Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εβαλα μια αγγελια στο Insomnia και κοιταξτε τι μου εστηλε ο αλλος. Η τιμη της οθονης ειναι 160€

Δεν το κανω για να θιξω κανεναν, απλα χουμορ να κανουμε.

post-220388-0-56186400-1422032453_thumb.png

Δημοσ.

Δεν βρηκα κακο το τι σου εγραψε απλα σου εδωσε μια τιμη και εθεσε τα δικα του επιχειρηματα(σωστα η λαθος).

Εδω αλλοι πουλανε τηλεορασεις κ.τ.λ και δεν γραφουν καν το μοντελο ασε το τι ζητανε....

Δημοσ.

Mωρε δεν τον κακολογω. Ισα ισα που μιλησαμε αλλα γελασα που καθησε και μου εργαψε οτι μπορει να το παρει και τιμολογιο και μπορει να γλιτωσει και απο την επιστροφη φορου. Θα μπορουσε απλα να μου ελεγε αν γινετε να του την αφησω 130€

Δημοσ.

Και μετά ρωτάς τον έμπορα γιατί τόσο ακριβή, μεταχειρισμένη είναι και τότε σ' αρχίζει: Ρε φίλε, ξέρεις τι έχω πληρώσει εγώ; ΦΠΑ 23%...

γιατι 2 εβδομάδων θα τη πουλήσει για μεταχειρή; ουτε καν... καινουργια του κουτιού... την κοβει σε μια αποδειξη με τιτλο "πληρες συστημα η/υ με οθονη", φτιάχνει και ενα tower με φρεσκα μεταχειρισμένα απο τις αγγελίες και το βγαλε το κλεφτοκαματο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 130 πως κατέληξε;Αφού λέει οτι έχει 176χωρίς φπα...Τα άλλα 46 πως τα γλιτώνει;

- Αν αγοράσει κάτι για πάρτι του με τιμολόγιο (πχ είναι ελ. επαγγερλματίας) που έχει 176 χωρίς ΦΠΑ

- και το περάσει στα έξοδά του

- και ο οριακός συντελεστής φορου εισοδήματος του είναι 26%

θα πληρώσει ~46 ευρώ λιγότερα φόρο εισοδήματος αφού θα έχει 176 ευρώ λιγοτερα κέρδη.

και εγώ έτσι υπολογίζα κάποτε πόσο μου κοστίζαν στην πράξη διάφορα μπλιμπλίκια ... αλλά αυτό δεν έχει νόημα να το λες στον άλλο που πουλά στην αγγελία.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ.

Σιγά.

Μου έχουν κάνει παζάρι σε αγγελία που δίνω μισή τιμή και με εγγύηση για να φεύγει. Και χωρίς επιχειρήματα.

Είσαι αχάριστος κύριε :P

Δημοσ.

- και ο οριακός συντελεστής φορου εισοδήματος του είναι 26%

θα πληρώσει ~46 ευρώ λιγότερα φόρο εισοδήματος αφού θα έχει 176 ευρώ λιγοτερα κέρδη.

Μιλάμε για επιστημονικό παζάρι! όχι αστεία! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...