Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν και δε ξέρω άπο λάδια το durex που αναφέρθηκε είναι μάπα γιατΙ στεγνώνει αμέσως. Άσε που υποτίθεται έχει ταυτόχρονη χρήση ως λιπαντικό. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που θα καταφέρεις είναι να της δώσεις τον κωλο στο χέρι άπο τους πόνους.

το χειροτερο λιπαντικο της αγορας με διαφορα

• Like 1
Δημοσ.

Οτιδήποτε εχει καρύδα είναι γκαυλωτικό

2 μετρα γομάρι όταν έχω ξεμείνει , παω με μαυρο γυαλί και κουκούλα στο υπόγειο του Χόντου , και αφου περάσω ινκόγκνιτο την λαοθάλασσα γυναικων με τα ξραγιον τις κρεμες και τις όζες παω στα σαμπουάνια και παιρνω 2 μπουκάλια αφρόλουτρο καρύδα και φευγω .

Περιττό να πω οτι άνετα το έτρωγα αν δεν ήταν σαπουνι .

• Like 2
Δημοσ.

κοιτα ρε μανια οι αντρες με την καρυδα. 

μια φορα περναγα απο το body shop με τον αντρα μου και μπηκαμε να του δειξω τα λαδια. με αναγκασε να αγορασω το λαδι καρυδα για να εχει να με πασαλιβει. επισης εχει ερωτα με το body butter ροδανικο. εχω καταληξει με δαγκωματιες ουκ ολιγες φορες

• Like 1
Δημοσ.

Οτιδήποτε εχει καρύδα είναι γκαυλωτικό

2 μετρα γομάρι όταν έχω ξεμείνει , παω με μαυρο γυαλί και κουκούλα στο υπόγειο του Χόντου , και αφου περάσω ινκόγκνιτο την λαοθάλασσα γυναικων με τα ξραγιον τις κρεμες και τις όζες παω στα σαμπουάνια και παιρνω 2 μπουκάλια αφρόλουτρο καρύδα και φευγω .

Περιττό να πω οτι άνετα το έτρωγα αν δεν ήταν σαπουνι .

Αν έχεις θέμα πες να στο τυλίξουν για δώρο και καλά :)

Το Αφού στην αρχή ρε παιδιά εσείς οι πάνω..

Πάει μαζί με τις όζες :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Αφού στην αρχή ρε παιδιά εσείς οι πάνω..

Το βάζουμε στο τέλος για ενίσχυση και έμφαση του νοήματος των λεγομένων μας .

• Like 4
Δημοσ.

Μόνο σε μένα δεν αρέσουν τα λάδια? Λες και ετοιμάζεις τον άλλο για τηγάνισμα :P Αρκεί να κάνει μπάνιο με προιόντα που μυρίζουν ωραίο και λίγο άρωμα στα σημεία που πρέπει. Άλλο βέβαια το λιπαντικό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...