Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σπάσει το κεφάλι μου, έχω googlάρει σε ελληνικά και αγγλικά. Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω στην Αθήνα κάποιο κατάστημα με ledάκια, αντιστάσεις, βάσεις μπαταριών κ.ο.κ. γιατί θέλω να κάνω κάποιες κατασκευές (κολλήσεις κτλ).

Δημοσ.

Google: Φανος Ηλεκτρονικα, Παπαθεου Ηλεκτονικα, Αλιφραγκης Ηλεκτονικα, Ηλεκτρονικα Σκρα, καραχρηστος ηλεκτρονικα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν εισαι κοντα στην Αργυρουπολη ο Μπεσκας,για κατουμα σιγουρα θα εχει πολυ πραμα καθοτι πολλα χρονια στο εμποριο για φανο δεν γνωριζω.Επισης και ο γκαγκας απο αθηνα μερια

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τραβα κατω στους μαυρους στην αγορα!!εκει εχει σιγουρα,,αν και εγω ειμαι αργυρουπολη και παω στων μπεσκα...

και κατσουλιερη

Δημοσ.

παιδιά επειδή ψάχνω διακαώς να αναβαθμίσω το παλιό cd player θέλω να βρω κάπου στην Ελλάδα πυκνωτές nichicon,panasonic gold γενικότερα αυτούς που αποδεδειγμένα είναι για audio εφαρμογές. αργότερα θα ακολουθήσει και ένα εκτεταμμένο ρεκτιφιέ στα Ζ-5500 . Ξέρετε κάποιο ελληνικό μαγαζί που να τους έχει; παλιότερα είχα ρωτήσει ξανά , μου έγινε μία αναφορά για μαγαζί αλλά δυστυχώς δεν είχε αυτούς . γνωρίζετε εσείς κάτι ;

Δημοσ.

καλέστε και Γκάγκας, έχει σχεδόν τα πάντα και σε καλύτερες τιμές απο τα άλλα "γνωστά " του κέντρου. Πάνε απο όλη την Ελλάδα σε αυτον

ΝΙΡΒΑΝΑ 24-26, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ phone.gif ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2108320208

http://www.gagas.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...