mindreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Εχω καιρο να παω απο το καταστημα του Κηφισσου, αλλα με εφερε ο δρομος απο το καταστημα στα Ιωαννινα. Εχει αλλαξει κατι οσον αφορα το πως αγοραζεις και παιρνεις τα επιπλα απο το καταστημα; Παλια, και στον Κηφισσο αλλα και Ιωαννινα που ειχα ξαναβρεθει, αφου ειχες σημειωσεις τους κωδικους απο τα επιπλα που ηθελες, πηγαινες ο ιδιος στα μεγαλα ντεξιον στην αποθηκη τους, και τα φορτωνες στο καροτσι σου και κατοπιν πηγαινες ταμειο. Τωρα δεν ειδα να υπαρχει προσβαση σε τετοιο χωρο. Εγω αυτη τη φορα αγορασα μικροπραγματα αρα δεν χρειαστηκα κατι σε επιπλο, αλλα αφου εφυγα απο το καταστημα, μετα καθισα και σκεφτηκα, οτι σε ολη αυτη τη διαδρομη μου εντος καταστηματος, δεν ειδα πουθενα να εχεις προσβαση σε αποθηκη για να φορτωσεις επιπλα. Εχει αλλαξει κατι σχετικα με αυτο;
ilias78 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Όχι το ίδιο είναι. Μόλις περάσεις το τμήμα με τα φυτά, έχει την αποθήκη που φορτώνεις τα έπιπλα της επιλογής σου. Κ αμέσως μετά τα ταμεία. 1
smpt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 όντως το ίδιο είναι. Αρκεί να υπάρχει σε απόθεμα αυτό που διάλεξες, γιατί τώρα τελευταία δεν μας τα λέει καλά ο φουρλής 1
Link83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παντως προσφατα το καναν downsize το καταστημα στα Γιαννενα(αλλα και της Λαρισας) και μαλλον αλλαξαν καποια πραγματα. Δεν εχω βρεθει εκει ο ιδιος βεβαια αλλα μηπως αυτο εννοει ο mindreader? Αναφορά σε κείμενο όντως το ίδιο είναι. Αρκεί να υπάρχει σε απόθεμα αυτό που διάλεξες, γιατί τώρα τελευταία δεν μας τα λέει καλά ο φουρλής Ο Φουρλης εδω και καιρο δεν μας τα λεει καλα. Αν δει κανεις τις διαφορες με αλλα ΙΚΕΑ της Ευρωπης θα καταλαβει οτι ειναι ωμη αισχροκερδεια. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από Link83 1
mindreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αγορασα μεγαλες κορνιζες. Ή εγω δεν καταλαβαινω κατι ή κατι αλλο γινεται... Πως γινεται, να εχουν πανω στο διαφανο πλαστικο, μαυρες σταμπες, ή οποιες δεν βλεπω να μπορουν να αφαιρεθουν; Δηλαδη βαζω απο πισω την εικονα μου, αλλα απο πανω στο διαφανο πλαστικο, εχει και κατι μαυρα τριγωνακια! Δεν ειναι πανω στην προστατευτικη ζελατινα που πετας. Ειναι πανω στο εμπροσθιο διαφανο πλαστικο της κορνιζας!!! Δειτε κι εσεις Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από mindreader
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μήπως υπάρχει από την έσω πλευρά του πλαστικού κάποια αυτοκόλλητη μεμβράνη; Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι απλά αυτοί πουλάνε την κορνίζα (το πλαίσιο) και όχι το πλαστικο οποτε σου λέει «βάλε τζάμι» .
mindreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Adon1s είπε Μήπως υπάρχει από την έσω πλευρά του πλαστικού κάποια αυτοκόλλητη μεμβράνη; Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι απλά αυτοί πουλάνε την κορνίζα (το πλαίσιο) και όχι το πλαστικο οποτε σου λέει «βάλε τζάμι» . Δυστυχως, δεν ειναι αυτοκολητο για να βγαινει. Δεν βγαζει νοημα. It does not make sense. Αν ηταν της λογικης 'βαλε τζαμι', που ειναι εντελως αντιθετο απο τη λογικη του ικεα (φτηνο οσο το δυνατον-as is), τοτε θα το εκανε και στις μικροτερες κορνιζες του. Εχω παρει και μικρες friksbo 10x15, καμια σταμπα, και κανονικα φαινεται με το διαφανο πλαστικο μπροστα οποια φωτογραφια εχω βαλει.
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, mindreader είπε Δυστυχως, δεν ειναι αυτοκολητο για να βγαινει. Δεν βγαζει νοημα. It does not make sense. Αν ηταν της λογικης 'βαλε τζαμι', που ειναι εντελως αντιθετο απο τη λογικη του ικεα (φτηνο οσο το δυνατον-as is), τοτε θα το εκανε και στις μικροτερες κορνιζες του. Εχω παρει και μικρες friksbo 10x15, καμια σταμπα, και κανονικα φαινεται με το διαφανο πλαστικο μπροστα οποια φωτογραφια εχω βαλει. Προφανως και εχουν φιλμ για προστασια. Σκεψου να κοψει η λεπτη μεμβρανη, ή απο το εργοστασιο να μην τοποθετηθει σωστα στο πλαισιο. 1
ilias78 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Έχουν φιλμ προστασίας γιατί δεν ειναι τζάμι αλλά κάτι σαν plexy glass. 1
mindreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Εχετε δικιο παιδια. Special thanks στον dbrillis, γιατι με το που ειδα το βιντεο ετρεξα στις κορνιζες και ανακαλυψα τι γινεται... Δεν υπηρχε περιπτωση να το βρω μονος μου. Θα μπορουσαν να εχουν ενα σημαδακι, μια ακρουλα, ενα χρωματακι, κατι. Ακομη και μετα το βιντεο, 'γρατσουνιζα' με κοπιδι σε καθε γωνια, μπας και πιασω καμια ακρη για να κανω την αρχη...τελωσπαντων, τελος καλο ολα καλα.
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Παντως, το δικτυο τους επεκτεινεται με φυσικα καταστηματα, εστω και με καθυστερηση δεκαετιων στην Ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα