομερεια στα σημεια του μαυρου) και στο 3d γιατι εχω δει passive 3D και δεν ημουν ευχαριστημενος απο την αναλυση της εικονας.Στο guardias of the galaxy που το ειδα 3 φορες σε 3D ειναι κανονικα οπως η 2D εικονα σε αναλυση και απλα εχει βαθος η καποια pops αναλογα το 3D τη δεδομενη στιγμη.Δοκιμασε καποια ντοκιμαντερ sbs οπως imax under the sea/deep sea να καταλαβεις πως ειναι το καλο και ποιοτικο 3D. Αν χρειαζεσε βοηθεια για το που να βρεις τα συγκεκριμενα οπως και δεκαδες αλλα 3D Full hd sbs στειλε μου pm να βοηθησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα