datoo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Έχω σπάσει το κεφάλι μου, έχω googlάρει σε ελληνικά και αγγλικά. Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω στην Αθήνα κάποιο κατάστημα με ledάκια, αντιστάσεις, βάσεις μπαταριών κ.ο.κ. γιατί θέλω να κάνω κάποιες κατασκευές (κολλήσεις κτλ).
makfil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κατουμάς είναι το βασικότερο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα σε όμορους δήμους.
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Google: Φανος Ηλεκτρονικα, Παπαθεου Ηλεκτονικα, Αλιφραγκης Ηλεκτονικα, Ηλεκτρονικα Σκρα, καραχρηστος ηλεκτρονικα... 1
pan7266 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ο κατουμας εχει το 5% αποτι ο φανος Sent from my iPhone using Insomnia 1
lelos84 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αν εισαι κοντα στην Αργυρουπολη ο Μπεσκας,για κατουμα σιγουρα θα εχει πολυ πραμα καθοτι πολλα χρονια στο εμποριο για φανο δεν γνωριζω.Επισης και ο γκαγκας απο αθηνα μερια Sent from my iPhone using Insomnia
nexus5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 τραβα κατω στους μαυρους στην αγορα!!εκει εχει σιγουρα,,αν και εγω ειμαι αργυρουπολη και παω στων μπεσκα... και κατσουλιερη
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Βενιέρης στο Περιστέρι , πραξιτέλους πίσω από την πλατεία κλαυθμώνος έχει αρκετά μαγαζιά
gdriver Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά επειδή ψάχνω διακαώς να αναβαθμίσω το παλιό cd player θέλω να βρω κάπου στην Ελλάδα πυκνωτές nichicon,panasonic gold γενικότερα αυτούς που αποδεδειγμένα είναι για audio εφαρμογές. αργότερα θα ακολουθήσει και ένα εκτεταμμένο ρεκτιφιέ στα Ζ-5500 . Ξέρετε κάποιο ελληνικό μαγαζί που να τους έχει; παλιότερα είχα ρωτήσει ξανά , μου έγινε μία αναφορά για μαγαζί αλλά δυστυχώς δεν είχε αυτούς . γνωρίζετε εσείς κάτι ;
sphinxgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλέστε και Γκάγκας, έχει σχεδόν τα πάντα και σε καλύτερες τιμές απο τα άλλα "γνωστά " του κέντρου. Πάνε απο όλη την Ελλάδα σε αυτον ΝΙΡΒΑΝΑ 24-26, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2108320208 http://www.gagas.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα