Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Είμαι φοιτήτρια σε  πολη  εκτος Αθηνών  τον Οκτωμβρη νοικιασα μια γκαρσονιερα και εκανα συμβολαιο ενος ετους.Το σπιτι φρεσκοβαμμενο καθαρο και  περιποιημενο  ! Σωστη γκαρσονιερα για φοιτητη.Ωστοσο, τον Δεκεμβρη παρυσιαστηκε εντονη υγρασια σε πολλα σημεια του σπιτιου,πραγμα που με εκανε να αναρωτιεμαι και λογω εορτών επειδη εφυγα δεν εδωσα μεγαλη βαση.Μπορώ να σπάσω  το συμβόλαιο για αυτό το λόγο ,χωρίς να επιβαρυνθώ οικονομικά ; ΣοΣ  

Δημοσ.

Δεν ξερω τι γραφει το συμβολαιο σου..αλλα χλωμο το βλεπω..στην χειροτερη να επισκευασει ο ιδιοκτητης την ζημια με δικα του εξοδα...

Δημοσ.

Οκτώβριος ωρε. Να του πεις να το φτιαξει, ολα τα σπιτια βγαζουν προβληματα. Αν ειναι να μετακομιζουμε καθε φορα που χαλαει το καζανακι, πεταει λιγο υγρασια ή καιγεται μια ασφαλεια, θα βολευε καλυτερα το ξενοδοχειο.

Δημοσ.

Αν υπάρχει πάρα πολύ έντονη υγρασία. Δλδ μαυρίλες και μούχλα τότε σε περίπτωση που δεν το διορθώσει ο ιδιοκτήτης μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο με αιτιολογία 'Υγειονομικός κίνδυνος"

Δημοσ.

Αμα η υγρασια σου προκαλει προβληματα υγειας , τοτε του το λες για να τον πιασουν απο μονο του οι τυψεις αλλα και η φοβια μη τον πας δικαστικως.

Γνωμη μου ειναι παντως μην μπλεξεις με δικαστηρια , ποσο μαλλον τωρα που εισαι φοιτητρια. Δοκιμασε να τα βρεις μαζι του.

Μια φιλη , αναγκασε τον ιδιοκτητη να της αγορασει ολοκαινουριο φουρνο επειδη ο παλιος μυριζε περιεργα. Στην αρχη της εφερνε αντιρησεις και πηγε να την απειλησει πως του χαλασε το σπιτι κτλ κτλ, και του λεει αυτη τοτε "οταν ηρθα την πρωτη μερα εβγαλα φωτογραφιες το σπιτι. Θα ηθελες να τις δουμε μαζι?" . 

Μετα απο 1 βδομαδα ειχε νεο φουρνο.

Δημοσ.

Ειναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να επισκευάσει την οποιαδήποτε ζημιά εχει το σπίτι εφόσον δεν οφείλεται σε δίκη σου υπαιτιότητα.

Εγώ έφυγα απο σπίτι για τον ίδιο λόγο και πάθαμε και μεγάλη ζημιά σε ρουχα και παπούτσια που έπιασαν μούχλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...